-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
takos
tag
Sziasztok!
Egy ismerősömnek szerettem volna feltelepíteni a ESET-t, mert a régi Norton antivirus már több mint egy éve lejárt.
Azonban a telepítés félbeszakadt és sajnos újra kellett indítani.
Újraindítás után, amikor az ESET elindulna befagy, teljes halál.
Csak csökkentett üzemmódban hajlandó felállni, azonban úgy meg nem hajlandó letörölni a ESET-et.Az megoldás, ha szimplán törölöm a Program Files-ból? Vagy hogy szedhetném ilyen állapotban le?
Valószínűleg ott hibáztam, hogy úgy akartam felrakni, hogy a NAV is fent volt.
Üdvakos
A vasam? Lenovo S400U, Intel Core i5-3337M,524HDD+24SSD, 8GB DDR3 1600MHZ
-
takos
tag
Sziasztok!
Van egy hivatkozásom amely így nez ki username:password...majd a cím.
Hogyan kell az xp-ben aktiválni, hogy ilyenkor automatikusan nyissa meg a weboldalt bejelentkezéssel?
Üdv:
takosA vasam? Lenovo S400U, Intel Core i5-3337M,524HDD+24SSD, 8GB DDR3 1600MHZ
-
takos
tag
Sziasztok!
Olyan problémával találtam magam szembe, mint eddig még soha.
Újra kellett telepítenem a windowst(sp2 magyar), azonban a Bluetooth dongle-t csatlakoztatva nem találja az eszközt.
Felismeri, hogy van bluetooth ketyere, mert elkezd keresni, de nem látja a telefont, amelyet a telepítés előtt látott.
A windowsom egy előre összepakolt csomag, lehet, hogy néhány szolgáltatás nem indul el automatikusan, ez lehet a gond, de ez csak tipp.
A bluetooth donglem.nek sincs drivere, CELLINK BT-3000, de a windows megjeleníti a tálcán a hagyományos kis jelét.
A telefon egy samsung g-600-as készülék.
Van ötletetek, tippetek?A vasam? Lenovo S400U, Intel Core i5-3337M,524HDD+24SSD, 8GB DDR3 1600MHZ
-
takos
tag
Sziasztok!
Olyan problémával találtam magam szembe, mint eddig még soha.
Újra kellett telepítenem a windowst(sp2 magyar), azonban a Bluetooth dongle-t csatlakoztatva nem találja az eszközt.
Felismeri, hogy van bluetooth ketyere, mert elkezd keresni, de nem látja a telefont, amelyet a telepítés előtt látott.
A windowsom egy előre összepakolt csomag, lehet, hogy néhány szolgáltatás nem indul el automatikusan, ez lehet a gond, de ez csak tipp.
A bluetooth donglem.nek sincs drivere, CELLINK BT-3000, de a windows megjeleníti a tálcán a hagyományos kis jelét.
A telefon egy samsung g-600-as készülék.
Van ötletetek, tippetek?Üdv:
-
takos
tag
Sziasztok!
A problémám a következő.
Tegnap feltelepítettem a free download manager-t és működött is rendesen, le tudtam tölteni rengeteg adatot.
Azonban éjszaka is bekapcsolva hagytam a gépet, hogy töltsön tovább.
Reggel amikor felébredtem a gép készenléti állapotban volt.
Elindítottam, de nem akart igazán helyreállni.
Most már nem tudom elindítani sem a free download manager-t, sem a outlook-ot(vagyis a folyamatok között látszanak, de nem futnak a képernyőn).
Próbáltam leszedni a free download manager-t, de a vezérlő pult sem hajlandó elindulni!
Sajnos ilyet még nem tapasztaltam és csökkentett üzemmódban sem kelt a vezérlőpult, stb...Mi a véleményetek, mi lehet a gond?
Üdv:
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Spórolós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- OLED TV topic
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest