Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
Hello!
A tartalom jegyzéket automatikusan szeretném majd megcsinálni ezért címsorokat használok, de pl. a vannak nem címsorok, meg táblázatok, pl. a bevezetés is. Azoknak, hogy lehet vmi formátumot adni, hogy a tartalom jegyzékbe bekerüljenek? -
lordring
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogyan lehet megvátoztatni az alap üres dokumentum beállításait? Tehát hogy egy új üres dokumentum nyitása esetén mi legyen a betűtípus+méret, margók, ilyesmi. -
Fred23
nagyúr
Van mód új szimbólum szerkesztésére Wordben ? Ha igen,akkor hol ? Én szeretném megrajzolni pixelenként.
-
kiskegyed
aktív tag
válasz Sir Pocok #343 üzenetére
Tip1
Ha a ppt jól struktúrált, azaz a Slide Layout-okat használva vannak létrehozva a szövegdobozok, akkor Save as.. Outline/RTF formátumban mentve megkapod rtf-ben a szöveges tartalmat.
Tip2
Kicsit favágós módszer. Ha van Acrobatod, akkor avval konvertáld pdf-be és a pdf-et konvertáld rtf-fé vagy txt-vé. Így nem csak a Slide Layout-tal bevit szövegdobozok fognak megjelenni.
(Office 2003, Acrobat 6.0) -
Sir Pocok
őstag
Kellene egy kis help.
Hogy tudnék egy ppt fájlt, word dokumentummá átkonvertálni?Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
kgb87
tag
Ezzel én is mit össze nem szenvedtem, mire megtaláltam:
Eszközök menü/Testreszabás -> Parancsok fül -> bal oldalt a kategóriáknál: ''Beszúrás'' -> jobb oldalon kikeres: ''Egyenletszerkesztő'' -> fogd&vidd módszerrel a megfelelő eszköztáron a megfelelő helyre húz!"Of all the things I am not very good at, living in the real world is perhaps the most outstanding." - Bill Bryson
-
Henker2
addikt
SENKI NEM TUD SEGÍTENi?
SZOMORÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚXiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
RAM
őstag
1. Van, amikor a NAGY betűk ékezete nem látszik! (ÁÉÍÓŐÚŰ)
(most éppen látszik)
2. --> auto nyílra alakítását (csak ehhez), mit kell bekapcsolnom (hol)?Csak tisztán
-
Henker2
addikt
SEGÍTSETEK MÁR!
Office 2003-am van! A word-höz kellene betűtípus! Volt nekem egy 400 db-ból álló szett, de elhagytam valahol!
ILYEN BETŰTÍPUS CSOMAG KELLENE! Esetleg egy linket nyomhatna valaki ahonnan letölthető ilyen font!
köszi
SziasztokXiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Loha
veterán
Hogy tudok a Microsoft Equation 3.0 -nak egy ikon kirakni a wordben, hogy ne keljen mindig bemenni érte a menübe?
-
dpetiba
aktív tag
Hivatalos Office 2003 professional-om van egy igen erős gépen, de mégis amikor megnyitok .doc file-okat, akkor az elején csak üres ablak jelenik meg és utána jön be a szöveg pár másodperc után. De sok file-nál ez idegesítő. Lehet ezen állítani, hogy olyan gyors legyen, mint a régi Office-ok, amik behpzták egyből a szöveget? SP2 fönt van... Köszi
-
bebean
aktív tag
üdv!
2000 verzióban hogy lehet a dokból a labjegyzeteket törölni? eddig csak ugy tudtam megoldani az eltüntetést, hogy kijelöltem az összes labjegyzetet & végjegyzetté konvertáltam & az utolsó oldalakat nem nyomtattam... biztos van vmi normalis megoldas is....
-
Biaggio
őstag
Megosztom veletek legfrissebb élményemet: kaptam egy halom képet, Wordben voltak beillesztve. Gondoltam, másol, beilleszt Paintbe és semmi gond. Ez a módszer sikertelen volt, vagy a színek csúsztak el vagy a méretek.
A helyes megoldás azonban a Powerpoint közbeiktatása, ahonnan jobb gombbal lehet képként menteni -
rlph
tag
Tényleg csak egy kérdés.
Külön fájlba megcsináltam az ábrámat fekve. Ezt szeretném berakni a másik szövegbe, de nem fér ki. Ezt a lapot már nem tudom elforgatni, mert az egész fekvő lesz, de úgy házidolgozatot gáz leadni....Szép az élet b@szni jó éljen Szovjetúnió ----- by Norbi
-
rlph
tag
Még ebben a kérdésben vki tud segíteni?
csináltam egy szervezeti diagrammot. azt hogy lehet elforgatni, mert sehogy sem akarja.
vagy hogyan lehet elforgatott lapra írni?
Köszike!Szép az élet b@szni jó éljen Szovjetúnió ----- by Norbi
-
Gh0sT
addikt
Word súgó:
Tartalomjegyzék létrehozása
Legegyszerűbben a beépített vázlatszintformátumok vagy címsorstílusok használatával hozhatunk létre tartalomjegyzéket. Ha már használjuk a vázlatszintformátumokat vagy a beépített címsorstílusokat, tegyük a következőt:
Kattintsunk a dokumentumban arra a helyre, ahol a tartalomjegyzéket el szeretnénk helyezni.
Mutassunk a Beszúrás menü Hivatkozás pontjára, majd kattintsunk a Tárgymutató és tartalomjegyzék parancsra.
Kattintsunk a Tartalomjegyzék fülre.
Ha a rendelkezésre álló formátumok valamelyikét szeretnénk használni, válasszuk azt ki a Formátumok mezőben.
Válasszuk ki a tartalomjegyzék esetleges további beállításait.
Ha jelenleg nem használunk vázlatszinteket és beépített stílusokat, tegyük a következőt:
Tartalomjegyzék létrehozása vázlatszintekből
Mutassunk a Nézet menü Eszköztárak pontjára, majd kattintsunk a Tagolás parancsra.
Jelöljük ki az első olyan címsort, amelyet meg szeretnénk jeleníteni a tartalomjegyzékben.
A Tagolás eszköztáron jelöljük ki azt a vázlatszintet, amelyet a kijelölt bekezdéshez szeretnénk rendelni.
A tartalomjegyzékbe felvenni kívánt valamennyi címsor esetében ismételjük meg a 2. és a 3. lépést.
Kattintsunk a dokumentumban arra a helyre, ahol a tartalomjegyzéket el szeretnénk helyezni.
Mutassunk a Beszúrás menü Hivatkozás pontjára, majd kattintsunk a Tárgymutató és tartalomjegyzék parancsra.
Ha a rendelkezésre álló formátumok valamelyikét szeretnénk használni, válasszuk azt ki a Formátumok mezőben.
Tartalomjegyzék létrehozása egyéni stílusok használatával
Ha a dokumentum címsoraihoz már megadtunk egyéni stílusokat, kiválaszthatjuk, hogy mely stílusokat használja a Microsoft Word a tartalomjegyzék készítéséhez.
Kattintsunk a Beállítások gombra.
Az Elérhető stílusok mezőben keressük meg az adott címszinthez rendelni kívánt stílust.
A stílusnévtől jobbra, a TJ szint mezőben adjuk meg az illető címstílus szintjét: írjunk be egy 1 és 9 közötti számot.
Megjegyzés: Ha csak egyéni stílusokat szeretnénk használni, töröljük a tartalomjegyzék szintjeit jelző számokat a beépített stílusok (például Címsor 1) mellől.
A tartalomjegyzékbe felvenni kívánt valamennyi címstílus esetében ismételjük meg a 5. és az 6. lépést.
Kattintsunk az OK gombra.
Tartalomjegyzék létrehozása az általunk megjelölt bejegyzések felhasználásával
A Tartalomjegyzék-elem jelölése párbeszédpanel segítségével tartalomjegyzék-mezőket illeszthetünk a dokumentumba.
Jelöljük ki az első olyan szövegrészt, amelyet meg szeretnénk jeleníteni a tartalomjegyzékben.
Nyomjuk le az ALT+SHIFT+O billentyűkombinációt.
A Szint mezőben válasszuk ki a kívánt szintet, majd kattintsunk a Jelölés gombra.
További bejegyzések megjelöléséhez jelöljük ki a megfelelő szöveget, kattintsunk a Bejegyzés mezőre, majd kattintsunk a Jelölés gombra. Ha befejeztük a bejegyzések hozzáadását, kattintsunk a Bezárás gombra.
Kattintsunk oda, ahová be szeretnénk szúrni a tartalomjegyzéket.
Kattintsunk a Beállítások gombra.
A Tartalomjegyzék – beállítások párbeszédpanelen jelöljük be a TJ mezők alapján jelölőnégyzetet.
Töröljük a jelet a Stílusok és a Vázlatszintek jelölőnégyzetekből.
Megjegyzések
Ha egy weblap valamelyik keretéhez szeretnénk tartalomjegyzéket létrehozni, mutassunk a Formátum menü Keretek pontjára, és kattintsunk a Tartalomjegyzék keretben parancsra. Weblap keretéhez csak a beépített stílusok használatával lehet tartalomjegyzéket létrehozni.
Ha a fődokumentumban dolgozunk, kattintsunk a Tagolás eszköztár Aldokumentumok feltárása gombjára, mielőtt létrehozzuk vagy frissítjük a tartalomjegyzéket.Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
rlph
tag
Hali!
Két problémám lenne az egyik:
hogyan lehet tartalomjegyzéket csinálni?
a másik:
csináltam egy szervezeti diagrammot. azt hogy lehet elforgatni, mert sehogy sem akarja.
vagy hogyan lehet elforgatott lapra írni?
köszi!Szép az élet b@szni jó éljen Szovjetúnió ----- by Norbi
-
nagyúr
Kellene gyors segítség:
Van nekem 2 db dobozos Office XP-m.
Az egyik gépen újra raktam az XP-t, és most telepíteném rá az office-t. De. Nem tudom, hogy melyiket használjam. Valahogy meg kellene nézni, hogy amelyik gépen fenn van, azon melyik van fenn. Valahol ki lehet deríteni, hogy milyen product key-l lett telepítve?
A névjegyben csak egy számsort ír, de az nem az...Aki él és nem boldog, az téved!
-
X-COM
nagyúr
a kétoldalast úgy csinálod, hogy a word nyomtatási ablakában bepippantod a ''manual duplex''-et? úgy asszem nem enged 1lapra több oldalt nyomtatni.
a nyomtatód meghajtójában nem tudod ezt állítani?Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
-
eXodus
őstag
Hogyan lehetne nyomtatni úgy, h egy lapon két oldal legyen és kétoldalas legyen a nyomtatás?
Külön külön sikerült, de együtt nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Nyaralás topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
- Pc játékok
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest