- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Cimborám Xp-je összeomlott, töltés közben újraindul a gép. A csökkentett mód is hatástalan, úgy sem áll fel a rendszer. Telepítőlemezről kell majd javítani, csak ezzel van egy kis gond: a lemez otthon van, vidéken, a beteg gép viszont Pesten.
Nekem van Pesten egy angol nyelvű Xp-m, az Övé viszont magyar, mindegyik SP2-es. Előbbiről el lehet végezni utóbbi javítását?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
Sziasztok!
A [link]re tudtok mondani valamit?
Jelenleg egyben van az 500 GB-os partició, s a Welcome képernyő előtt általában merevre fagy az Xp. Nem tudom, hogy a partició túl nagy-e, vagy valami más tett be neki. -
törölt tag
válasz Rommel6600 #537 üzenetére
Akkor leírhatnád azt is, hogy mi volt a megoldás, lehet, hogy mást is érdekelne...
-
törölt tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy Xp alatt miért szokás a nagy(obb) winchestereket több particióra osztani?
Most vettem egy 500 GB-os HDD-t, s az lenne a legkényelmesebb számomra, ha egyben rátehetném a felgyülemlett anyagaimat. Persze, ha ez jelentős hátránnyal jár, akkor kénytelen leszek particionálni.
Előre is köszönöm a segítséget! -
törölt tag
Sziasztok!
Rokonaimnak építek egy gépet, s Nekik nem jó az én angol nyelvű Xp-m (nem értenek angolul), ezért magyart kellett feltennem. Ebből egy ún. Blade Edition-t tudtam szerezni, ami teljesen jó is lenne, mert beleintegráltak egy csomó drivert is...egy problémám van vele: a Windows billentyű nem működik.
Ezt hol lehetne visszaállítani? Előre is köszönöm a segítséget!
warynski: A GSpot nevű program ha jól rémlik, kiírja a telepített codec-ek listáját, ill. azt is, hogy adott médiának milyen codec kell. Amúgy én felteszem a legújabb DivX-et, ill. Xvid-et, valamint egy MPlayert...amit ez a kombó nem játszik le, az meg sem érdemli, hogy megnézzem / hallgassam.
(A Quick Time, FLV Player és egyéb ''specialitásoktól'' most tekintsünk el.)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest