Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy volt e már erről cikk írva anno, de tlaáltam egy érdekességet, hogy az Alcatel Fierce XL is windows 10-el jelent meg, hogy erről tud valaki valami infót? Mert én egy külföldi T-mobile oldalon tlaáltam rá!
[ Szerkesztve ]
HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
őstag
Amit linkeltél, az van a cikkben is!
2017 vége fele, vagy akár 2018 év elején várható egy olyan telefon, ami már nem a mainstream (sic!) közönségnek készül. De ha Te ennyiért akarsz venni egy olyan eszközt, ami "produktivitásra van kiélezve, és mellesleg lehet vele telefonálni is" - valahogy így szerepelt az általam fordított cikkben... akkor elnézést, mert akkor neked is készül és figyeld a megjelenését.De majd kiderül, hogy a Médiában keltett korai hullámokból mikor emelkedik a Surface Phone, milyen áron és akkor milyen állapotban lesz az MS platformja / piaca. Most gőzerővel dolgoznak azon ami a cikkben is szerepelt, de már Intel nélkül. Ha a Surface egy 950-es utód lenne, akkor a termékciklus szerint karácsonykor polcokon lenne, de a Surface (vagy bármi is lesz a neve) nem neked és nem nekem készül... Még ha hasonlít is egy render képen egy vágyott telefonra.
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
osvatha
tag
válasz zsamiatt #85790 üzenetére
Sziasztok!
Nekem is ilyesmi a bajom. Email alkalmazásban rányomok a továbbításra, megjelenik a továbbítandó szöveg. Belekattintok, feljön a billentyűzet, tudok bele írni, de a <- -el nem tudok törölni, hiába nyomkodom, majd a send gomb sem csinál semmit.
Ez egy google fiók, és ezt csinálja win10, és az anniversary is, 830-on és 640-en is.
Nincs valami ötletetek? Rettentő idegesítő. Vagy valami kerülő megoldás?[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
bcl
senior tag
válasz zsamiatt #85790 üzenetére
Nekem pár napja azt csinálja az Otulook, hogy letöltésnél nem jelenik meg a levél tartalma.
Próbáltam a teljes Otulook gyilkolást (<- nyíl hosszan, majd kilő), az sem segített.Telefon újraindítás után oké. Egy darabig... Most éppen második napja rendben, pedig elég sok levelet kaptam-küldtem.
Nem tudom, mitől függ. De mintha lett volna Outlook frissítés... érdekes, most nem találom.Viszont nekem a továbbítás-válasz megy. Persze lehet, az újraindítások miatt. Olyan levélre, aminek nem jeleníti meg a tartalmát nem próbáltam válaszolni
-
őstag
válasz bluemirage #85789 üzenetére
Találtam egy friss cikket, amely kvázi tényként kezeli a Surface Phone megjelenését. Túl sok az ellentmondás..
Egyébként a thebitbag.com-on is számos friss és nem túl régi cikk van fent erről.
Vagy éppen ez!
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
zsamiatt
őstag
nekem továbbra is a legnagyobb problémám, hogy nem tudok levelet továbbítani és válaszolni az Outlookban. Sajnos csak egy üres levél jelenik meg az eredeti tartalom nem.
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
őstag
A lefordított cikkben is utaltak arra, hogy egy W10-es telefonnal már el lehet lenni.
A cikk elég egyoldalú a fejlesztés és hardver részt boncolgatja, az eladásról és a piaci részesedés hatásairól nem ír semmit. Itt volt már szó arról, hogy az idei eladásokból(szállított készülékek) számolt piaci részesedése az MS-nek ijjesztően alacsony. Ezért hátra van még a fekete leves. Mivel nagyon kevés W10-es készülék talált gazdára. Ezért amint a 8.1-es telefonok (x20,x25,x35) kikopnak (ez már lassan várható) illetve az x40-es széria sem mai gyerek... akkor nagyot fog esni ez a másik piaci részesedés is. Az un. OS torta ezt szépen mutatja.
Ez azt jelenti, hogy a Whatsapp, Viber szerverekre már alig fognak csatlakozni Win-es eszközök... szinte már csak az a néhány' x50-es, W10-es. Ekkor a mainstream app-oknak sajnos nemcsak a fejlesztése áll le (ez biztosra vehető), hanem akár a teljes támogatása is... ergó nem fognak működni (ez már csak következtetés). A 8.1-es eszközök végleges kikopásával olyan durva zuhanás lesz, hogy az megadja a kegyelemdöfést a platformnak. Ez pedig sokkal gyorsabban be fog következni. A jelenlegi x50-es tulajok - akik az utolsó Windows-os telefonjaikat használják - sajnos ezt nagy eséllyel átélhetik.
Én ezt a piac/részesdés hatást hiányoltam a cikkből.Meliora sunt bono inimica
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
WP-ről szeretném lementeni számítógépre a telefonszámokat amik rajta vannak, a biztonság kedvéért, erre milyen lehetőségeim vannak? (Esetlegesen később egy platformváltást feltételezve?)
Köszi a válaszokat!Matthew 24:42
-
őstag
válasz bluemirage #85765 üzenetére
Ez nem valami jó hír (alapos feltételezés)... Van valami megmagyarázhatatlan, ami miatt semm kedvem sem kukarobira (ami amúgy nem rossz), és sem pedig iOS-re áttérni (ami még stabilabbnak mutatkozik, de a sznob környezet miatt gyűlölök).
Egyszerűen nem értem az MS-t, mennyit összebaromkodtak addig, amíg a tönk szélére juttatták a mobil üzletágat... Félelmetes..
Recovery után nagyon jól elvagyok a 950XL-lel.
[ Szerkesztve ]
-
martin66
senior tag
SRÁCOK! LEHET TÉVES INFÓT MONDTAM!
A 650 biztos megkapta a dupla koppot, de az 550 nem biztos, mert elvileg nincs benne ilyen szenzor!!
(A firmware frissítést mindkettő megkapta.) -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz confuser #85781 üzenetére
Nem szoktam eltakarni, de lehetséges, hogy ez is közrejátszik, viszont most direkt próbálgattam és azt vettem észre, hogy az ágyban, tehát puha dolgokon van ez a probléma inkább, hogy elsőre, vagy másodikra sem csinál semmit, asztalon, illetve kemény felületen rögtön érzékel.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz martin66 #85777 üzenetére
Az elején a 950 (XL)-nél sem működött teljesen jól a dupla kopp, teljesen sima és lágy, nevezzük így az évfordulóssal lett jó. Sőt, fekvő állapotban sem mindig érzékeli a 950 sem a dupla kopp-ot, csak másodikra, harmadikra, ez nem éppen kiváló munka...
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz martin66 #85774 üzenetére
Csak akkor kerülhet bele vissza, ha azt rendesen kitesztelik, márpedig az MS-re nem igazán jellemző ez a része, erre értettem.
Ha a 650- és 550-es tulajoknak 2 óránként tölteni kell majd emiatt a készüléket, akkor az egész semmit nem ér.
Szerinted, ez a része normálisan ki van tesztelve? Térjünk erre vissza, akkor, mikor bekerül, vagy nem kerül, bugos, vagy nem bugos, merülni, fog vagy nem. Mert, hogy ezzel egy rakás probléma a user nyakába szakad, arra már most mernék fogadni! -
martin66
senior tag
Nem értelek. Miért ne kerülne
visszabele? Jelenleg a WDRT progival belekerül és valószínűleg 1-2 hónapon belül a program sem kell, mert OTA-n mindenki megkapja, mint a 950 esetében.ÚJ INFÓ: Az 550 is megkapta.
Pontos javítási leírás :
- Wi-Fi connectivity improvements, including fixes for Wi-Fi connection dropping randomly and Wi-Fi scan occasionally not returning any results.
- Support for double tap to wake enabled.
- Bluetooth connectivity improvements.
- Stability and reliability improvements.
-Camera improvements, including improved image and video quality, improved Auto-focus and fix for a problem that was causing slow motion capture to skip frames for some users.
- Cellular connectivity improvements, including fix for a problem that caused occasional network loss for some users.
- Audio quality improvements, including fix for a problem that caused voice call audio to get scrambled for some users -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz martin66 #85771 üzenetére
Szerintem ez baromság, de ha mégis így van, akkor a büdös életbe nem kerül vissza a dupla kopp a 650-be és ez a része engem nem is érdekel tovább. :-)
-----------
(#85770) monosgeri21
ergo csak idő és akarat kérdése volt, hogy mikor rakják bele, mert csak szoftveres oldalról kell hozzá nyúlni
Ami alapból egy nagy gané volt a kódokban, ezért is nem csinálták meg
[ Szerkesztve ]
-
junior11
veterán
Meglátjuk, mi lesz belőle igaz..
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
martin66
senior tag
Nem, nem nem. Rosszul tudod.
Egyáltalán nem "állítja vissza" a dupla koppos ébresztést. Jelen esetben a 650-nel a WDRT két dolgot csinál:
1. vissza rak egy fél éves oprendszer verziót (ezt leszarjuk, mert ennek semmi köze nincs a dupla kopphoz).
2. Lefrissíti egy újabbra a Firmware-t ez a telefon alapszoftvere, ennek semmi köze az operációs rendszerhez. És ebbe az alapszoftverbe fejlesztik bele azt, hogy képes legyen a telefon brutális merülés nélkül felébreszteni a telefont. (és ez szopó roller, mondta ezt nekem egy fejlesztő ismerősöm)Másik a 950-nél 1 hónap WDRT megjelenés után OTA-n is feltelepíthető volt a frissebb firmware.
-
monosgeri21
tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz monosgeri21 #85768 üzenetére
Nem tudom, hogy az egész miért van így, de ha a recovery ÁLLÍTÓLAG <<<< egyszerűen visszaállítja, hogy ez működjön, több, mint fél év után!, akkor benne van az is, amitől felébred majd. Ez az egész a fejétől bűzlik már...
[ Szerkesztve ]
-
monosgeri21
tag
Azért nem egészen úgy van, hogyha elalszik, akkor csak szoftveresen elég megoldani a felébresztést. Lezárni még oké, hogy elég szoftveresen, de pont ezért van szükség Proximity Sensor-ra is, különben ha zsebből előveszed honnan kéne tudnia, hogy kész az érintés fogadására?
-
Nowhere
tag
"mert a további fejlesztés/ támogatás egyenlőre* biztosított"
*egyelőre
-
Bogyó bá'
nagyúr
Most visszaadtad a rendszerbe vetett hitemet!
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
őstag
Elkészült a korábban már itt említett cikk fordítása.
Még javítgatva lesz a magyar nyelvezete, de a tartalma már nem fog változni.Inside Windows Mobile – mi volt, mi van és mi jön
Nemrég tettem fel, sehol sem promóztam, még rendesen át sem néztem... de már most közel 100-an nézték meg Pedig csak ebbe a topikba szántam... Na mindegy...
Meliora sunt bono inimica
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz confuser #85761 üzenetére
Még az a szerencse, hogy a recovery-vel hozzáteszem mint egy hisztis tudsz dobálózni és itt is ki is merült a tudományod, mert te is hirtelen megjelent írásokból, szinte azonnal le vonsz konzekvenciát és úgy terjeszted, mintha máris megvalósult volna. Konkrétan, felsoroljam most úgy hirtelen, hogy hány hivatalosan megjelent faxságot elvetettek, vagy ment a levesbe és emiatt hányan léptek már le a platformról, vagy fontolgatják a váltást? He? :-D
Szerintem felesleges, a másik, hogy én még tőled nem olvastam olyat, ami pozitív irányba lendítette volna ezt a rendszert, hogy Neked egy újabb elsülés lett a vége, hogy az általam kitesztelt telepítés hozod fel, hogy nullázzam magam, és amit senkinek nem kötelező kipróbálni, megcsinálni ám legyen neked :.D, de majd akkor érdekel ez a része a továbbiakban, amikor ott ez a ficsőr valóban a 650-es készüléken és, ha már ott lesz, mert áprilisban lenyilatkozták, hogy nem lesz és azt is elmagyarázzák, hogy mi tartott ennyi ideig, akkor majd diskurálhatunk erről.
Addig meg találd ki, hogy éppen mit gondolok rólad...
[ Szerkesztve ]
-
confuser
senior tag
Nem egy hozzászólásodból, és nem egy szöveget emeltem ki. Amíg nem szóltam hogy marhaságokat írsz, meggyőződéssel állítottad (és ami rosszabb, terjesztetted) a hülyeséget.
De kezdesz megint hülyeségeket beszélni, úgy látszik a tegnapról mára történt migráció hibásan futott le, csinálj magadon egy mflex féle recoveryt, mert a sima HelyreRakás úgy tűnik nem használ.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az akksi? Simán elment és elmegy két napot, főleg az évfordulós után, ráadásul ez alapból w10 készülék, jóval tovább tart a támogatás és finomítása. Amikor én megvettem szinte a megjelenése napján 76 ezerért, konkrétan TH2 alatt egy lassú szemét volt, de redstone alatt már igazi méregzsák lett, rendszerhasználatra értem, nem erős játékokra.
-
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz confuser #85755 üzenetére
Kb, olyan vagy, mint az M1 híradó, kiemeled azt a szöveget az egyik hozzászólásból, amivel beállítod az embert egy totális marhának, de egyébként semmi probléma. Én más miatt szoktam el..., de legyen neked ma egy jó napod!
pl ez
De írták is, valamelyik oldalon (ha jól emlékszem facebook), hogy sajnos nem kerül bele, ahol jól elküldték őket a p..csába, most meggondolták magukat, nem baj, majd elhiszem, ha ott lesz, mert ezeknek a legtöbb írása blöff blöff hátán...[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz confuser #85753 üzenetére
Amint láthattad és (tovább) olvastad (volna), nem az én teóriám volt, hogy ez hardverfüggő lenne, hiszen én is azt írtam, ha duppla kopp-ra elalszik, akkor mi a lófaxnak nem ébred fel? Szoftveres hülyeségre gondoltam a mai napig, csak épp azt írtam le, amit a 650 topikba írtak.
Viszont ez jó hír, de te most elsültél, hogy előkerested ez az írást? Egyébként meg mi a jó büdös franc tartott nekik ennyi ideig balfék banda!
-
confuser
senior tag
az biztos, hogy nem lesz 650-re dupla tapizós ébresztés
hiányzik belőle az a két filléres hardver, ami ezt lehetővé teszi
Microsoft Lumia 650 reportedly gets 'Double Tap to Wake' firmware update via WDRT
Most végre belecsempészik WDRT-n keresztül azt a kétfilléres hardvert, hogy működjön.
[ Szerkesztve ]
-
-
bb_bence
csendes tag
Sziasztok!
Elég új vagyok az oldalon, nem nagyon találtam ilyen topikot, ezért ha létezik, vagy a hozzászólásom off-nak számít kérlek irányítsatok tovább és nézzétek el a dolgot..
Lumia 735-ön szeretnék ÜVEGET cserélni, a jelenlegi sajnos betört. A kijelzőnek nincs baja, mindenhol érzékel, így tényleg csak az üveg cseréjéről lenne szó - az egész első panelt kicserélni még akkor sem érné meg, ha ebayról rendelve magamnak csinálnám (~20k), mert már 2 éves a telefon.
Sok videót néztem a témában már, de ha van itt, aki csinált ilyet, szívesen konzultálnék előtte vele egy pár mondatban - jelentkezz kérlek!
Köszönöm!
-
seadrone
őstag
sziasztok!
wp-ra van olyasmi, mint androidra az eszközkezelő, hogy távoltol törölni tudjam a dolgokat rola, vagy csörgetni?
köszi
-
junior11
veterán
válasz hroberto #85743 üzenetére
Az FB és a messengerre tényleg sokan panaszkodnak, whatsapp, viber, spotify, twitter, instagram, skype stb. sem valami túl gyorsak a droid/iOS pároshoz képest, de azért elmegy.
Nekem ez az egyik fő dolog ami nem tetszik e platformon, hogy lassan nyílnak meg az alkalmazások többsége, másik egyes alkalmazások hiánya és a meglévők támogatása a konkurens platformokhoz viszonyítva ezért maradok továbbra is androidon, pedig maga a rendszer tetszik (Lumia 925-re mind a mai napig szép emlékekkel gondolok vissza), de már az sem olyan stabil és gyors mint WP8.1 korában.[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
pikszel
addikt
válasz junior11 #85740 üzenetére
Bírom az ilyen videókat. Azt demonstrálja az arc, hogy időt nyer azzal (?), hogy gyorsabban nyílnak meg az alkalmazások, mindeközben meg 8 percet (+ járulékos költségek) mindenképpen kidobott az életéből.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
junior11
veterán
Itt hasonlítja össze egy fickó a 950 XL-t az iPhone SE-vel, nem vmi tökéletes videó, de hát még mindig lassan nyílnak meg egyes appok ezen a windózon... [link]
-
Kube
senior tag
Hát srácok nem tudom egyedül vagy-e a problémával, de a kapcsolatok funkció nem a legjobb jelen esetben. Először szinkeltem a facebookkal, utána kikapcsoltam a szinket mert minden belépésnél eljátszotta velem. Aztán rájöttem, hogy ez itt W10 alatt már nem járja, így visszatoltam. Oké, azóta jól működik, leszámítva hogy minden belépésnél így szinkel végig és lassítja a rendszert.
Pár kontaktomhoz állítottam be képet akik csak outlookon léteznek, felhőbe nem megy fel a kép, ami nem baj ha telefonon rendben megjelenik. Max resetnél jöhet az újabb beállítás... Erre most nézem, eltűntek a képek.
Nem ez az első, hogy random szórakozik ez a funkció.A másik, hogy komolyabb képkezeléseknél (értsd: sok képet nézel vissza kiválasztáshoz) néhány app fogja magát és kilép, mintha megtelt volna a raktár, romboljuk és építsük fel újra üresen...
L830 alatt 10-15 másodperc mire elindul a messenger app, ez most tényleg ekkora erőforrású? Kicsit kiábrándító.
[ Szerkesztve ]
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
őstag
Abszolút igazat adok neked! Újrahúzás szüksége esetén kizárólag Windows Device Recovery Tool segédprogram. A friss rendszeren Cortanaval volt némi gondom, ugyanis random kilépett, de most már stabil, kellett neki néhány rendszerújraindítás. Azt viszont nem értem, hogyha bemondom neki a Skype Preview, ahelyett hogy indítaná, rákeres a google-ben... Az asztalin azonnal nyitja..
-
this is life
Ármester
válasz hroberto #85733 üzenetére
Embere pontosabban keszuleke velogatja kinel hogy mukodik a viber, nalam az uwp viberrel semmi gond,egybol szinkronizalt a telepitese utan, ertesitesek jonnek,mukodik korrektul, ugyan olyan stabil mint a whatsapp...parhuzamosan hasznalom mind a kettot.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
-
snakebait
senior tag
válasz nrezso #85727 üzenetére
Nekem tetszik amúgy a winmobil platform,csempék meg miegymás,meg aránylag jól is működik win10-el,nagyobb bugok nélkül,de ez a szar@kodás ami a platformmal történik meg szegényes app ellátottság végett nekem sem lesz többet wines telóm. Kitartok még valameddig,még nem lesz zsé valami jobb droidra
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
martin66
senior tag
válasz iihorvath #85726 üzenetére
Basszus . Nekem az új W10-es UWP viber nagyon jól teszi a dolgát és fényévekkel jobb és funkció gazdagabb mint a 8,1. Szerintem az egyik legjobb app a w10-es viber . Csak mint megjegyzés.
(Egy dolgot hiányolok, ha a PC-n fent van az UWP Viber és ott megnézem / válaszolok az üzire, akkor telón azonnal tűnjön el az értesítés, hogy van viber üzenet. de ezzel a funkcióval még az MS fél készen áll, nem hiszem ,hogy viber hibája ez.)
-
hroberto
veterán
válasz iihorvath #85726 üzenetére
Igen, a Viber az egyik rákfenéje a platformnak.Igaz nekem az értesítések normálisan működnek, de hogy két nap kellett ahhoz, hogy a kontaktok szinkronizálódjanak... Nonszensz...
Mindig is utáltam ezt az appot, de sajnos kis hazánkban sokan használják, így nekem is kell.KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
mdraco
őstag
Én arra gondoltam, hogy mikor egy új appot szeretnék letölteni, jó lenne látni, mikor készült az utolsó verzió. Előnybe részesítenék egy olyan appot ami win 10-re van optimizálva, ellentétben egy wp8-as korszakban készült appot, amelyikhez azóta hozzá se nyúltak, tehát nincs már supportja.
Jelenleg endomondo app-al van problémám, ha messengerezek mellette, mindig leáll. Kerestem az alternatívát, hogy melyik a legfrissebb... -
iihorvath
tag
válasz snakebait #85700 üzenetére
Én főleg a viber miatt kényszerülök megválni a platformtól. Az ismerőseimet nem tudom másra szoktatni, miattam nem is fognak áttérni, nekik androidon, ios-en normálisan működik. Szóval logikus lépés lesz, ha én lépek.
A héten pedig frissült a teló is és jött újabb verzió is viber-ből, de egyetlen eddigi nyűg sem lett kijavítva benne. Vagyis néha nem jelez, ha értesítés jön, sem élő csempén, sem sehol, aztán meg olykor bent ragad már megtekintett értesítés, úgy mintha még nem olvastam volna, szóval pocsék![ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
Google-s címjegyzéket rendesen tudja szinkronizálni a telefon vagy sem? Azt tudom, hogy a levelek esetén nem tud push-t.
-
mdraco
őstag
Most se lehet megnézni, hogy mikor frissült utoljára egy alkalmazás?
[ Szerkesztve ]
-
hroberto
veterán
válasz consono #85713 üzenetére
Nem teszek fel Insider verziót, van elég baja a "hivatalosnak" is.
Visszatérve arra, hogy nem működik a Kapcsolatok csempe live módja... Itt igazán nem is az a lényeg, hogy kinek tetszik és kinek nem (speciel nekem tetszett, hogy izeg-mozog). A lényeg, hogy NEM működik!
Megint egy funkció ami nem teszi a dolgát. És ez a probléma!KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
sfefe
addikt
válasz Plazmacucci #85716 üzenetére
Nekem kis csempe van igy nem erdekelnek a kepek.... nekem pont az a lenyeg ne mutasson kepeket ott
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
pikszel
addikt
válasz Plazmacucci #85716 üzenetére
Én beállítottam a közepes méretű, sorban álló emberkéket, ami érintésre bedob a kapcsolatokhoz. Többet nem is várok ettől.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
félisten
-
consono
nagyúr
-
pikszel
addikt
-
-
jerry311
nagyúr
AirWatch MDM vs Win 10 ügyben tud valaki segíteni?
-
mdraco
őstag
Pár napja jött le a 187, most nemrég a 189, RP-n vagyok. Jó gyakran jön
[ Szerkesztve ]
-
hroberto
veterán
válasz tomboy0013 #85704 üzenetére
Úgy látszik engem is utolért az átok.
Igaz én még várok egy keveset, aztán meglátom.KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
tibike8
őstag
Én még adtam egy esélyt a 930-nak és töröltem mindent és 8.1-ről felfrissítve belaktam megint. 3 napig jó is volt. Ma nap közben megint megdöglött a csempe. A levelezőbe a Beérkező üzenetek szöveg meg nem is lett jó. A Viberben viszont gyorsan látszott a cím lista. Összességében semmi értelme nem volt az egésznek, de legalább ráment a napom...
-
Spet
addikt
Fasza frissítéssel eltűnt az összes kapcsolatom és nem frissíti vissza
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
turbulencia8
őstag
Valoszinuleg elrontottak a legutolso frissitest. En evek ota utalom a vibert soha nem volt stabil droidon se, ott pl. gyakran iszonyatosan szivja az akkut indokolatlanul ismeroseim telojan. Szerencsere a sokkal jobb hivasminoseg miatt majdnem ismerosom folrakta a Whatsapp-ot, ugyhogy en toroltem a Vibert.
Videohivashoz meg a Skype-nal nincs jobb.
[ Szerkesztve ]
-
yaksi
aktív tag
válasz snakebait #85701 üzenetére
Nekem sem szinkronizált még... Ez korábban nem volt...
Ugye a Mi4-en alapból Android (MIUI) volt. Ott mint a villám, az első indításnál megvoltak a kontaktok. Ugyanazon a telefonon, csak W10 alatt, eddig még nem sikerült szinkronizálni a névjegyeket.
Ha rámegyek, hogy minden kontaktot mutasson (ne csak a Vibert), akkor látok mindenkit, de pl. az ingyenes Viber Message-t nem ajánlja fel...
yaksi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1.tulajdonostól, 100%GYÁRI AKKSI, Iphone13PRO 128GB, Gyönyörű karcmentes, Független
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest