Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• The DJ

addikt

válasz LógaGéza #3618 üzenetére

Mentsd le a gépedre a functions.php-t a szülő sablonból, töröld belőle amit szeretnél, majd töltsd fel a módosított verziót a child theme mappájába, így az lesz érvényben, ilyenkor az eredeti nem is kerül beolvasásra.

(#3619) sz.j: Nem, amíg van fenn aktív vírusirtó és ésszel böngészik az ember addig nincs különösebb probléma. Akinél nem AVG van ott nincs is ilyen védelem és ők is megvannak valahogy :) Én világ életemben Avastot használtam (egyszer prémium, egyszer ingyenes), de csak az alap védelmet (web+levelezés+helyi védelem+viselkedés védelem) telepítettem mindig, a sok géplassító sallangot sosem, mégse volt vírusom az utóbbi 10 évben.

(#3621) spiritex: Bajnak nem baj, maximum akkor lehet gond, ha a megrendelő szeretné látni a domaint a saját Google Search Console fiókjában és szeretné ő kapni az esetleges értesítéseket. Ilyenkor nála kell hozzáadni és neked csak hozzáférési engedélyt kell biztosítani az ő fiókján keresztül. Így ő marad a tulajdonos, de te is hozzáférsz és tudod kezelni a saját fiókodon keresztül.

(#3623) terra052: Már pedig ha a plugint törölted, amiben létrehoztad magát a popupot, akkor más nem lehet, mint gyorsítótár probléma. És szinte biztos, hogy a szerveren. Ha csak az Autoptimize cache plugin van és semmi egyéb, akkor próbáld azt is inaktiválni egy teszt erejéig. Ha a kikapcsolása után nem ugrik fel a popup, akkor ő a ludas, ha utána is, akkor máshol van a gond. Lehet egyébként szerver szintű gyorsítótár is, bár ez ritkább és ott is van X időnként frissítés/ürítés. Ha nagyon nem megy, akkor dobj át egy linket és ránézünk, hátha kiderül belőle valami.

https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.

Új hozzászólás Aktív témák