- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
Aktív témák
-
válasz
band1103 #9357 üzenetére
Hát akkor írj a microsoftnak egy levelet, hogy ha a HDD le akarod választani, kapcsolja ki a vinyó motorját... Hozzanak ki egy frissítést rá...
Amúgy meg ha azt akarod hogy a vinyó motorja ne pörögjön, akkor leválasztod, kikapcsolod a gépet, kihúzod a kábelt, majd vissza kapcsolod a gépet...
Meg nem kell a vezetéket ráncigálnod, van rá egy jó dolog ilyenekre, úgy hívják mobil rack.
Próbáld ki, jó dolog. Nekem is van, igaz nem tudom leválasztani mert nem állítottam még be úgy, de hidd el, jobb lesz az, mint a ráncigálás.
At xp-nél is pörgött tovább a vinyó... Pedig már 9 éves rendszer 3 sp-el....
A win 7-nél is pörög és? Ezt a leválasztás külső merevlemzekre alkalmazzák leginkább.
A külsőnél is pörög tovább mikor leválasztom, és akkor kapcsol ki, amikor kihúzom.
Amúgy meg a táp kezelését a win szerintem soha nem fogja tudni.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest