- PlayStation 4
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- Delta Force (2024)
- eFootball
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Melyik az a mod, ami automatikusan pakolgatja a szerszámosládát, álcahálót, periszkópot?
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Bingisz
addikt
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
mcwolf79
veterán
Ez a Bulldog nagyon bejövős
Melyik ágyút érdemes rá feltenni? A simát vagy a tárasat?
Én előbbire voksolnék.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
04ahgy
nagyúr
válasz Drenadar #76291 üzenetére
Nézd meg mondjuk a T2 Lighton is légyszi!
Szerk: fura, már nekem is...
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
szbalogh
addikt
Megvettem valentine II-t ... tier 6-ig már csak a type 64 hiányzik
Jó ez a valentine, mindig toptier vagyok
ltp, tetrarch, valentine II, t127... így könnyű legénységet képezni a t-54 light-hozÁtmásoltam a wot-ot ssd-re és minden beállítást újra kellett állítani. A többsoros garázs se működik. Azt hittem nem lesz gond...
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
stork13
aktív tag
válasz fsb1000 #76272 üzenetére
Churchill nem rossz, T6-ban kell bele az arany rendesen. T5-ben a legjobb xp- és kreditszorzója van.
Black Prince bár medként szerepel, de fogjuk fel egy kevesebb hp-s, lassú heavy-nek.
Lövegjük ugyanaz, ezeknél nincs értelme a kis dmg miatt a sarokharcnak/adok-kapoknak. Klasszikusan meg kell indulni és a nagy ROF/ nagy dpm kombinációval meg kell "enni" az ellent.
Páncél elvileg a Churchill-en van, gyakorlatilag aki tudja hol kell lőni, az sebzi is (torony).
Ha heavy-s vagy Churchill, ha medes akkor Chi-nu.A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
04ahgy
nagyúr
Egy barátomnak akartam akciós T5-ös tankot ajándékba küldeni, de csak PaySafe és Western Union fizetést enged. Ez miért van?
Magamnak ugyanazt meg tudnám venni normál bankkártyás fizetéssel is.
HGyu
-
mcwolf79
veterán
1. Az IS-8-nál nem rosszabb,nekem annál 10-ből 9-szer kilőtték az ammo rack-et. Eldurranni nem durrantam soha (legénység skill), de szinte mindig meglőtték. A Centurion 7/1 is elég gáz ebből a szempontból, sőt ha jól sejtem a brit heavy-k szinte mind. Azt ha meglövik a hasán szinte garantált az ammo rack sérülés.
2. A 2. töltőn ha teheted képezd át a safe stowage-t ,mert nem adódik össze. így teljesen feleslegesen foglal 1 skill slot-ot.Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
iwu
addikt
meséljetek nekem az m103-ról? mind2 töltőn van safe stowage, és ma 8 csatából 7 ammorack...
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
megaram
tag
Fura h már csak 1000xp kéne a prémium naphoz és sorba bukom a meccseket max 100xp-t kapok, de volt mát 21is!
Mi ez ha nem csalás? Köszi WG!
-
bigobert
tag
válasz fsb1000 #76272 üzenetére
Nekem Matilda IV-em van. Minap tettem fel róla egy replay-t az off-ban. Heavy-sen lassú, és csak 92 pen, viszont -14 fok gundep, és kb 660hp! Van, hogy kell bele az arany, de kitermeli. Akciósan szereztem, jól jön az orosz med vonalam legényeihez. Még egyszer: -14 gd....
Szerk. Ja és a célzásidő! Ennél csak lassabban célzó tankjaim vannak.[ Szerkesztve ]
-
Kalos7
tag
válasz fsb1000 #76271 üzenetére
Az nap Auf E100-al játszottam és lehet, hogy kempelés miatt nyomtak fel a csicskát.
És elég sokszor lövők ki tankokat 700m-ről mert megnézem a térképen hol van és "csak" oda kell lőni.
Nulla álcával biztos nem fogok elől harcolni... csak a csata vége felé szoktam támadni, mert tartani kell ezzel a tankkal a távolságot.
Mielőtt valaki megvádolna, hogy kempelős noob vagyok annak csak annyit mondanék, hogy az RHM és PZ IV-el is 85% feletti a sebzés arányom és 1800 a win8-am.
És ezen az ágon kívül más TD-vel nem is játszok, mert medes vagyok.
Adjanak ennek a tanknak nagyobb álcát és akkor nem kell hátul maradni.... -
fsb1000
nagyúr
válasz Kalos7 #76268 üzenetére
Én azt valószínűsítem, hogy kempelés miatt felnyomtak párszor azon a napon. Talán ebben a csatában is, és aztán ha kiszedtél egy piroskát a "semmiből" akkor ö meg "csalás"-ért jelentett.
Összejött x feljelentés /nap és jött az autóban.
.
Én még csak netszakadásért kaptam figyelmeztetést. Ez is egy új ficsör, bár nehéz elképzelni hogy valaki FV183-al botozna. Finomítani kéne ezen is, mert aznap már mentem vagy 30-40 "aktív" csatát.
.
Ha van prémfiókod akkor érdemes reklamálni, hogy az 1 napot visszakapd, vagy bizonyítsák mi rosszat tettél. -
fradi81
veterán
Most nézem ezt a matilda BP-t nem is rossz, centi ág legénység húzásra is jó lehet meg pénzt is adja.
moto g72, Ninebot d28e
-
dfsz34
őstag
válasz Drenadar #76254 üzenetére
Csak ugye akkor a rádiós fogja mindig kapni feleslegesen a dupla xp-t.
Ha mindössze ennyi lenne vele a gond, de az ágyúnak sikerült nagyon gyenge átütést adni...
Tier5-ben nem szabad pénzért olyan tankot venni, aminek nincs legalább 100-105 (tier limites) és legalább 110 (nem tier limites) átütése.
(#76263) KisApám: T-25 nyugodtan ajánlható és az E50 ággal kompatibilis a legénység (a másik ággal is, de oda nem kell rádiós). Modulokkal, prém benyával és skillekkel jól kompenzálhatóak a gyengeségei. Kreditet jól hozza, persze én itt mindig az idő/szerzett kreditet együtthatót szoktam nézni, úgyhogy érdemes egy komolyabb prém tankot beszerezni valamikor, de addig is tier5-ben nagyon jó a T-25. Kreditet nagyon jól hozza a szintjéhez képest.
A churchill 3 még ami kiemelkedik, tier limites és elég jó 110-es átütésű ágyú, nagy RoF és bunker test. Cserébe lassú dög, ráadásul a legnépszerűbb szovjet nehéz tankok sehogyan sem kompatibilisek vele legénységileg. Az is3-ba és is4-be nem kell rádiós, az st i, is7-be meg szintén nem kell rádiós, de kellene egy plusz töltő, kv4-be is kellene egy plusz töltő. Szóval a legénység képzése kicsit hátrányt szenved, de állítólag a legnagyobb xp szorzót kapta, úgyhogy lehet a két töltőt cserélgetni és felváltva húzni.
[ Szerkesztve ]
-
Pete55555
addikt
-
KisApám
addikt
válasz Pete55555 #76249 üzenetére
Nekem megvan.
TIER V-ben vagy ha TOP TIER vagy jókat lehet vele menni.
Átütése tényleg gyenge, GOLD lőszert sokat kell használni vele, szerintem.
Oldalról nagyon papír. Amúgy HÁTUL IS 100 mm-es páncélja van a testén, a tornya is körbe jó.A MOSTANI AKCIÓBÓL
MELYIK TANKOT AJÁNLANÁTOK?(a TIER III-as francia páncélvadász - FCM PAK - már megvan. Az tetszik.)
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
h1mpi
félisten
válasz xAttilax #76260 üzenetére
Nem én írtam róla, hanem nálam okosabbak a wotinfo.hu-n
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Kalos7
tag
válasz memphis221 #76247 üzenetére
Pedig Auf E100-al már elkezdtem a szegény Buldogot elpárologtatni és a WG megsajnálta és inkább kitiltottak.
Én se értem miért tiltottak ki másfél perc alatt
Aztán így nem tudtam cw-re se menni... -
xAttilax
őstag
miért írsz olyanról véleményt amivel 1 kört nem mentél?
alacsony alfa? inkább átlagos a Ch3 meg RAM2 az alacsony...
papír torony? szemből 114mm csak úgy pattognak róla...
lőszerrekesz??? 212 csatám van vele és kb 2x ha volt..
dpm meg inkább átlagos.ez egy fun tank, kell bele az arany és ezért nem alkalmas farmolni! de viszont nagyon lehet vele élvezni.
itt a statom vele:
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
törölt tag
Meg ne vedd!!!
A kedvenc zsákmányállatom.
Pár hete két excelsiort daráltam le szemtől szemben a churchill 3-ammal.
Közben még szünetet is kellett tartanom, mert feltűnt mellettük egy hetzer, és attól jobban tartok, ezért gyorsan kiszedtem.
Nem a játéksok voltak sz@rok, hanem az excelsior. -
h1mpi
félisten
válasz GaburroSan #76252 üzenetére
Ezt a csodát adtam el másnap, egy igazi sz*r
-
GaburroSan
aktív tag
Aki szeret TD-ni, és szereti az 5-ös TD-ket annak itt 1 kis kedvcsináló!
(Amúgy mivel fél áron van jobban megéri!) -
h1mpi
félisten
Előnyei
Nagyon jó mobilitás, masszív páncélzat, jó gyorsulás, limitált MM.
Hátrányai
Gyenge páncélátütés, nagy a mozgás és a toronyforgás közbeni szórás, gyenge DPM, alacsony alfa sebzés, papír torony, papír tető, papír oldal páncél, érzékeny a lőszerrekeszre, a legénysége nem egyezik a nagy szintű brit nehéz tankokéval.Szerintem több a hátrány, mint az előny. Nem éri megvenni egyiket se nagyon gyengék még egy ezresért is.
(#76251) memphis221: Azt láttam, de az kicsit már túlzás árban...
[ Szerkesztve ]
-
Pete55555
addikt
T5-ös prémium heavyk közül melyiket érdemes megvenni? Excelsiorral szemezgetek, az tűnik a legjobbnak a 3 közül.
...Szeretem leracsniztatni...
-
h1mpi
félisten
Szokott lenni a 30 nap prém + 3500 arany, de most nincs a prém shopban. Tud valaki róla, hogy ezt miért szüntették meg?
-
memphis221
tag
válasz Kalos7 #76245 üzenetére
jártam én is igy! Foch 155-el4 csata megy 4-5 perce E100 elöttem kimegyek 2 lövés a harmadikat nem kellett kilőnöm kidobott és kaptam 1 napot!
NE kérdezd miért nem tudom irtam a WGnek ez ügyben mert videom is volt róla! De mire arra méltattak h válaszoltak addigra már lejárt az 1 nap ban! LEvelükbe az állt h valószínű valamelyik admin félrenyomott és majd kárpótolnak!
Azóta se kaptam semmi kárpótlást érte Grat WGKérlek, ne halmozd a szmájlikat. Kevesebb hangulatjellel is érthető, amit szeretnél kifejezni. Köszönöm. - Zsolt
[ Módosította: #40993792 ]
" memphis22 "
-
emre
veterán
válasz memphis221 #76244 üzenetére
Nekem meg nincs, csak az IS6, viszont annak mozgékonyságával nem vagyok kibékülve, ráadásul a 112 kicsivel páncélozottabb is.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
-
Lipton
őstag
Sziasztok!
Farmolashoz mit erdemes vennem? Hasznalok prem fiokot, alapban inkabb (orosz) heavy jatekos vagyok (kv85-IS ag), kevesebbet megyek med tankokkal. Osszesen alig tobb mint 3000 csatam van. Eddig amit ajanlottak az a Lowe vagy JT volt. Egy tankot vennek max igy kernek ajanlast.
Koszi
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz Kalos7 #76235 üzenetére
Ehhez nem feltétlen kell mod, inkább csak pálya ismeret és memória. Ha ez így lenne akkor én már egy ideje nem játszanék, mert egy csomó vak lövést eleresztek, melyeknek jelentős része talál is.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Kalos7
tag
Valaki aki biztosan tudja az válaszoljon nekem, hogy miért kaptam kitiltást 1 napra unsportsmanlike conduct indoklással.
Ez lehet az indok:?
"a mod mutatja ki lőtt meg, és az illető nincs felfedezve, akkor jogosulatlan előnyhöz jutsz és ezért kitiltás lesz mostantól"[ Szerkesztve ]
-
Habib[HUN]
senior tag
Jó ideje nem vettem elő a Wot-ot. Kicsit próbálkoztam a Ground War Tanks nevű csodával. Viszont ilyen 200 közeli pinggel játszhatatlan. Meg amúgy se nagy szám.
A lényeg, hogy pillanatnyilag nincs dedikált VGA a gépemben. Pár hét múlva ha minden igaz, akkor jön egy 750ti csoda. Addig viszont marad az intel gpu-ba rakott csoda. I3 4330 és 8 giga ram társaságában. A játék FHD-n teljesen minimum grafikával, a még játszható kategóriáját súrolja. Felderítés, és pörgős események kizárva. Zoom-nál szép fps esések tapasztalhatók. Így a gyors, hegyibe Obelix taktika nem igazán működik pillanatnyilag. Ki tudja, a végén még megfontolt játékost nevel belőlem a gépem...
Nos ezekkel a paraméterekkel sikerült összehoznom ezt a jó kis kört a Sherman Jumbommal. A játék tipikus. A jobb szárny lenyomja az ellent, a bal szárnyon meg elhullanak a sajátok. A végjátékra 4 v 1-re redukálódnak a csapatok. Természetesen én maradtam egyedül. Végül sikerült megfordítani a csata kimenetelét. Szégyen szemre a végén már aranyra váltottam (biztosra akartam menni) illetve az utolsó artynál kolbászoltam egy kicsit feleslegesen.
Sherman M4A3E2 Jumbo Ace Tanker/Top Gun/Steel Wall/7 Kill
Replay: [link] -
h1mpi
félisten
válasz Angel1981 #76229 üzenetére
Oké, de én úgy vagyok vele, hogy, ha már prémmel játszok a zseton is jöjjön. Meg sok választás nincs. USA heavy legényeket mivel képzel? Csak a T-34 van, nincs kisebb tier. Német TD legényeket vagy a Dicker Max-al képzel, de ott kimarad egy töltő vagy a JT 8.8, ami ugye szintén 8-as. A német heavy ág ugyanaz, mint az USA, nincs kisebb prém heavy csak a Löwe.
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
Farmolásra 2 db T8-as elég, hogy amikor intenzív farmolónapokat tart az ember, akkor felváltva tudjon két járgánnyal menni, és ilyenkor persze még külön jó dolog, hogy a legénység is képződik benne.
Pusztán legénységképzésre egy T8-as tank luxus, arra jó egy T5/T6-os is, azt az aranyat, ami a különbözetből marad, el lehet költeni más dolgokra is - szerintem. -
04ahgy
nagyúr
válasz memphis221 #76226 üzenetére
Még észak-amerikaival és filippínóval is.
HGyu
-
memphis221
tag
sziasztok! Prémium shop -ba lehet vásárolni osztrák bankkártyával?
köszönöm
" memphis22 "
-
h1mpi
félisten
válasz Angel1981 #76224 üzenetére
A prémfiók az alap még olyan 60 napom van, de azt ameddig wotozok lesz.
A T-34 mindenképp kell, mert a T-29-es legények mennek a T-32-be, de a T-29-et se adom el oda új legények jönnek, akit ki kell képezni. A német TD vonal meg szerelem, ha eljutok a T10-ig, akkor indul a másik német td vonal. Lehet kimarad, akkor az E-25 és a Dicker Max.[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz fradi81 #76222 üzenetére
Korrekció!
A normál árának a feléért tudod visszaadni, ezüstben értve.
Vagyis, ha 50%-os leárazással veszel egyet, majd a leárazás után eladod, az olyan, mintha az adott összeget ezüstre váltottad volna, úgyhogy igazából sokat nem veszíthet az ember vele.h1mpi: prém accod van hosszú távra?
Ha van, akkor persze simán költheted prémtankra a "huszast", ha nincs, akkor szerintem a JGDT 88 mellé prémfiókot vegyél, az E-25 meg tényleg várjon.
Egy JGDT 88 + Löwe + aktív prémfiók + egész napi intenzív farmolás esetén nem illik nettó 3-4 milla alatt zárni.[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
Ha továbbra is nyomni akarod a német TD ágat, akkor egyértelműen a Jagdtiger 88, hiszen:
- nagyon hasonlóan kell játszani, mint a Jagdtigert és a Jgdpz E-100-at
- ugyanaz a legénység
- a játék egyik legjobb pénznyomdájaSzerintem inkább vedd meg csak simán ezt, és MAJD mellé vedd vissza az E-25-öt, amikor ismételten költesz a játékra.
fradi81: amennyi aranyért vetted, 200x annyi ezüstért tudod eladni (vagyis féláron, ezüstben).
[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
Prémium tankot ugyan annyi aranyért lehet visszaadni mint amennyiért megvesszük?
moto g72, Ninebot d28e
-
válasz #40993792 #76208 üzenetére
Ez taktikai érdek ha győzni akarsz, csak a bénább játékosok nem értik, a jobbak wn8 padderek, az igazán jók pedig hasznavehetetlennek tekintik még az átlag játékost is, ezért ritka.
A játékban a lényeg, hogy minél több és jobb ágyú maradjon életben a csapatodban, mert minél nagyobb a különbség a két csapat között annál jobb a győzelmi esély. Nem csak HP-t érdemes beáldozni, hanem akár az életed is. Ha neked gyengébb ágyúd van, a társadén pedig sokkal jobb, nyilván jobban megéri a gyengébbet beáldozni. Kevesebb xp-t kapsz, de ha győztök jön a másfélszeres bónusz. Lehet sokszor nem jön be, de hosszabb távon jobb xp/perc érték jön ki ami gyorsabb grindet jelent.
-
jagada
addikt
válasz Lunky88 #76207 üzenetére
Csapatjáték.
Viszont ma beszólt egy kedves halott tomato, 45-ös Wr-el játszó csapattárs (csatában 0 kill), hogy tanuljak meg játszani (nekem 4 kill). Mindezt azért, mert figyelmeztettem a közelgő veszélyre, de ő xart rá, ki is lőtték 1v1-be még vissza se tudott lőni az idióta.Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
mcwolf79
veterán
válasz Lunky88 #76207 üzenetére
Velem eddig egyszer fordult elő, hogy a csillagromboló FV elémállt, mert látta hogy leláncoltak és xarban vagyok, és felfogta a lövéseket mert ő fullHP-n volt még.
Lestem is ,hogy ilyen van public-ban?!?!? Nem győztem neki megköszönni chat-ben, annyira meglepett a dolog.
Ha olyan van, és esetleg valami keményebb tankban ülök ha tudok én is próbálok ilyen szituban segíteni a másikon.[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Lunky88
tag
Ti randomban csináltok néha olyat hogy beáldoztok egy kis hp-t azért hogy egy csapattárs életben maradjon? Én rengetegszer csináltam ill. próbáltam már, de az esetek többségében nem érte meg a dolog, mert utána kiment a takarásomból és kilövette magát... Viszont akadt rá példa hogy értelmes ember módjára meg is köszönte és még 2 tankot ki tudott szedni utána, majd az ellenfél beírta chat-be hogy ő is ilyen csapattársakat szeretne.
Magyarul arra akarok kilyukadni hogy néha azért jó érzés segíteni is.
[ Szerkesztve ]
"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"
-
jagada
addikt
Azt hittem, ha prém tankot veszek kapok vele egy garázst, de most látom, hogy külön meg kell venni azt is
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
ÉNERGIE
tag
válasz dfsz34 #76169 üzenetére
Rolcsi85 megkereshetsz, statisztikám nem kirívó, de amelyik tankot kedvelem abba jó a legénységem is és azzal nyilván javul a statisztikám is Tigrisbe közel 500%os legénységem van nem a legjobb tank, de én a történelme miatt szeretem és egy jó legénységgel mindig megfelelően használva a tankot szerintem igenis az egyik legjobb tier7-es.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest