Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
Nxn908xxx #34142 üzenetére
Amikor a vincsit formazni fogod akkor alapbol fel fog ajanlani egy betujelet, mivel a C: ugyis foglalt es ha nincs DVD olvaso aminek mar adott egy betut, akkor a D:-t fogja felajanlani.
Azert kerdeztem a vincsi meretet mert azt hittem hogy nagyobb lesz, foleg ha 2.2 GB folott lenne akkor mar mast kellene alkalmazni, de egy 500 GB-os vincsivel semmi komplikacio nem fog fellepni. -
Steelmanus
addikt
válasz
Nxn908xxx #34140 üzenetére
Amig telepited a Windows-t addig ne csatlakoztasd a HDD-t semmit nem kell vele tenni.
Nemreg vettem en is az SSD-t, emiatt ujratelepitettem a W7 x64-et a telepito egy pendrive-on van.
Beszereltem az SSD-t a vincsiket lehuztam, bedugtam a pent, gep bekapcs, nalam F12 a valaszthato Bootmenu amit addig kell nyomvatartani amig bootol a gep, megkapod a menut, kivalasztod a pendrive-ot. Enter, es bejon a telepitesi kepernyo, onnan mar tudod a lepeseket.
Amikor feltelepul a W7, gep kikapcs, beszereled a vincsit vagy ha mar be van akkor csatlakoztatod a kabeleket, bekapcsolod a gepet, amikor betoltodott a win, ugyis fogja jelezni hogy egy uj hardver kerult a rendszerbe. Ezutan mondjuk a Sajatgep ikonon jobb klatty, menubol kivalasztos hogy Kezeles a felugro ablakban kivalasztod baloldalt hogy Lemezkezeles es egy ilyet kell majd latnod:
Nalam a Lemez 1 ketreszre van particionalva, ha Te nem akarsz tobb particiot akkor az uj ures vincsin jobbklatty es formazas.
Azert az fontos hogy milyen meretu lesz a vincsi.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest