Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice_Man22
senior tag
Ha meg nem volt es erdekel( szemely szerint nem probaltam): [link]
-
Ice_Man22
senior tag
válasz zsoltzsolt #94632 üzenetére
Olvastam a hirt... Helyes!!!!
-
Ice_Man22
senior tag
-
Ice_Man22
senior tag
Sziasztok! A mai napon elhagyom a windows tabort, megvalok a Lumia 640 esemtol. A kicsi 435 os telot imadtam... de ez a creators update, plussz amit muvel a Microsoft ezzel a platformal. A multheten kellet a terkep egy kirandulashoz,a csoda Windows terkep egy kalap sz*r. A felesegem Samsung J3-a volt a gps, Pc n megterveztem az utvonalat es lekuldtem a telefonnak es kesz is volt. Bezzeg a Windows terkep... Az utod egy HUAWEI P9Lite 2017 es telo, remelem lesz olyan jo mint a lumia 640 es. Koszonom a forum lakoinak a segitseget es a hozzaerteset(szokszor kihuztak a sz*rbol). Remelem mihamarabb talaltok egy olyan platformot/telefont amivel nem fogtok annyit szivni mint ezzel, es nem utolso sorban remelem, hogy azoknak a tulajoknak akiknek A windows teloja tokeletesen mukodik tovabbra is mukodni fog problema nelkul(Nem szarkazmus)!
-
Ice_Man22
senior tag
válasz this is life #93953 üzenetére
A reg hack marad... De ugye az rs1 re meg jonnek majd az1000+ os frissitesek?
-
Ice_Man22
senior tag
válasz this is life #93923 üzenetére
Creators update van fent. Egy galaxy J3 asrol irom a valaszom mert az edge be nem jott elo a billentyuzet hiaba tapiztam a feher kockat. A lehetosegeket amit leirtal mindet kiprobaltam. Volt 8.1 rajta de az explorer furan mukodott. Utolso lehetosegem, hogy rs1 marad fent es fentebb leirtak alapjan atmokoljam, hogy ne frissitsen.
-
Ice_Man22
senior tag
válasz this is life #93913 üzenetére
Lumia 640 DS. Youtube on neznek videot 8 masodpercnel bejon, hogy toltodik a video de ennyi. Ha bezarom az edge et akkor lefagy a telo. Ebreszteni nemtudom neha mert egyszereuen nem reagal semmire majd felperc utana kapcsol be a kepernyo. A kozelsegi szenzor vagy megy vagy nem megy. Hivas kozben nem kapcsolja le a kepernyot es van hogy megszakad mert hozza er az arcomhoz. Oszinten a kis 435 os lumiammal nem volt ennyi gondom... Azon is volt windows 10, igaz nem a creators update.
[ Szerkesztve ]
-
Ice_Man22
senior tag
válasz this is life #93908 üzenetére
En mar ott tartok, hogy csapkodom es ujra inditgatom ezt a csoda telefont. Orom lesz szetverni.
-
Ice_Man22
senior tag
Sziasztok. Gondoltam vissza rakom a wp8.1 et a lumia640 esemre, de a wdrt azt mondja, hogy a telefomomhoz nincs elerheto csomag. En ugy emlekszem 8.1 volt rajta. Most a microsoft szopatni akar engem?
-
Ice_Man22
senior tag
válasz zsoltzsolt #93556 üzenetére
+1 😊
-
Ice_Man22
senior tag
válasz tomboy0013 #93263 üzenetére
Remenykedek ✌...
-
Ice_Man22
senior tag
Azt hittem valamit javitottak a windows 10 mobile ban, es ezt beszelitek...
-
Ice_Man22
senior tag
válasz kiralyroli #85965 üzenetére
En a lumia 435 ost akarom egy lumia 640 re cserelni. Nincs az a penz, hogy vissza menjek androidra. Ha a windowsnak lottek akkor veszek gombos telefont.
[ Szerkesztve ]
-
Ice_Man22
senior tag
Sziasztok! Nalatok is jelentezik a nemtudok valaszolni egy hivasra bug? Mert nalam az 550 esen random modon csinalja, hivnak de nemtudom felvenni hiaba tapogatom a kepernyot.
-
Ice_Man22
senior tag
Masnal is latvanyosan merul a telefon w10 .218 assal? A kis 435 osomnek megfelezodik a keszenleti ideje 10 essel. Viszont nagyon szepen fut a telefonon.
-
Ice_Man22
senior tag
Windows 10 mobile ra nem og jonni valamikor frissites vagy valami?
-
-
Ice_Man22
senior tag
válasz Levente75 #77268 üzenetére
+1
Viszont ha megkaptak volna a Windows10 et, es ha nem menne jol, akkor meg azert menne a vinnyogas meg a nyavogas. Szanalmas.
Amugy nekem 435Ds em van. Es nem elveztem el a Windows 10 Mobiltol. Fontolgatom, hogy windows 8.1 megy vissza. Jah es GYONYORUEN fut a telefonomon nem szamitottam erre.[ Szerkesztve ]
-
Ice_Man22
senior tag
Nemtudom ki hogy van vele, de en sirok amiert eltunik a HERE drive....
-
Ice_Man22
senior tag
Nos az uzemido... Este 11kor, repulo mod akku 94 on%. Most felkeltem, 78%. Nagyon uges.
-
Ice_Man22
senior tag
Frissitettem a telot erre jon ujra frissites... Awindows Mobile rendszer 10-es(10.0.10586.164-es) meg hattekonyabba teszi a telefont. Most ez nekem ujra le tolja a 10 est?
[ Szerkesztve ]
-
Ice_Man22
senior tag
Amugy ez a recoverys megoldas a wp8.1 re meddig ervenyes??
-
Ice_Man22
senior tag
Sziasztok, valaki elmagyarazna nekem, hogyan mukodik a keszulekkozpont?Latja a telom pct de mikor ra bokok nem csinal semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest