Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
Vezérlőpult -> Felügyeleti eszközök -> Renszerkonfigurácioban tudod kitörölni, hogy a nem kívánatos Wint ne mutassa bootkor.
Jól értem, a te gépeden felraktál egy Windowst egy merevlemezre, és most átraktátok egy másik gépbe? Így nem fog róla tudni bootolni. Leírtam már szerintem ide nem olyan rég, hogy kell ilyenkor telepíteni, hogy működjön, holnap vissza keresem.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS: Vállalati hardvermegoldások és nagykereskedelmi lehetőségek
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest