Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petroleumlam
tag
Linket csak pár nap múlva tudok, most telefonról vagyok. Erről nem egy élmény netezni. Tapasztalatot tudok mondani, hogy akartam venni egy Sony blue headsetet, de messze a lakhelyemhez. Mondom az ürgének, hogy kellene, de nem merem megvenni, mert ha gond van vele, akkor sokba lenne nekem visszautazni érvényesíteni a garanciát. Akkor megnézte a garancialapot előttem és mondta, hogy világgaranciás (hologrammos), tehát bárhová bevihetem. A Samsugnál meg regisztrálni akartam ezt a telefont, de ott azt írták, hogy csak világgaranciásat lehet, nekem meg csak sufnigaranciám van erre. Hozzáteszem, hogy ez a sufnigsm az ország több pontján jelen van, tehát ezt is több helyre bevihetem ha gond van, de eddig nem volt. Amúgy is ha valami baja lenne, akkor íves javítás és veszek egy normális telefont. De így, hogy hibátlan, nem cserélem le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest