Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszti93
aktív tag
És az akku látványosan kevesbbet tud a 640nél vagy azért annyira nem vészes?
Üdv.: Aszti
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy új telót és ebben kérnék egy kis segítséget. Jelenleg egy L820-asom van. Ugyan még egyáltalán nem járja a végét de, az aksija keveset bír és rettenetesen fel tud melegedni.
Jelenleg a L640 és a L650 között vacilálok. Árban ez a 2 elfogadható. Ahogy néztem a 640esnek az aksija, jóval többet tud, de a 650es szerintem jobban néz ki.
Ha van valakinek bármilyen személyes tapasztalata bármelyikkel, és van kedve megosztani annak nagyon örülnék.Üdv.: Aszti
-
-
Clemi
veterán
válasz bluemirage #85290 üzenetére
Köszi! Igen benne volt WASP néven
-
djdaniel
senior tag
Sziasztok, Insider Preview build 10.0.14915.1000-nél, ami legutóbb kijött fast ring, nem működik rendesen a billentyűzet, beírt szavak nem jelennek meg, pl messengernél 1 szót enged írni, után ki kell lépnem a beszélgetésből majd vissza és ismét csak 1szót enged írni, de ie-nél is ez a probléma.
Valakinek valami ötlete? -
Francia91
veterán
válasz this is life #85291 üzenetére
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
this is life
Ármester
válasz hroberto #85289 üzenetére
Pedig latnod kene pc-rol is , s hosszabbnak kene a listanak lenni ha az aruhazban a felhasznaloi kepedre klikkelsz ....
Letoltes es frissites
Beallitasok
Visszajelzes kuldese
Sajat tartalmak
Kod bevaltasa
Fiok megtekintese
Fizetese lehetosegek
MegvasaroltEnnek kene legordulnie
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
hroberto
veterán
Az Áruházból letöltött alkalmazásaim meg tudom nézni valahol (PC-n)?
KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
Clemi
veterán
Hali,
Bocsi hogy itt, de mielőtt végigtúrom az alkalmazásokat, gondoltam megkérdezem hátha.
A lényeg, hogy a 930-on van a "Darázs" csengőhang, ami sajna a 950-ről már lemaradt, pedig az én ízlésemnek a legjobb volt. Próbáltam a Zedge-n megkeresni, de ott nem találtam. Van esetleg valakinek jobb tippje, vagy találkozott esetleg vele más helyen. -
Francia91
veterán
Urak, a PIN kód kérését hogy tudom kikapcsolni Windows 10 Mobile alatt?Szerk.: Nagy nehezen megtaláltam a Microsoft oldalán, csak picit hülye elnevezése van....
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
turbulencia8
őstag
válasz tomboy0013 #85261 üzenetére
Next XL
-
Francia91
veterán
válasz snakebait #85278 üzenetére
Na jah...
Az 1020-ason látszódik Glance Sreen-en, ha töltöm, a 950-esen meg nem...
Érdekes módon, mikor az Insideres W10 volt fent az 1020-ason, ott még látszott a töltés Glance Sreen-en..."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
macilaci
csendes tag
válasz csabyka666 #85277 üzenetére
Tegnap óta nem jött elő.
-
-
-
macilaci
csendes tag
Egy 640XLdual telóm van tízesre frissítve. A Skype újratelepítése után eltűnt a partnerlistám. Van arra lehetőség, hogy PC-ről (ahol megvan, szintén Win10) importáljam? Köszi
-
snakebait
senior tag
-
félisten
-
csabyka666
veterán
válasz Francia91 #85270 üzenetére
Ohh köszi a tippet, azzal még nem néztem
Szerintem a reklámszalag miatt tolja el, mert ha úgy frissül a kezdőoldal, hogy pont nincs benne az oldalra húzható reklám, akkor jó.
[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Francia91
veterán
válasz csabyka666 #85268 üzenetére
UC Browser azthiszem van WP-re, próbáld meg azzal az FB-t. Tényleg nem értem, miért nem tudták ezt az eltolós hibát orvosolni 8.1 alatt, nem lenne egy nagy erőfeszítés...
-
snakebait
senior tag
Ma ismét első kedd Nem tudom lesz-e ma hivatalos frissítés?
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
csabyka666
veterán
Üdv!
8.1-en van valami megoldás arra, hogy ha a kontaktokhoz írok jegyzetet, akkor beérkező híváskor megjelenítse? Pl honnan ismerem, milyen munkát csináltam neki...ilyesmikre gondolok.
Másik kérdésem: létezik olyan böngésző 8.1-re, ami nem tolja el balra az FB-t?
Megint másik: amelyik appot az áruházban nem találom, de régen elérhető volt 8.1-re, azt honnan lehet előszedni? Volt valami linkelős dolog anno...
[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz strapal #85255 üzenetére
Ha w10-zel szeretnéd használni, a 8.1-es telefonok "ideje lejárt", épp tegnap volt nálam egy 640 LTE, szinte már lassúnak tűnt, egy 650 meg már felére esett vissza árban, nagyon fürge lett a kezdeti balfaszságok ellenére.
Nagyobb tárhely, Oled kijelző, amit nem is érdemes összehasonlítani az IPS-sel, külalakra meg az egyik legszebb MS készülék, vékony, kecses, könnyű és fém. Hozzá képest a 640 már szinte durung! Akkuidőben a 650 simán elmegy 2 napot átlagos használat mellett, de akár többet is. Redstone-ra volt szüksége, hogy most így tündököljön. A 640 meg merül, mint a balta, kötve hinném, hogy ezt már megkódolják tartósra, van egy olyan érzésem, hogy ez már direkt ilyen, hogy válts!
Viszont dupla kopp nem lesz benne.Mivel mind a kettőt huzamosabb ideig használtam, sőt most is látom családon belül, hogy a 640 egyre rosszabbul működik w10 alatt, a 650-et vedd. 39 ezerért már megkapod gyártói garanciával!
-------------
Amit írtam saját vélemény, akinek nem tetszik, ugorja át!
-
Gömbike
senior tag
Ha fényképezés és az üzemidő előtérben van nálad, akkor az XL LTE-t venném.
A Zeiss-ben nem fogsz csalódni, az akksi símán visz 2 napot.
Én a 650 és az XL között vaccilláltam, e-mailben megkérdeztem BOG-ot, az ő tanácsára döntöttem a 640 XL LTE mellett.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
tibike8
őstag
válasz snakebait #85247 üzenetére
Nálam is működik rendben minden mint egy másik kolléga is írta. Ez is olyan W10P-s jelenség lehet
(#85244) martin66
Nálam a Hangout kliens rendben működik. Bár mostanában az értesítés rapszodikus. Azt meg nem is tudtam, hogy van fizetős is belőle... Majd összevetem, hogy mit ad azért a viszonylag nem kevés árért amibe a fizetős kerül. A free is tud mindent amit a mindennapokban használni szeretnék.[ Szerkesztve ]
-
NoNick
tag
Nálunk kiosztottak kb. 10 db 640-est céges telefonnak. A 10-re frissítettek mind belassultak. Vegyél olyat, ami eleve 10-zel jött ki szerintem is.
-
tomboy0013
veterán
válasz turbulencia8 #85259 üzenetére
Milyen előfizura vetted?
-
Nooeca
senior tag
Nekem 640-el is megbízható a Windows 10, csak sajnos a Redstone eléggé levett aksiból... ezt kéretettjük mielőbb javítani.
-
Francia91
veterán
válasz turbulencia8 #85257 üzenetére
Én meg a Telekomtól vettem kamatmentes részletre, úgyis bőven vállalható, ha nem feltétel a függetlenség
-
Francia91
veterán
A tapasztalatok alapján jobb egy eleve Win10-zel kiadott Lumia, mint egy 8.1-ről frissített. Jobban, stabilabban megy vele a rendszer. Legalábbis azok alapján, amit itt olvasok. Gyakorlati tapasztalatom egyik említett Lumiával sincs, egy Lumia 1020-asom és egy 950-esem van
-
strapal
csendes tag
Sziasztok,
telefonvásárlás előtt állok, Lumia 650 és Lumia 640 LTE között vacilálok. A kérdésem, hogy melyik lenne jobb választás?
Windows 10 Mobile rendszerrel használnám, azaz a 640-et frissíteném: a 640 esetében adódhat valami hátrány (a fórumot olvasva "lassulás" egyeseknél), akár a későbbi támogatást illetően?
Ha az üzemidőt nézem, akkor mintha a 640 jobb választás lenne, ezt csökkenti e (mármint az "irodalmi" adatot) a 10-es frissítés?
Van e tapasztalható sebességkülönbség a kettő között, vagy az úgymond észrevehetetlen normál használat közben (telefonálás, email, zenehallgatás, számológép, fényképezés - ezek a főbb felhasználási területek)?
Aki használta mindkettőt, mit tapasztalt a készített fényképek minőségét illetően (tesztképeket láttam)?
Ha az árat nézem, akkor az edigitalban 5000 HUF az árkülönbség, azaz megérné e ezt kifizetni, hogy egy újabb modell legyen a kezemben?((Telefont azért cserélnék, mert jelenleg egy "névtelen" kínai android telefont használok 2 éve, és lassan szétesik - főképp amiatt nézem a Lumiákat, mivel mintha az árkategóriában (=közép) ezeknek lenne legjobb a fényképezője. Illetve egyébként a jelenlegi telefonom csak 3G-t tud, 4-et nem, nekem ez is megfelel, tehát az LTE se szempont. Szóval mivel a 950-re nincs keretem, elgondolkoztam a fényképezője miatt a 640XL-en, de ezt még nem fogtam a kezemben boltban, a fent említett két modellt igen - azaz aki ilyet használ, meg tudná osztani mi a nagy méret hátrányának az előnye?))
-
ADGCF
tag
válasz Karcsi1001 #85235 üzenetére
Ugyan nincs mit, örülök ha sikerült! Én is többiektől tudom. (:
-
Gömbike
senior tag
válasz snakebait #85243 üzenetére
Nekem működik mondjuk úgy, hogy folyamatosan. De van olyan nap, hogy a Glance Screen nem akarja mutatni, ekkor megnyitom az appot és utána pár napig semmi gond. De a csempe is áll, ha a Glance nem mutatja. De alapjában véve ez működik.
Az akksi kijelzés szokott bekavarni a Glance-on.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
Spet
addikt
Acrobat Reader helyett valaki alternatív reklámmentes ingyenes pdf olvasót tudna ajánlani (bebugzódik az a f0s és használhatatlan)?
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
OrLiX
tag
Srácok,
WP8.1 alá tud valaki ajánlani olyan videó rögzítő alkalmazást, aminél, mint a WP10 alatt meg lehet állítani a video rögzítést, majd folytatni?ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ.
-
snakebait
senior tag
-
MrZidi
tag
Nekem az e-mail csempe halt meg....nem mutat semmit az rs1 óta pedig már volt teljesen gyalulva 8.1-től és akkor se akarja az igazat....
ZTE Grand X In --> Sony Xperia SP --> Nokia Lumia 735/Microsoft Lumia 535
-
martin66
senior tag
Igen. Letöltöttem újra az appot nem volt fent most az ingyenes. Írják, hogy egyelőre nem megy az app, mert a Google autetikációt váltott, dolgoznak rajta várj türelemmel, mert frissítik majd az appot. Más app nincs helyette.
.(#85243) snakebait
.67 nekem mutatja jól.[ Szerkesztve ]
-
snakebait
senior tag
Sziasztok!
Saját időjárását a W10M-nek használja valaki? Vagyis ki van tűzve a csempe?,mert törölni ugye nem lehet,de nem is akarom,mert nekem bejön. Csak pár napja nem akar forogni. Csak az aznapi időt mutatja és kész. Azelőtt perdült egyet és a hátulján mutatta 3 napra előre...Nem is frissült,nem lett semmi HR meg ilyesmi csinálva
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Hanouts-ot szeretnék használni lumia 550-en. Van rá program? -
gabor907
tag
valami jó youtube app win10-re?
core
-
-
ADGCF
tag
válasz Karcsi1001 #85232 üzenetére
Hogyne, erre való a Windows Device Recovery Tool, hogy amivel alapból kijött a telefon, azt a rendszert rakja vissza. Gépen keresztül csak annyi, hogy felismeri a telefont, majd rá kell menni, hogy újratelepítés. A többi lényeges meg ott van az előző hozzászólásomban.
[ Szerkesztve ]
-
Karcsi1001
tag
Nem 8.1 volt rajta, mert már régen frissült 10-re. A tegnapelőtti frissítés megint valami új lehet, teljese lecserélte (gondolom) az addigi Win 10-et. Nem értek hozzá, automatikusan csinál mindent. Én csak engedélyeztem a frissítést.
Akkor is lehet 8.1-re visszaállítani?"Az emberek egymásért születtek. Vagy tanítsd, vagy tűrd hát őket." MARCUS AURELIUS
-
Brucehun
aktív tag
Remélem egyszer a videó lejátszónál lezs olyan frissítés ami azt hozza, ami nekem igen tetszett a 8.1-ben, hogy amikor néztünk egyvideót és megszakítottuk. Felül a videók felett jelezte, hogy "Folytatás" és a videó és ezt mutatta az élő csempe a kezdő képernyőn, nekem ez hiányzik a 10-ből!
HALF-LIFE FOREVER! 3dfx & Glide power!
-
ADGCF
tag
válasz Karcsi1001 #85227 üzenetére
Akkor annyit tudsz még csinálni, hogy Windows Device Recovery Tool-al visszarakod gépről a 8.1-et, ha pedig van kedved újra lefrissíteni 10-re akkor úgy tedd, ahogy az összefoglalóban van. Én az Insider-ben a Release Preview Ring-et ajánlom (.103 végű build), nekem tökéletes. Utána pedig lépj ki az Insider Programból és nem fog frissülni így.
-
pikszel
addikt
válasz Karcsi1001 #85227 üzenetére
Újraindítás volt? Hangerő le + bekapcs gombot addig nyomod, míg rezeg egyet. Nálam semmi gond a 735-tel.
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
starr
őstag
válasz Karcsi1001 #85222 üzenetére
Biztos nem hardveres gond. Nyomjál rá egy HR-t!
-
csabyka666
veterán
Aha, pár hónapja még elérhető volt 8.1-en is, akkor telepítettem fel, de már akkor is ugyanaz volt, mint a 8.1 gyárija, legalábbis én nem láttam különbséget.
Ez amúgy mekkora trógerság már, hogy elérhető volt, aztán most már nem?! Ha letörlöm, így jártam?!Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
Feltelepítettem a TuneIn-t, de nálam ez össze-vissza bufferel, és folyamatosan cicereg, gondolom amikor elfogy a buffer.
-
Clemi
veterán
válasz csabyka666 #85219 üzenetére
Nos megnéztem, a most elérhető FB alkalmazás már kinézetre teljesen ugyanaz mint a béta ami nekem még telepítve van, de ennél már a minimum OS verziónál a W10 10240 szerepel, mint a messenger bétánál.
-
Karcsi1001
tag
Sziasztok Mindenki!
Hozzánemértőként, csak használóként kérek segítséget-tanácsot.
Lumia 735-öm van, Win 10-zel. A minap jött egy nagy-teljes frissítés, le is frissítette. De azóta, sok mással együtt nem tudom megnyitni a Gépházat! Kikapcsoltam a telót, kivettem az akksit, semmi.
Lehet kezdeni vele valamit, vagy szerviz? Remélem nem kuka, nem szokásom 2-3 évente készüléket cserélni.
Előre is köszönöm, ha válaszol Valaki!
.[ Szerkesztve ]
"Az emberek egymásért születtek. Vagy tanítsd, vagy tűrd hát őket." MARCUS AURELIUS
-
-
Folee
tag
válasz mefistofeles #85215 üzenetére
Beállítások - Eszközök - USB.
Itt lehet kikapcsolni. -
csabyka666
veterán
Igaz, én 8.1-en vagyok, de semmit nem vettem észre a FB és a bétája között. Most már csak a sima FB érhető el (nekem?) az áruházban.
-
csabyka666
veterán
válasz Plazmacucci #85216 üzenetére
Akkor passz, gondolom a soft reset sem segít.
-
Clemi
veterán
válasz Francia91 #85205 üzenetére
Igen, a messenger beta-ra gondolok ( a FB alkalmazásnál a sima és a béta között ordít a különbség minden téren) mert inkább az a fő kérdés, hogy ahogy tudom a sima messenger most került vissza az alkalmazások közé és vajon melyiket fogják frissíteni. Sajna nem emlékszem, hogy a sima messenger milyen volt korábban.
Az egyetlen különbség amit felfedeztem, hogy bétánál kikötés a W10 10240-es verzió, míg a simáa már w8.1-től telepíthető. -
félisten
válasz csabyka666 #85213 üzenetére
Először van rajta 10, azóta csinálja. Nem tudom hogy be merjünk e vállalni egy hr-t
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Skacok!
Teljesen elégedett vagyok a kis Lumia 535 telómmal de az utolsó nagyobb frissítés után egy olyan zavaró dolog jött elő, hogy ahányszor töltőre rakom kapok egy üzenetet, hogy eredeti töltővel sokkal gyorsabb lenne a töltés. Természetesen az eredeti töltőjét használom! Le lehet állítani valahogy ezt az üzit? Elég idegesítő.....[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
csabyka666
veterán
válasz Plazmacucci #85211 üzenetére
És kezdetektől fogva ilyen a W10-zel, vagy csak most kezdte?
-
Francia91
veterán
válasz csabyka666 #85210 üzenetére
Fater 550-es Lumiája köszöni, elvan 1 GB RAM-mal gyárilag W10-zel
-
félisten
válasz csabyka666 #85210 üzenetére
Üres gyári 8.1 frissítési tanácsadóval frissítve, majd anniversary is lejött.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
csabyka666
veterán
válasz Plazmacucci #85200 üzenetére
Azt szokták mondani, hogy aki frissít 10-esre, előbb gyári 8.1-re kell visszaállítani a telót, és akkor nem lesz hiba. De csak tipp.
A 830 1GB memóriája nem kevés amúgy a 10-esnek? Ez a full gyári 10-es, vagy insideres?
-
Francia91
veterán
Sygic-et használok, ott végtelen köztes pont megadható. De a Térképekről nem tudok nyilatkozni, nem használtam még
De nem is látom benne, hol adhatnék hozzá plusz pontot
[ Szerkesztve ]
-
sunpower
tag
válasz Plazmacucci #85200 üzenetére
Nekem hibátlanul megy minden animáció rajta. Semmi rángatózás.
bszg@
Az engem is érdkelne![ Szerkesztve ]
-
bszg@
tag
Korábban kérdeztem ezt:
"Mintha azt olvastam volna itt, hogy az új térképen már köztes pont is megadható útvonaltervezéskor, én viszont nem találom."
Tudja esetleg vki a választ? -
Francia91
veterán
válasz csabyka666 #85204 üzenetére
A W10-es Messenger (Beta)-ra gondol. Nem tudom az eltérést, én pl a Beta verziót használom a 950-esen
A kérdésedre talán ez ad választ, bár én még nem próbáltam
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
Ha az FB appra gondolsz, szerintem semmiben. A BETA nálam eddig egyszer vagy kétszer frissült, de pont ugyanannyira fapados, mint a sima FB app. Most már nem is találom az áruházban a BETA-t, ez érdekes, ilyenkor mi van? Aki felrakta, annak jó, aki meg nem, az így járt!? Mé' veszik le egyik napról a másikra ezeket?
Itt amúgy nincs olyan lehetőség, mint anno Symbian-on, hogy a telepítőt alternatív forrásokból is be lehet szerezni?
-
csabyka666
veterán
válasz TommyX_ #85201 üzenetére
Igen, WP kilőve. Tetszik a 950-es, és alapból W10M, de eléggé megkérik az árát, kicsit szerintem elszálltak a Microsoftnál is.
Droid, innentől egyértelmű nekem, iOS-t brutális áron adják még mindig, illetve nekem az iPhone-ok sose jöttek be külsőre.
Droidnál sajnos csakis prémium telefont érdemes venni, a többi előbb utóbb belassul, persze kinek mi az ingerküszöbe, meg majd jönnek itt és mondják, hogy a 40.000 forintos se lassul be sose, de én pár napja kezeltem S6-ot és A5-öt párhuzamosan, az A5 érezhetően lassabb volt, aztán nem volt telepakolva sallangokkal...pedig aztán az is 100.000 forintos készülék. Szomorú, hogy a 820-am, ami újonnan talán 80-90.000 forint volt, és nem volt csúcsmobil, akkoriban sebességben felvette a versenyt nem hogy a hasonló kategóriájú, hanem a drágább droiddal is.Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Clemi
veterán
Tudja valaki, hogy miben különbözik érdemben a Messenger és a Messenger Béta mert sehol nem látok különbséget.
-
TommyX_
őstag
válasz csabyka666 #85199 üzenetére
Te írtad, hogy halott platformba nem akarsz befektetni, akkor a wp kilőve számodra.
Marad kezdésnek az iOS ami tudom drágább, vagy váltás droidra, bármennyire is nem szeretnél.
Szerintem 2 droidos telefonba érdemes gondolkodni, az előbb említett xiaomi, vagy valamelyik újabb nexus.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest