Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
válasz SirKero #94801 üzenetére
Sysinternals handle.exe-vel nezd meg mi fogja.
@ddmb: ha ceges gep es a store tiltva van, akkor megszokod a helyzetet.
[ Szerkesztve ]
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
SirKero
őstag
válasz SirKero #84071 üzenetére
Köszönöm mindenkinek aki megpróbált segíteni
Újra tettem a rendszert + kapott egy GTX 970 vga-t ( bár ez szerintem nem számít ) és azóta kopp kopp tökéletesen működik a böngészőm
Még egyszer köszi mindenkinek
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
nagyúr
válasz SirKero #84061 üzenetére
A windows milyen van fent? Ilyen gémer pista széthekkel valami, vagy gyári iso-ról felrakott rendszer?
A fiad is ezzel küzd akkor nem valószínű, hogy a nettel van gond. Bár ha úgy van, egy router/switch resetet megnéznék azért, mert lehet van ott is gubanc.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
idegen lény
őstag
válasz SirKero #84061 üzenetére
A fiadnak is Ryzen konfigurációja van? Mégsem megy akkor már olyan tökéletesen az a rendszer a kezdeti nehézségek után, mint ahogy a ryzenes topicban írtad. Az X370-es alaplaphoz biztos, hogy már nem kell BIOS-t frissíteni? Persze, akkor nem is menne a processzor, gondolom...
Core2duo6600 Ez az Enterprice
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
Cs1csó
félisten
válasz SirKero #84056 üzenetére
a NOD32 jogtiszta? A wind defender nincs kikapcsolva, vagy legalábbis inaktivizálva, NOD32 mellett úgy kellene. Bocsi hogy ilyen töredezetten válaszolok de nem egyszerre jönnek az ötletek sem.
A böngésző(k) újratelepítését ajánlotta már valaki? A ha a nod32 nem jogtiszta akkor azt is gyaluld tegyél fel valami ingyenest.
A kártevőket sem lehet még kizárni
- MBAM free
- Emsisoft EK
- HitmanProMindhármat futtasd le - telepítésüknél válaszd az ingyenes megoldást vagy az egyszeri futtatást tehát ne rakják be magukat állandó védelemnek, lesz amelyik felajánlja.
-
SP4C3
veterán
válasz SirKero #84038 üzenetére
SSL, HTTPS....
Nézd meg, hogy a dátum idő rendben van-e, esetleg win reinstall a root certificate-ek miatt produkálja ezt.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Cs1csó
félisten
válasz SirKero #84032 üzenetére
Futtasd le ezt :Adwcleaner-t ha nem segít akkor esetleg a böngésző - ALAPOS - gyalulása majd újratelepítése.
Esetleg még letiltott kiegészítőkkel is teszteld használj Ublock Origin-t.
[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
válasz SirKero #65370 üzenetére
Onedrive okozza, próbáld meg letörölni, és újra rakni, szétkapcsolni a fiókról, majd vissza. Nekem ugyanez jelentkezett a napokban egy Win8.1-es géppel. Ott mondjuk teljesen legyopáltam a Onedrive-ot, mert nem volt rá szükségem.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Indiana Jones and the Great Circle Prémium edition - GeForce RTX 40xx
- Xbox Game Pass Ultimate 3 hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest