Új hozzászólás Aktív témák

• jr1994

addikt

válasz notika77 #160841 üzenetére

Erre azt tudom mondani, hogy a bázisra is figyelni kell. Ensk déli bázist pl nagyon sokszor foglalják be.

Nálam általában eléggé egyenlően osztotta el a tankokat, pl 4-4 SC, 1-1 orosz TD, nem szoktak nagy különbségek lenni. Statokat nem nézem, de gondolom 14-es szinten már nem nagyon vannak botok.

Az összes csatában kaját használtam a tankokban és nem sajnáltam a goldot sem. Meg azért én szerintem eléggé odatettem. Nekem is voltak csúnya vesztes csatáim, de igyekeztem a vereségeknél elkerülni a stráfvesztést, győzelmeknél meg azért még a vége felé is bejött párszor a top3. Sokszor az a biztos ha mész a legnagyobb csapattal, nincs egyéni akció. Először WZ 5A-val játszottam, aztán 430U, és az utolsó 27 csatát meg Conquerorral, kb 13. szinttől a végéig. De még azzal is meglett 2160 átlagsebzés. 52% győzelmi arány mellett, szóval nem hiszem hogy olyan nagyon szerencsés voltam. Tegnap az utolsó 4 stráfot összeszedni 11 csata kellett, pedig kétszer is dupláztam.

(#160852) Sixkiller6: weboldalról nem tudok, de skill ezt a modot használja, játékon belül a kiválóság jel résznél ez kiírja az elvárt értékeket, meg csata közben élőben látod hogy az aktuális sebzéseddel hol fogsz tartani.

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

Új hozzászólás Aktív témák