Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoNick
tag
Létezik SMS+contact backup app, ha jól emlélszem, az SD kártyára ment.
De ha nem tudu használni az áruhat, nem nagy segítség. -
NoNick
tag
válasz boncser #85944 üzenetére
Pár napja jött meg Gearbest-ről a Mi Band 2-őm.
"Utángyártott" app van hozzá, az értesítéses részt még ígérik, egyenlőre nem megy. Szépen szinkronizál L950-el, de a teljes funkció eléréshez és firmware frissítéshez kell egy Android/Ios eszköz.Fitbit, Pebble stb. ami jó lehet még, de azok már nem karperec árban vannak.
[ Szerkesztve ]
-
NoNick
tag
Nálunk kiosztottak kb. 10 db 640-est céges telefonnak. A 10-re frissítettek mind belassultak. Vegyél olyat, ami eleve 10-zel jött ki szerintem is.
-
NoNick
tag
válasz turbulencia8 #84729 üzenetére
Valami keresés beállításokhoz ugrik.
-
NoNick
tag
Sziasztok! Lejött L950-re az évfordulós frissítés, de két dolgot nem értek/találok.
Glance beállításoknál az éjszakai módból eltűnt a kikapcsolhatóság. Ez elég nagy hülyeség szerintem, félek a beégéstől.
Másik dolog az adatforgalom beállítás. Eddig nekem összevissza számolt, de ki lehetett tenni csempére, ami megint más értéket mutatott, nagyjából jót. Most a beállításon belül jól számol, de a csempén meg semmi.
Remélem ezekkel kezdenek valamit, mert úgy egyébként bejön a frissítés, gyorsabb a Continuum, stb. -
NoNick
tag
Sziasztok! Lehetséges a webes Here térképen megtervezett útvonalat szinkronizálni a telefonra Here fiókon keresztül? Vagy akárhogy?
-
NoNick
tag
Ez éppen nem bonyolítás lenne. Ha befrissítené az xml-t (csak a desktop syncnél van erre opció), akkor megjelenne a térkép listában a turistautak.hu is, nem kellene külön térképet generálni, és rátölteni.
Igaz, kábelen még nem próbáltam, de ezt csak este tudom majd megnézni. -
NoNick
tag
válasz sentinel #54668 üzenetére
Elvileg, ha tudod wifin szinkronizálni a mapsources.xml-t, akkor lesz turistautak.hu-s térképed közvetlenül a telefonon is. Nekem sajnos nem sikerült még, pedig az Easytransfer pl működik.
Így letöltöttem a szükséges térképet a gépre Navimapper-rel, és átszinkronizáltam OneDrive-on keresztül. -
NoNick
tag
Sziasztok!
Ismertek olyan app-ot, ami bizonyos gps koordinátákhoz kötötten, vagy időzítve ki/be kapcsolgatja a wifit/mobilnetet.
(Munkahelyen van wifi, de le van tiltva jópár oldal, többek közt a google is. Ezen a wifin nem tudja szinkronozálni az e-maileket, és mobilneten meg se próbálja, csak hisztizik.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat