Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
noxon
őstag
válasz
King Unique #1314 üzenetére
Igen arra szerettem volna és már nincs meg a windows old mappa. Hát akkor mindegy akkor kivárom a következő stabil verziót.
Amúgy azt nem értem ezekben a insider buildek-ben, hogy oké tesznek bele új próba dolgokat amik még instabilak lehetnek, de ami a stabil verzióban rendesen működött ahhoz akövetkező verziókban miért nyúlnak hozzá, hogy megint szar legyen...
-
noxon
őstag
Helló, vissza lehet térni valahogy a legutóbbi stabil verzióra? Az a baj, hogy már két insider preview-et feltettem na meg töröltem az előző windows verziót is, így a visszatérés korábbi verzióra nem működne.
Az a baj, hogy az insider buildekben mindig elbasszák azt ami az előzőben már jól működött, nem is értem ezt a microsoft részéről miért jó ez neki.
-
noxon
őstag
Sziasztok!
Már vagy háromszor állítottam vissza a Windows 10-et arról a bugos szar 16232 buildról, de mindig fel akarja tenni. Nem lehet valahogy ezt elkerülni?
Ha felteszem belassul a rendszer, az egyik játékom akad alatta és az edge is teljesen szar abban a verzióban és nem teszek fel más böngészőt, mert nekem nincs bajom vele. -
noxon
őstag
Helló, a win 10 pro rendszeremre jött egy insider preview mivel benne vagyok az insider programban sajnos. Viszont ez a build több hibát is okozott így vissza tértem a stabilra.
Az a gondom, hogy azt a preview verziót az update továbbra is felhozza és csak arra vár, hogy az installra bökjek.
Nem lehet valahogy átugorni, kihagyni, eltűntetni stb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Macska topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen videókártyát?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest