Hirdetés
-
GAMEPOD
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszti93
aktív tag
És az akku látványosan kevesbbet tud a 640nél vagy azért annyira nem vészes?
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy új telót és ebben kérnék egy kis segítséget. Jelenleg egy L820-asom van. Ugyan még egyáltalán nem járja a végét de, az aksija keveset bír és rettenetesen fel tud melegedni.
Jelenleg a L640 és a L650 között vacilálok. Árban ez a 2 elfogadható. Ahogy néztem a 640esnek az aksija, jóval többet tud, de a 650es szerintem jobban néz ki.
Ha van valakinek bármilyen személyes tapasztalata bármelyikkel, és van kedve megosztani annak nagyon örülnék. -
Clemi
veterán
válasz
bluemirage #85290 üzenetére
Köszi! Igen benne volt WASP néven
-
djdaniel
senior tag
Sziasztok, Insider Preview build 10.0.14915.1000-nél, ami legutóbb kijött fast ring, nem működik rendesen a billentyűzet, beírt szavak nem jelennek meg, pl messengernél 1 szót enged írni, után ki kell lépnem a beszélgetésből majd vissza és ismét csak 1szót enged írni, de ie-nél is ez a probléma.
Valakinek valami ötlete? -
Francia91
veterán
válasz
this is life #85291 üzenetére
-
válasz
hroberto #85289 üzenetére
Pedig latnod kene pc-rol is , s hosszabbnak kene a listanak lenni ha az aruhazban a felhasznaloi kepedre klikkelsz ....
Letoltes es frissites
Beallitasok
Visszajelzes kuldese
Sajat tartalmak
Kod bevaltasa
Fiok megtekintese
Fizetese lehetosegek
MegvasaroltEnnek kene legordulnie
-
hroberto
veterán
Az Áruházból letöltött alkalmazásaim meg tudom nézni valahol (PC-n)?
-
Clemi
veterán
Hali,
Bocsi hogy itt, de mielőtt végigtúrom az alkalmazásokat, gondoltam megkérdezem hátha.
A lényeg, hogy a 930-on van a "Darázs" csengőhang, ami sajna a 950-ről már lemaradt, pedig az én ízlésemnek a legjobb volt. Próbáltam a Zedge-n megkeresni, de ott nem találtam. Van esetleg valakinek jobb tippje, vagy találkozott esetleg vele más helyen. -
-
Francia91
veterán
Urak, a PIN kód kérését hogy tudom kikapcsolni Windows 10 Mobile alatt?Szerk.: Nagy nehezen megtaláltam a Microsoft oldalán, csak picit hülye elnevezése van....
-
turbulencia8
őstag
válasz
tomboy0013 #85261 üzenetére
Next XL
-
macilaci
csendes tag
válasz
csabyka666 #85277 üzenetére
Tegnap óta nem jött elő.
-
-
macilaci
csendes tag
Egy 640XLdual telóm van tízesre frissítve. A Skype újratelepítése után eltűnt a partnerlistám. Van arra lehetőség, hogy PC-ről (ahol megvan, szintén Win10) importáljam? Köszi
-
snakebait
senior tag
válasz
Plazmacucci #85272 üzenetére
+1
-
-
-
Francia91
veterán
válasz
csabyka666 #85268 üzenetére
UC Browser azthiszem van WP-re, próbáld meg azzal az FB-t. Tényleg nem értem, miért nem tudták ezt az eltolós hibát orvosolni 8.1 alatt, nem lenne egy nagy erőfeszítés...
-
snakebait
senior tag
Ma ismét első kedd
Nem tudom lesz-e ma hivatalos frissítés?
-
Üdv!
8.1-en van valami megoldás arra, hogy ha a kontaktokhoz írok jegyzetet, akkor beérkező híváskor megjelenítse? Pl honnan ismerem, milyen munkát csináltam neki...ilyesmikre gondolok.
Másik kérdésem: létezik olyan böngésző 8.1-re, ami nem tolja el balra az FB-t?
Megint másik: amelyik appot az áruházban nem találom, de régen elérhető volt 8.1-re, azt honnan lehet előszedni? Volt valami linkelős dolog anno...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
strapal #85255 üzenetére
Ha w10-zel szeretnéd használni, a 8.1-es telefonok "ideje lejárt", épp tegnap volt nálam egy 640 LTE, szinte már lassúnak tűnt, egy 650 meg már felére esett vissza árban, nagyon fürge lett a kezdeti balfaszságok ellenére.
Nagyobb tárhely, Oled kijelző, amit nem is érdemes összehasonlítani az IPS-sel, külalakra meg az egyik legszebb MS készülék, vékony, kecses, könnyű és fém. Hozzá képest a 640 már szinte durung! Akkuidőben a 650 simán elmegy 2 napot átlagos használat mellett, de akár többet is. Redstone-ra volt szüksége, hogy most így tündököljön. A 640 meg merül, mint a balta, kötve hinném, hogy ezt már megkódolják tartósra, van egy olyan érzésem, hogy ez már direkt ilyen, hogy válts!
Viszont dupla kopp nem lesz benne.Mivel mind a kettőt huzamosabb ideig használtam, sőt most is látom családon belül, hogy a 640 egyre rosszabbul működik w10 alatt, a 650-et vedd. 39 ezerért már megkapod gyártói garanciával!
-------------
Amit írtam saját vélemény, akinek nem tetszik, ugorja át!
-
Gömbike
senior tag
-
tibike8
őstag
válasz
snakebait #85247 üzenetére
Nálam is működik rendben minden mint egy másik kolléga is írta. Ez is olyan W10P-s jelenség lehet
(#85244) martin66
Nálam a Hangout kliens rendben működik. Bár mostanában az értesítés rapszodikus. Azt meg nem is tudtam, hogy van fizetős is belőle... Majd összevetem, hogy mit ad azért a viszonylag nem kevés árért amibe a fizetős kerül. A free is tud mindent amit a mindennapokban használni szeretnék. -
NoNick
tag
Nálunk kiosztottak kb. 10 db 640-est céges telefonnak. A 10-re frissítettek mind belassultak. Vegyél olyat, ami eleve 10-zel jött ki szerintem is.
-
tomboy0013
veterán
válasz
turbulencia8 #85259 üzenetére
Milyen előfizura vetted?
-
Nooeca
senior tag
Nekem 640-el is megbízható a Windows 10, csak sajnos a Redstone eléggé levett aksiból... ezt kéretettjük mielőbb javítani.
-
Francia91
veterán
válasz
turbulencia8 #85257 üzenetére
Én meg a Telekomtól vettem kamatmentes részletre, úgyis bőven vállalható, ha nem feltétel a függetlenség
-
Francia91
veterán
válasz
strapal #85255 üzenetére
A tapasztalatok alapján jobb egy eleve Win10-zel kiadott Lumia, mint egy 8.1-ről frissített. Jobban, stabilabban megy vele a rendszer. Legalábbis azok alapján, amit itt olvasok. Gyakorlati tapasztalatom egyik említett Lumiával sincs, egy Lumia 1020-asom és egy 950-esem van
-
strapal
csendes tag
Sziasztok,
telefonvásárlás előtt állok, Lumia 650 és Lumia 640 LTE között vacilálok. A kérdésem, hogy melyik lenne jobb választás?
Windows 10 Mobile rendszerrel használnám, azaz a 640-et frissíteném: a 640 esetében adódhat valami hátrány (a fórumot olvasva "lassulás" egyeseknél), akár a későbbi támogatást illetően?
Ha az üzemidőt nézem, akkor mintha a 640 jobb választás lenne, ezt csökkenti e (mármint az "irodalmi" adatot) a 10-es frissítés?
Van e tapasztalható sebességkülönbség a kettő között, vagy az úgymond észrevehetetlen normál használat közben (telefonálás, email, zenehallgatás, számológép, fényképezés - ezek a főbb felhasználási területek)?
Aki használta mindkettőt, mit tapasztalt a készített fényképek minőségét illetően (tesztképeket láttam)?
Ha az árat nézem, akkor az edigitalban 5000 HUF az árkülönbség, azaz megérné e ezt kifizetni, hogy egy újabb modell legyen a kezemben?((Telefont azért cserélnék, mert jelenleg egy "névtelen" kínai android telefont használok 2 éve, és lassan szétesik - főképp amiatt nézem a Lumiákat, mivel mintha az árkategóriában (=közép) ezeknek lenne legjobb a fényképezője. Illetve egyébként a jelenlegi telefonom csak 3G-t tud, 4-et nem, nekem ez is megfelel, tehát az LTE se szempont. Szóval mivel a 950-re nincs keretem, elgondolkoztam a fényképezője miatt a 640XL-en, de ezt még nem fogtam a kezemben boltban, a fent említett két modellt igen - azaz aki ilyet használ, meg tudná osztani mi a nagy méret hátrányának az előnye?))
-
ADGCF
tag
válasz
Karcsi1001 #85235 üzenetére
Ugyan nincs mit, örülök ha sikerült! Én is többiektől tudom. (:
-
Gömbike
senior tag
válasz
snakebait #85243 üzenetére
Nekem működik mondjuk úgy, hogy folyamatosan. De van olyan nap, hogy a Glance Screen nem akarja mutatni, ekkor megnyitom az appot és utána pár napig semmi gond. De a csempe is áll, ha a Glance nem mutatja. De alapjában véve ez működik.
Az akksi kijelzés szokott bekavarni a Glance-on.
-
Spet
addikt
Acrobat Reader helyett valaki alternatív reklámmentes ingyenes pdf olvasót tudna ajánlani (bebugzódik az a f0s és használhatatlan)?
-
OrLiX
tag
Srácok,
WP8.1 alá tud valaki ajánlani olyan videó rögzítő alkalmazást, aminél, mint a WP10 alatt meg lehet állítani a video rögzítést, majd folytatni? -
MrZidi
tag
Nekem az e-mail csempe halt meg....nem mutat semmit az rs1 óta pedig már volt teljesen gyalulva 8.1-től és akkor se akarja az igazat....
-
martin66
senior tag
-
snakebait
senior tag
Sziasztok!
Saját időjárását a W10M-nek használja valaki? Vagyis ki van tűzve a csempe?,mert törölni ugye nem lehet,de nem is akarom,mert nekem bejön. Csak pár napja nem akar forogni. Csak az aznapi időt mutatja és kész. Azelőtt perdült egyet és a hátulján mutatta 3 napra előre...Nem is frissült,nem lett semmi HR meg ilyesmi csinálva
-
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Hanouts-ot szeretnék használni lumia 550-en. Van rá program? -
gabor907
tag
valami jó youtube app win10-re?
-
ADGCF
tag
válasz
Karcsi1001 #85232 üzenetére
Hogyne, erre való a Windows Device Recovery Tool, hogy amivel alapból kijött a telefon, azt a rendszert rakja vissza. Gépen keresztül csak annyi, hogy felismeri a telefont, majd rá kell menni, hogy újratelepítés. A többi lényeges meg ott van az előző hozzászólásomban.
-
Karcsi1001
tag
Nem 8.1 volt rajta, mert már régen frissült 10-re. A tegnapelőtti frissítés megint valami új lehet, teljese lecserélte (gondolom) az addigi Win 10-et. Nem értek hozzá, automatikusan csinál mindent. Én csak engedélyeztem a frissítést.
Akkor is lehet 8.1-re visszaállítani? -
Brucehun
aktív tag
Remélem egyszer a videó lejátszónál lezs olyan frissítés ami azt hozza, ami nekem igen tetszett a 8.1-ben, hogy amikor néztünk egyvideót és megszakítottuk. Felül a videók felett jelezte, hogy "Folytatás" és a videó és ezt mutatta az élő csempe a kezdő képernyőn, nekem ez hiányzik a 10-ből!
-
ADGCF
tag
válasz
Karcsi1001 #85227 üzenetére
Akkor annyit tudsz még csinálni, hogy Windows Device Recovery Tool-al visszarakod gépről a 8.1-et, ha pedig van kedved újra lefrissíteni 10-re akkor úgy tedd, ahogy az összefoglalóban van. Én az Insider-ben a Release Preview Ring-et ajánlom (.103 végű build), nekem tökéletes. Utána pedig lépj ki az Insider Programból és nem fog frissülni így.
-
pikszel
addikt
válasz
Karcsi1001 #85227 üzenetére
Újraindítás volt? Hangerő le + bekapcs gombot addig nyomod, míg rezeg egyet. Nálam semmi gond a 735-tel.
-
starr
őstag
válasz
Karcsi1001 #85222 üzenetére
Biztos nem hardveres gond. Nyomjál rá egy HR-t!
-
-
Feltelepítettem a TuneIn-t, de nálam ez össze-vissza bufferel, és folyamatosan cicereg, gondolom amikor elfogy a buffer.
-
Clemi
veterán
válasz
csabyka666 #85219 üzenetére
Nos megnéztem, a most elérhető FB alkalmazás már kinézetre teljesen ugyanaz mint a béta ami nekem még telepítve van, de ennél már a minimum OS verziónál a W10 10240 szerepel, mint a messenger bétánál.
-
Karcsi1001
tag
Sziasztok Mindenki!
Hozzánemértőként, csak használóként kérek segítséget-tanácsot.
Lumia 735-öm van, Win 10-zel. A minap jött egy nagy-teljes frissítés, le is frissítette. De azóta, sok mással együtt nem tudom megnyitni a Gépházat! Kikapcsoltam a telót, kivettem az akksit, semmi.
Lehet kezdeni vele valamit, vagy szerviz? Remélem nem kuka, nem szokásom 2-3 évente készüléket cserélni.
Előre is köszönöm, ha válaszol Valaki!
. -
-
Folee
tag
válasz
mefistofeles #85215 üzenetére
Beállítások - Eszközök - USB.
Itt lehet kikapcsolni. -
-
válasz
Plazmacucci #85216 üzenetére
Akkor passz, gondolom a soft reset sem segít.
-
Clemi
veterán
válasz
Francia91 #85205 üzenetére
Igen, a messenger beta-ra gondolok ( a FB alkalmazásnál a sima és a béta között ordít a különbség minden téren) mert inkább az a fő kérdés, hogy ahogy tudom a sima messenger most került vissza az alkalmazások közé és vajon melyiket fogják frissíteni. Sajna nem emlékszem, hogy a sima messenger milyen volt korábban.
Az egyetlen különbség amit felfedeztem, hogy bétánál kikötés a W10 10240-es verzió, míg a simáa már w8.1-től telepíthető. -
válasz
csabyka666 #85213 üzenetére
Először van rajta 10, azóta csinálja. Nem tudom hogy be merjünk e vállalni egy hr-t
-
Skacok!
Teljesen elégedett vagyok a kis Lumia 535 telómmal de az utolsó nagyobb frissítés után egy olyan zavaró dolog jött elő, hogy ahányszor töltőre rakom kapok egy üzenetet, hogy eredeti töltővel sokkal gyorsabb lenne a töltés. Természetesen az eredeti töltőjét használom! Le lehet állítani valahogy ezt az üzit? Elég idegesítő..... -
-
válasz
Plazmacucci #85211 üzenetére
És kezdetektől fogva ilyen a W10-zel, vagy csak most kezdte?
-
Francia91
veterán
válasz
csabyka666 #85210 üzenetére
Fater 550-es Lumiája köszöni, elvan 1 GB RAM-mal gyárilag W10-zel
-
válasz
csabyka666 #85210 üzenetére
Üres gyári 8.1 frissítési tanácsadóval frissítve, majd anniversary is lejött.
-
válasz
Plazmacucci #85200 üzenetére
Azt szokták mondani, hogy aki frissít 10-esre, előbb gyári 8.1-re kell visszaállítani a telót, és akkor nem lesz hiba. De csak tipp.
A 830 1GB memóriája nem kevés amúgy a 10-esnek? Ez a full gyári 10-es, vagy insideres?
-
sunpower
tag
válasz
Plazmacucci #85200 üzenetére
Nekem hibátlanul megy minden animáció rajta. Semmi rángatózás.
bszg@
Az engem is érdkelne! -
-
bszg@
tag
Korábban kérdeztem ezt:
"Mintha azt olvastam volna itt, hogy az új térképen már köztes pont is megadható útvonaltervezéskor, én viszont nem találom."
Tudja esetleg vki a választ? -
Francia91
veterán
válasz
csabyka666 #85204 üzenetére
-
Ha az FB appra gondolsz, szerintem semmiben. A BETA nálam eddig egyszer vagy kétszer frissült, de pont ugyanannyira fapados, mint a sima FB app. Most már nem is találom az áruházban a BETA-t, ez érdekes, ilyenkor mi van? Aki felrakta, annak jó, aki meg nem, az így járt!? Mé' veszik le egyik napról a másikra ezeket?
Itt amúgy nincs olyan lehetőség, mint anno Symbian-on, hogy a telepítőt alternatív forrásokból is be lehet szerezni?
-
válasz
TommyX_ #85201 üzenetére
Igen, WP kilőve.
Tetszik a 950-es, és alapból W10M, de eléggé megkérik az árát, kicsit szerintem elszálltak a Microsoftnál is.
Droid, innentől egyértelmű nekem, iOS-t brutális áron adják még mindig, illetve nekem az iPhone-ok sose jöttek be külsőre.
Droidnál sajnos csakis prémium telefont érdemes venni, a többi előbb utóbb belassul, persze kinek mi az ingerküszöbe, meg majd jönnek itt és mondják, hogy a 40.000 forintos se lassul be sose, de én pár napja kezeltem S6-ot és A5-öt párhuzamosan, az A5 érezhetően lassabb volt, aztán nem volt telepakolva sallangokkal...pedig aztán az is 100.000 forintos készülék. Szomorú, hogy a 820-am, ami újonnan talán 80-90.000 forint volt, és nem volt csúcsmobil, akkoriban sebességben felvette a versenyt nem hogy a hasonló kategóriájú, hanem a drágább droiddal is. -
Clemi
veterán
Tudja valaki, hogy miben különbözik érdemben a Messenger és a Messenger Béta mert sehol nem látok különbséget.
-
TommyX_
őstag
válasz
csabyka666 #85199 üzenetére
Te írtad, hogy halott platformba nem akarsz befektetni, akkor a wp kilőve számodra.
Marad kezdésnek az iOS ami tudom drágább, vagy váltás droidra, bármennyire is nem szeretnél.
Szerintem 2 droidos telefonba érdemes gondolkodni, az előbb említett xiaomi, vagy valamelyik újabb nexus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Óra topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- WOT - Roham
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest