-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fricc
tag
válasz Realradical #16472 üzenetére
Trrrrr rattta trrrrrrrrrrrííííííűűűűűű tráááááááááááááááááá!!!!
Congratulation! A helyes megfejtő egyből felbukkan hát nagyon köszönöm neked Realradical, ez sokat bosszantott énis végignéztem mindent a microsoft oldalán de nem dobta be ezt a lehetőséget amit linketél. ez mondjuk érthetetlen számomra pedig elég kézenfekvőnek tűnik.
Még1szer köszi!!!
-
Fricc
tag
Segítsetek légyszives mert kiakaszt már a windows update...
Az van hogy felraktam az sp3-mat szűz win-sp2-re és nem megy a windows update. Kiír egy csomo sürgős frissítést, letölti, majd elkezdi telepíteni, de a végén mindíg kidobja hogy a következő frissítések nem lettek telepítve:
http://kepfeltoltes.hu/view/080915/winupdate_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
itt szerepel az összes amit az elején felajánlott. Majd kiírja hogy próbálja újra meg olvasd el a súgót meg ilyen semmitérő megoldásokat, aztán ennyi... reménytelen valaki tud segíteni hogy miért nem kompatibilis az xp önmagával? (amúgy tökéletersen fut minden driver rendben, csak ez a frissítés nem megy. hjah, és eredeti a win xp prof. ha lopom jobban járok mintha fizetnék érte?Előrre is üdvözlöm megsegítőmet!
-
Fricc
tag
felraktam a windows installereket (3.0; 3.1; 4.5), hátha ez kell neki és megint kiírta, hogy az alábbi frissítések nem lettek telepítve:
Biztonsági frissítés a Windows Media formátumkezelő 9.5 és 11 összetevőt tartalmazó Windows XP rendszerhez (KB941569)
Frissítés az Office 2003 programcsomaghoz (KB907417)
Biztonsági frissítés a Microsoft .NET-keretrendszer 1.1 Service Pack 1 összetevőhöz (KB928366)
Frissítés a Windows XP rendszerhez (KB942763)
Microsoft Office 2003 Service Pack 3 (SP3)
Összevont biztonsági frissítés a Windows XP rendszeren használható ActiveX-tiltóbitekhez (KB950760)
Biztonsági frissítés a Windows XP rendszerhez (KB950762)
Összevont biztonsági frissítés a Windows XP rendszerhez készült Internet Explorer 7 böngészőhöz (KB950759)
Biztonsági frissítés a Microsoft XML Core Services 4.0 Service Pack 2 összetevőhöz (KB936181)
Biztonsági frissítés a Windows XP rendszerhez (KB951376)
Biztonsági frissítés a Windows XP rendszerhez (KB951698)
Frissítés a Microsoft Office Outlook 2003 levélszemétszűrőjéhez (KB953465)
Rosszindulatú Windows szoftverek eltávolítására szolgáló eszköz – 2008. július (KB890830)
Biztonsági frissítés a Windows XP rendszerhez (KB951748)
Frissítés a Windows XP rendszerhez (KB951978)De miért nem?????
Valaki írja meg a frankót, mert ez számomra érthetetlen miért nem tud kompatibilis lenni egy program saját magával.... -
Fricc
tag
Helló Mindenki!
Segítséget szeretnék kérni, miért van az hogy nem megy rendesen nálam az automatikus frissítések? Most raktam újra a Windows xp pro sp2-t, majd felraktam az sp3-mat utána a programjaimat, majd amikor bejön a sárga pajzs rinyálni jobbalul, rákattintok leszedi a frissítéseket, de nem tudja telepíteni... Mi lehet a baj? -az előző rendszerem frissített, és már az is sp3-mas volt!
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sorozatok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest