Új hozzászólás Aktív témák

• Zolee11

senior tag

válasz Dobi 562 #192509 üzenetére

Látod, mondtam én. ;]
    Ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül, sőt, érdekes módon akivel ez idáig beszéltem ugyanezt tapasztalta, érdekes itt a fórumon, mindig akad valaki aki szerint ez ostobaság. Nem szándékos az, hogy olykor valaki felül a szopórollerre. Nos az elmúlt 2 napban valahogy ezt érzékeltem, és még tegnap kevésbé, mint tegnap előtt.

Nyilván sosem fogok top játékos lenni, mivel nekem nem ez az életem. De nem is akarok. Nyilván próbálok többet kihozni, és tanulni, de ahogy tegnap is, volt, hogy esélyem nem volt semmire, próbáltam menteni a menthetőt, de közepes tankkal + tierben, úgy, hogy a top tier játékosok tolatva mennek előre egy oldalon, ott nem sok mindent tudok csinálni. A tegnapi nap (is) szarul ment, így van. Igaz így is volt, amelyik csatában 8 killem volt, volt ahol meg lőni nem tudtam semmit...
    Az elmúlt 2 napban a tegnap javítva sikerült elérni a 35% win rate-et. Minden statom lefele ment, minden piros volt, persze, mert én játszottam sokkal rosszabbul mint korábban. Még a WN8 900 is csoda.

"Vannak csatak amiket nem lehet megnyerni mert akkora a tudaskulonbseg a ket csapat kozott vagy az egyik csapat tankjai hatranyban vannak az adott palyan."
    Ahogy korábban is írtam, a játékosok teljesítménye tökéletesen mérhető, tehát össze is lehet állítani azt, hogy kit kivel érdemes összeengedni.
    Ebben a játékban ez valahogy nem lehetséges, nem megoldható. Baromság. Minden adott csatában sokkal jobb balanszot lehetne elérni, csak a játékosok megfelelő elosztásával. Ne akarja ezt senki bemesélni, hogy nem lehetséges. Természetesen nem várok el tökéletes egyensúlyt, de ennyire elbillent egyensúlyokkal ez nem szórakoztató.

Azt már mindenki maga döntse el, hogy miért van ez így, és miért van az, hogy egyes napokon folyamatosan nyertes csaták, másoknak meg bukta. Az nem válasz, hogy mert én rossz játékos vagyok, és azért, nyilván egy rossz játékos ront az esélyeken, de attól az összes csata nem vesztes, hogy ő maga rossz játékos. Gondolom a logikai összefüggéseket nem kell ecsetelnem.
    Az pedig, hogy 10 vagy 20 akár 30-50 csatán keresztül szinte folyamatosan a jóval gyengébb csapatba pakol... hát az minden, csak nem random-szerű. Egyáltalán miért van arra szükség, hogy ekkora eltérés legyen a két csapat között? Mert így nagyon szórakoztató? Hát nem az, na és ez az ami kivágja a biztosítékot, hogy órákon, napokon keresztül olyan csapatba pakol, ahol esélyem nincsen bármit is csinálni, a sz*r teljesítményen kívül. Nyilván ennyi tapasztalattal a káoszt nem tudom uralni. Jah és még ezzel is sokszor a top játékosok között voltam a csapatomban... ez azért mindent elmond.

no brain, no problem

Új hozzászólás Aktív témák