Hirdetés

Aktív témák

• Sub-ZeRo

nagyúr

válasz band1103 #9357 üzenetére

Hát akkor írj a microsoftnak egy levelet, hogy ha a HDD le akarod választani, kapcsolja ki a vinyó motorját... Hozzanak ki egy frissítést rá...
    Amúgy meg ha azt akarod hogy a vinyó motorja ne pörögjön, akkor leválasztod, kikapcsolod a gépet, kihúzod a kábelt, majd vissza kapcsolod a gépet...
    Meg nem kell a vezetéket ráncigálnod, van rá egy jó dolog ilyenekre, úgy hívják mobil rack.
    Próbáld ki, jó dolog. Nekem is van, igaz nem tudom leválasztani mert nem állítottam még be úgy, de hidd el, jobb lesz az, mint a ráncigálás.
    At xp-nél is pörgött tovább a vinyó... Pedig már 9 éves rendszer 3 sp-el....
    A win 7-nél is pörög és? Ezt a leválasztás külső merevlemzekre alkalmazzák leginkább.
    A külsőnél is pörög tovább mikor leválasztom, és akkor kapcsol ki, amikor kihúzom.
    Amúgy meg a táp kezelését a win szerintem soha nem fogja tudni.

[ Szerkesztve ]

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."

Aktív témák

Hirdetés