Új hozzászólás Aktív témák

• kuyarashi

őstag

Sziasztok!

WordPress, Woocommerce és Porto témakörben lesz sok kérdésem - előre szólok.
    A közepébe csapok, aztán majd jön magától. (Amíg nem él az oldal, nem küldök oda mutató linkeket és ha nem muszáj képernyőfotókat sem. Remélem megértitek. Persze sokkal könnyebb volna.)

Szóval, létrehoztam egy terméket, s azon belül több variánst. A menüt bal oldalon, függőlegesen helyeztem el, a termékfotók ennek közvetlenül jobb oldalán láthatók. A kosár ikonja a menü tetején van és ha fölé viszem a kurzort, vagy rákattintok, legördül a tartalma.
    a) Az egyik probléma az, hogy réteg szinten ez a kosár buborék alacsonyabban van, mint a galéria, így utóbbi kitakarja és nem tudom hol tudok erre hivatkozni.
    b) Az említett kosár előnézetben egyes szavaknál beszorult' a fordítás. Két szó volt, amit módosítottam. Első körben mindkettő működött, de megváltoztattam őket. Az egyik Edge böngészőben már tegnap este is jó volt, Chromeban csak ma reggel, de a másik szót például nem tudom módosítani (illetve módosítom, de felhasználói oldalon ennek nyoma sincs).
    Persze többször töröltem mindkét böngészőben a sütiket, újra írtam a *.po fájlokat, megkerestem az összes fordítófájlt, stb. Sok mindent próbáltam, de egyelőre semmi.
    Ilyenkor hol szokott lenni a probléma?

Egyelőre ennyi.
    Előre is köszi.

iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/

Új hozzászólás Aktív témák