Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz Murphistic #2869 üzenetére
Amire jutottam: a Tangóban már megvan a statikus IP cím beállításának lehetősége. A probléma az, hogy registryben kell engedélyezni. Ehhez ugye kell egy registry bütykölő program, ami van is, de devunlockolt és interop unlockolt telefon kell hozzá. Klafa .
Azt hiszem utána kell néznem, hogy mikor ugrik a gari a telefonon... A devunlockot elméletileg a Microsoft csinálja, nem? Persze pénzért, valami 90 eur rémlik. Javítsatok ki, ha rosszul tudom. Az interop unlock megoldható külső programmal, ami persze nem hivatalos, így szóba jön a legalitás és a garancia kérdése.
Poén, hogy még a tanusítványnak utána se néztem, élvezet ez a WP-s élet .
Amúgy jó hír, hogy elég sok embernek hiányzik, úgyhogy lehet benne lesz valamelyik frissítésben...
Ha már volt szó a devunlockról, akkor bocsi az ismétlésért
Szerk.: Úgy tűnik, a tanúsítványt csak el kell küldeni e-mailen és megnyitni a telefonon, szóval ez egyszerű. A bukta, hogy nem tud EAP-TLS autentikációt, ami az azonosításhoz kell... ( ezt kerestem az előbb, csak elfelejtettem a nevét )
[ Szerkesztve ]
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Gyúrósok ide!
- Automata kávégépek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
- Bontatlan független Honor 200 Pro White 12/512GB + Bontatlan FeketeHonor 200 Lite 8/256GB
- Vivo V40 Se 8/128gb eladó új
- Iphone 11 128 Gb Független
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 PRO MAX 256GB black titanium notebook.hu számla! 1 év Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 PLUS 128GB pink kártyafüggetlen! 1 év Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest