- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yasop
csendes tag
válasz sszever #3484 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Ezt saját tulajdonba vételt pontosan hogyan is kell csinálni? Mert ha azt jelenti, hogy a windows intézőben jobb klikk a mappán és a menüből a ''megosztás biztonság beállításokat választva, majd előugró ablakban a hely megosztás és biztonság résznél a ''Saját használatúvá tétel''-t kell bepipálni akkor ez nálam sajna nem müködik, mivel ez a rész szürke, tehát nem tudom bepipálni a négyzetet.
Yasop -
-
vati
senior tag
válasz sszever #2643 üzenetére
Valamelyik régebbi ''egyfloppys'' Norton Ghost (talán a 2003-as) tudott olyat, hogy hálózatra ment az image fájlt, és onnan is tölt vissza.
Asus TUF Gaming A17 / Ryzen7 6800H / 16GB / 512+1024 GB SSD / GeForce RTX 3050Ti "Vízen járni is könnyű, ha az ember tudja, hol vannak a cölöpök..."
-
Rob_Taylor
tag
válasz sszever #2656 üzenetére
De nem értem Te ezzel mért törődsz, feltettem a kérdést, a jobb érzésűek a problémára koncentráltak, pusztán ''szakmai'' megfontolásból, vagy indíttatásból. Te is tedd ezt. Ne aggájoskodj.
Ha megvan a megoldás akkor majd Én eldöntöm, hogy használom-e vagy nem.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
DeusHun
őstag
válasz sszever #2643 üzenetére
Otthon Acronis True Image-gyel csinál egy image készítő bootlemezt aztán usb-vel azzal csatolja amivel tudja és akarja. De én is úgy gondolom, hogy nem véletlen, hogy nincs mindenféle jogköre a user-nek.
Az állását meg szerintem ő is tudja, hogy kockáztatja. Ha be meri ezt vállalni az ő ügye.
[Szerkesztve]Rainforest Alliance Certified signature
-
zoltanz
nagyúr
válasz sszever #2161 üzenetére
Lesz egy kis időm feltelepítem és beszámolok róla, hogy működik.
-Olyan irodákba, ahol a munkaállomásokat többféle anyanyelvű dolgozók használják felváltva;
-Egységes operációs rendszeri image-et akarnak telepíteni és/vagy alkalmazni világszerte;
-Egységes szoftver-alapot akarnak biztosítani nemzetközi alkalmazás-fejlesztéséhez;
Egyébként egydarabos kiszerelésben van Windows XP MUI -val.
Link:
[link]
[Szerkesztve] -
zoltanz
nagyúr
válasz sszever #2154 üzenetére
Köszi erre voltam kiváncsi és akkor honnan lehet elérnia az SP2 re illeszkedő MUI-t. Igazából az lenne a jó ha cserélgetni lehetne a nyelveket, pl ua gépen más felhasználó be tudjon jelentkezni különböző nyelvű felületre is. Ugytudom Vistára van hasonló kezdeményezés már.
Esetleg a 64 bit -es Windows XP -re nem megy rá valamelyik MUI vagy nincs hozzá külön?
[Szerkesztve] -
lúzer
veterán
válasz sszever #1969 üzenetére
Néztem de nem találom.
Fontos lenne ezért mégegyszer:
945P/ICH7 -hez tud valaki Intel SATA AHCI Controller Drivert?
Mármint honnan lehet letölteni, hogy befésüljem a XP/W2000 telepítőlemezébe?
nlite-al.
ICH7M-et és R-t találtam, esetleg az is hsználható?
help mí w guruk!MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
ML320
senior tag
Van két ügyészim, és négy házkutim volt... Nem BSA, de erős indiánnak lenni tapasztalat....
De ez nem XP-s kérdés, melyik oldalon folytassuk? [link]
Viszont az is szép dolog, hogy mostanában egyre több internet szolgáltatónál találkozom ezzel az indokkal: ''Azért nem működik az internet, mert illegális az XP!''
[Szerkesztve]Ember tervez, Isten perverz...
-
ML320
senior tag
A BSA-t el lehet felejteni, semmit nem tehetnek
Csak csesztetnek... Meg feldobják az MS termékek forgalmát.
Önmagában valóban nem tehet semmit, viszont nem tudni mit hoz a jövő... Ha éppen bevételi forrás kell, ki fognak találni sok mindent. Egyenlőre ott tart a dolog, hogy legyen számlád és felmutatható licenszed az általad használt dolgokra, onnantól kezdve nem foglalkoznak veled. Ez is olyan, mint a parkolótársaságokkal folytatott szélmalomharc.
Az otthoni felhasználás büntetésén is röhögtünk régen, de pár házkutatás és ügyészi megrovás után már én se vagyok olyan könnyelműEmber tervez, Isten perverz...
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest