Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz Doner #142282 üzenetére
Utána pedig ki törlöm őket és összehasonlítom mennyi hely szabadul fel az ssd ről puszta Kíváncsiságból vezérelve.
Hajrá. Sokat ne várj, mert csalódni fogsz. Tudom, mert én az image-ből is kiszedem a provisioned appok egy jó részét, és nem vágódtam hanyatt, a változás inkább esztétikai
Az LTSC esetén sok más is hiányzik.Én alapból nem értem hogy ezeket az appokat miért kell a kommersz verziókba belepakolni
Azért mert Te nem használod, lehet, hogy sokan mások igen.miért nem pakolják bele az üzleti ltsc verziókba ha ilyen egyszerűen tilthatóak egyébként.
Gondolom a long term mint fogalom kicsit szembe megy a néha 2 naponta frissülő alkalmazásokkal. De ez csak egy tipp. -
King Unique
titán
válasz Doner #142282 üzenetére
Az inkább a böngésző és az adott játék sara, ha túl sok RAM-ot fogyaszt, attól nem igazán lesz a RAM használata feleakkora, hogy erővel ki vannak gyomlálva az UWP appok, meg pláne ha nem is futnak olyankor. Itt szvsz inkább több RAM-ot kellene tenni abba a PC-be, 8 GB helyett pl. 16 GB-ot.
Miért ne, amikor pl. a fénykép- és videómegjelenítő alkalmazás is UWP, de még a Microsoft Store, sőt a gépház is, alapesetben eleve része az UWP a Windows 10-nek. Az Enterprise LTSC-ben azért nincsenek ilyenek, mert az eleve speciális célra tervezett kiadás és nem általános otthoni használatra, sőt utóbbi célra eleve nem javasolt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Fallout 4
- DIGI kábel TV
- Xbox Series X|S
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Napelem
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EA Sports WRC '23
- Mobil flották
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti játékkulcsok Steamre, Xbox-ra és Playstationre!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest