Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Azt hogy lehet megoldani word2007-ben, hogy az alapértelmezett margók meg oldalméret stb. megmaradjon? Amikor valaki hoz egy kicsi vagy nagy vagy bárakármilyen nemnormális margójú/méretű dokumentumot nyomtatni, akkor ha legközelebb megnyitom, olyan nemmormális beállításokkal nyitja meg, amilyen az utolsó dokumentum volt.
Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
UP
-
nagyúr
Up
-
nagyúr
Wan egy office XP-m. Abban van egy szép nagy 160 oldalas word dokumentum telis-tele lábjegyzetekkel, de töméntelen mennyiségben. A probléma az, hogy nekem ezek egyáltalán nem kellenek. Sajnos csak egyesével lehet törölni őket, ha kijelölöm az összeset, akkor nem engedi törölni.
Ki lehet valahogy törölni könnyen-gyorsan-egyszerűen az összes lábjegyzetet?Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
Kellene gyors segítség:
Van nekem 2 db dobozos Office XP-m.
Az egyik gépen újra raktam az XP-t, és most telepíteném rá az office-t. De. Nem tudom, hogy melyiket használjam. Valahogy meg kellene nézni, hogy amelyik gépen fenn van, azon melyik van fenn. Valahol ki lehet deríteni, hogy milyen product key-l lett telepítve?
A névjegyben csak egy számsort ír, de az nem az...Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
válasz master bud #70 üzenetére
Szerintem be van állítva a dupla sortávolság. Állítsd vissza szimplára...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- PC játékok - árak megegyezés alapján
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest