Hirdetés
- Rövid kedvcsinálón a hónap végén érkező The First Berserker: Khazan
- 2025 - Íme a 12. héten megjelenő játékok listája
- Jövő hónapban mutatkozik be a Bit Reactor és a Respawn közös Star Wars játéka
- Moon Studios: Már több mint 15 millió példányt eladtak az Ori sorozatból
- Rövid videón a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nintendo Switch 2
- League of Legends
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Assetto Corsa Competizione
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Path of Exile 2
- Leállnak a Star Wars: Hunters szerverei
- World of Tanks - MMO
-
GAMEPOD.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabó András
tag
Nagy dilemmában vagyok:
van egy win7-em ami nem tartalmazza a legutolsó frissítéseket (nyilván a 2020-ig elérhetőeket, hiszen utána már nem is volt). Nekem kellene a legutolsó, de amikor az automatikus frissítéskeresésére rámegyek a Windowsnak, ott hibával leáll a keresés. Amikor mauálisan akarom frissíteni azt írja, hogy "Erre a számítógépre nem érvényes"
Mindegyiknél ez van, kipróbáltam kismilliót, kismilló oldalról elindítva, meg letöltve a gépre is, meg még olyat is, hogy lecsatlakozok a netről és úgy indítom az előzőleg letöltöttet.
Nem ragaszkodom a Win7-hez, mert ha jól tudom a Win10 aktiválás nélkül tök ingyen használható, csak az asztalhátteret nem lehet módosítani ,és hasonló, nekem nem fontos dolgokat.
csak azt nem tudom, hogy ha letöltöm (állítólag a Windows oldaláról simán ingyen letölthető a win10 telepítő - persze aktiválókód nélkül), akkor először le kellene a Win7-et törölni a gépemről, és utána tudom telepíteni? Ha igen, akkor hogyan, ki kell írnom CD-re vagy DVD-re a Win10-et, vagy hogy zajlik ez a telepítés indítás? Utána nyilván már egyszerű, ha már egyszer elindult.
Vagy valahogy inkább próbálkozzak a Win7-em frissítésével?
Ha igen, akkor hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook X360 830 G7 - i5-G10 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest