Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Virag.h
tag
válasz
Gubek-Einste #66997 üzenetére
Tp link deco x60
Ugy irja h 2400mbit 5ghz en. Itt 4 adatfolyam van vagyis 4x 600mbit -
Virag.h
tag
Sziasztok!
wifinem mit jelent a 5gzh en a 2400mbit ami 4x600mbit
ez ugyan olyan gyors mi t ami 1x 2400mbit? -
Virag.h
tag
Sziasztok!
Mesh halozatnal mi a kulonbseg az 5ghz 1x2400mbps es a 2x1200mbps kozott? Koszi
-
Virag.h
tag
Egy TPLink WN353GD vagy hasonló kártyát össze lehet kötni egy ilyen antennával, hogy nagyobb legyen a hatótávolság? Van értelme?
-
Virag.h
tag
Egy USB-s antennás wifi vevőnek, hogyan lehet növelni a hatósugarát? Pl nagyobb antenna?
-
Virag.h
tag
Van arra valami megoldás, hogy egy gépen egyszerre 2db internet legyen egyszerre?
Laptopon megoldottam, hogy a beépített wifijével fogtam az itthonit, az usb-s wifivel meg a szomszédét(bele egyezett) és így dupla olyan gyorsan tudtam letölteni.
De most a nagy gépen nem tudom... Bemegy a kábel és az USB is de marad a sebesség...
Van valami más megoldás? -
Virag.h
tag
Hello!
Kollégiumban vagyunk nyílt hálózaton jön az internet ahol van az én illetve szobatársam gépe. Valahogy csatlakozni tudnék a gépéhez, úgy hogy ő nem ad engedély? Köszi
-
Virag.h
tag
Mi a véleményetek a netvadász -ról? Hatásos? Milyen sebesség érhető el vele? stb..
-
Virag.h
tag
Hali!
A "wifivadász" készülékek mennyire megbízhatóak és hatásosak? Valakinek van valami véleménye velük kapcsolatban? Milyet tudnátok ajánlani amik be is váltak? Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest