Hirdetés
-
GAMEPOD
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
válasz
Milestone2 #6227 üzenetére
Nem, pont az ellenkezőjét szerettem volna írni, csak a lényeg kimaradt, mert mobilról toltam sebtében, és android kissé összekuszálta a tegnapi kommentem
A lényeg, hogy két külön dolog a technikai megoldhatóság és a jogtisztaság. Külön úton járnak, de függetlenül attól, hogy hogyan kivitelezed a telepítést, jogtiszta lesz a végeredmény akkor is, ha nem a hivatalosan támogatott úton oldod meg, de amúgy az EULA értelmében jogosult vagy a licenszre .Magyarul: nem kell szerintem majd visszaraknod. Elég, hogy van egy regisztrált Win8-as OEM kulcsod, utána már a Windows10-et fogod tudni aktiválni ugyanarra a vasra (ha nem automatikus workaround-dal, akkor telefonosan), függetlenül attól, hogy technikailag hogyan telepítetted. De nem akarok találgatni, várjuk a hivatalos blogpostot...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Gitáros topic
- Exkluzív órák
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Külpolitika
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest