Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
Aktív témák
-
-
zoo8800
veterán
Üdv.
Kicsit több, mint 1 éves az oprendszerem.
Az miért van, hogy bekapcsoláskor néha az asztal megjelenítése után még teker a vinyó még legalább fél percet, mint valami rendes használt win, és néha az asztal megjelenítése után azonnal (5 mp-n belül) kész is a boot?rip and tear, until it is done
-
zoo8800
veterán
Nem tudom, miféle über Defender frissítés érkezett, de vagy negyed óráig tekerte a vinyót utána
rip and tear, until it is done
-
zoo8800
veterán
válasz bobsys #32899 üzenetére
Nem tudom, csak a hibakódom van, erre kutakodtam.
Itt találtam olyat, hogy "általános fülön katt a wins alatt katt a netbios engedélyezése tcp/ip felett ezt jelöled be" csak ilyen fület nem találtam.Tosee
köszi, ha jól tévedek, ezt keresem[ Szerkesztve ]
-
zoo8800
veterán
Üdv,
A NetBIOS nevű valamit hol tudom állítgatni a Windowsban? A hálózati beállítások közt kerestem, ott nem találtam.
Van egy 0x80070035-ös hibakódom, és elvileg ezzel van a bibi.rip and tear, until it is done
-
zoo8800
veterán
Üdv,
hol lehet beállítani, hogy a gép bekapcsolásakor ne kelljen a felhasználónévre kattintani? Jelszó nincs.
-
zoo8800
veterán
Üdv,
A Windows Media Centert le lehet valahogy tiltani?
Semmi szükségem rá. Néha elkezdi frissíteni magát, vagy nem tudom mit csinál, akkor 5-10 percre megöli a vinyót...rip and tear, until it is done
-
zoo8800
veterán
Asztali PC-n megoldható valahogy, hogy a főkapcsoló menübe bekerükjön a hibernálás?
Jelenleg csak ezek vannak:rip and tear, until it is done
-
zoo8800
veterán
Üdv!
Tegnap este elindítottam egy töredezettségmentesítést a gépen. A rendszer fél éves, még elég gyorsan indult. Eddig nem volt töredezettségmentesítve. 200 gigás a rendszer partíció, 60 giga szabad hellyel. 3% volt a töredezettség.
Most, kb. 10 óra futás után a 8. menetnél tart.Ez normális?
-
zoo8800
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #21830 üzenetére
Szeintem csak agyon állítgatta a gépet.
A víruskergetés persze sose ártrip and tear, until it is done
-
zoo8800
veterán
Üdv.
Tegnap feltettem az XP módot. Minden szép és jó, csak 1 bibi van: nem tudom a színmélységet állítani, csak a 16 bit működik.
Ez miért van?
-
zoo8800
veterán
Csupán látja a meghajtót.
-
zoo8800
veterán
A sajátgépet vagy a lomtárat hogy lehet rögzíteni a tálcán?
-
zoo8800
veterán
válasz hackeeeee #4312 üzenetére
Én elég rég Avastot használok, semmi bajom vele azon kívül, hogy nem automatikusan frissül. Mostanában viszont nagyon halódik az ingyenes Avira frissítés. Terveztem, hogy áttérek Avira-ra, de inkább maradtam Avast-os emiatt.
Egyébként tegnap áttértem 32 bites XP-ről Win7x64-re.
Volna két kérdésem:1, régebben olvastam, hogy valaki kizárta magát a saját gépéből. Jelszót kért a win a meghajtó megnyitásakor, ami meg se lett adva, így egy meghajtó elérhetetlen lett. Ezt hogy tudom elkerülni?
2, mobilnetem van, és ahhoz szeretnék egy adatforgalom mérő programot, ami napi heti és havi szinten mutatja az adatforgalmat. XP alatt a DU Metert használtam de hátha van másik, egy egyszerűbb. Tudtok ilyet?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest