Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Cola111 #9296 üzenetére
Próbálj másik codec packot feltenin, vagy beállításokat nézd át, egyébként nálam is volt ami egyik lejátszóval szaggatott másikkal nem lehet sose fog menni rendesen win media playerrel.
Szerk.:
Jut eszembe HD -s topicot olvasd csak el.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Picturemaker
őstag
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
sfdrakex
nagyúr
-
nagyúr
válasz Pr0GrEsSiVe #9291 üzenetére
Hát amiket írtál nem is csodálom... Még jó hogy csak 1 napot kaptál...
De nem akarlak sértegetni..."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
tag
válasz Pr0GrEsSiVe #9161 üzenetére
Hali.
Engem bizony kiraktak egy napra warez használatra buzdításért.
Szóval vigyázzatok
-
-
adise
őstag
válasz sfdrakex #9286 üzenetére
nincs olyan opcio hogy rendszergazdaként futtatni.
csinaltam uj felhasznalot rendszergazda jogokkal, ott megy minden..
onnan megnéztem ezt a fiokot és rendszergazdanak van pedig ez is beallitva, nemtom mi lehet itt elallitva.
lehet marad ez, hogy uj user és atmasolom a mappákat. -
sfdrakex
nagyúr
számítógépen jobb klikk/tulajdonságok/kezelés/lemez kezelésnél is tudsz leválasztani második particiót.Bár nekem mind1 de szerintem szerencsésebb úgy nem vesztesz adatot akkor se ha formázni kell. Én pl nem használom a dokumentumok mappát se mást a windows alapból. C re a windows+office meg a pár felhasználói progi megy amit használok más semmi. Filmeknek zenéknek image fájloknak egyebeknek vannak saját particióik. Igaz nem is 80 gigás vinyó van a gépben hanem egy 320 as meg egy 120 as utobbi csak le feltöltésre használva torrenthez. A 80 ast 2 nél többe darabolni nincs értelme.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
Itt angolul leírják Vistánál hogyan kell sztem win7en is ilyesmi.
Egyébként egy meghajtó van a gépedben és az egyben van nincs ketté particionálva?Ez így nem túl biztonságos szerintem jobban járnál ha hagynál 30 gigát a windowsnak a többit levágnád adatnak játékok telepítésére stb.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz BullKoxa #9277 üzenetére
Miért nem hiszel bennük? Számtech boltok árlistáiban keres onnan gyüjti össze mi hol mennyi igy megtallhatod mi hol olcsobb, a depo.hu is ilyen, DE ha gondolod megadod a címedet végig járom a környékeden a sztech boltokat megkérdezem hol mennyi majd megírom neked Egyébként mait az árgép vagy a depo kidob azt utánna tudod ellenőrizni az általuk talált boltok oldalán, van elérhetőség rájuk csörögsz vagy irsz mailt megkérdezed tényleg annyi-e ami kell elmész megveszed. Ha netes bolt megrendeled.
[ Szerkesztve ]
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok!Kérdezni szeretném hol kapom meg legolcsóbban ezt Microsoft Windows 7 Home Premium 64bit Hun. Előre is köszi,és ami megbízható hely,a bizalom az fontos .
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Siiiiix #9265 üzenetére
Szerintem a be van állítva, hogy a vinyók kikapcsoljanak, és akkor "kattan" a win 7.
Az energiagazdálkodásban néz szétt, és állísd be hogy ne kapcsolja ki a vinyót. Alapból 20 percig ha nincs használva, akkor kapcsolódik ki."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
pincehely
addikt
válasz Cola111 #9267 üzenetére
Szerintem szedd le a media player classic homecinema-t. A codec packot meg nyugodtan radírozd le a gépről.
Home cinemával menni fog minden, mint a karikacsapás. Ha 5.1-ben hallgatózol, akkor kell mellé egy ac 3 filter, és készen is vagy![ Szerkesztve ]
http://kefetemap.deviantart.com/
-
Cola111
aktív tag
talán egy kicsit ide is kapcsolódik.
-
Siiiiix
tag
Az miért van, hogy időnként "kattan" egyet a Win7 csak úgy magától. A hang olyan mint ami másolási hibakor szokott lenni (Totalcmd nél). 5-10-20 percenként csinálja. Ellenben Win tökéletesen fut
-
-
Morden24
nagyúr
Ha csak ez alatt az egy játék alatt van gond, akkor érdemes annak a körmére nézni.
Ha a patch-ek fent vannak hozzá, és releváns infót sem találsz, valamint a kompatibilitási mód sem segít rajta, akkor könnyen lehet, hogy nem fogsz tudni vele játszani.
Sectumsempra - For Enemies
-
Troy.
addikt
válasz sfdrakex #9255 üzenetére
Nincs tuning. Elmegy a kép ( nem a monitor kapcsol ki ) ctrl+alt +delete, alt +f4 re nem reagál, csak újraindítás.
eseménynapló:Kernel power 41 (63)
A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása.
+ System- EventData
BugcheckCode 0
BugcheckParameter1 0x0
BugcheckParameter2 0x0
BugcheckParameter3 0x0
BugcheckParameter4 0x0
SleepInProgress false
PowerButtonTimestamp 0Olvasgattam itt is, máshol is, nem sokra jutottam.
[ Szerkesztve ]
.
-
-
Troy.
addikt
Milyen programmal tudnám a rendszer stabilitását tesztelni?
.
-
veterán
válasz WonderCSabo #9249 üzenetére
-
WonderCSabo
félisten
válasz Neil Watts #9248 üzenetére
Jaja, kb. május óta ez van, és nem szándékozom lecserélni. Jó duma, jó film.
-
veterán
válasz WonderCSabo #9247 üzenetére
Jó az aláírásod! Ez lenne az? -
GEPESZ66
veterán
WIN7-esetében az automatikusan induló programok tiltására az msconfig-ot, vagy más programot használtok?
-
veterán
-
trigorin
aktív tag
Az volna a kérdésem, hogy Home Premium változatban lehet-e VPN kapcsolatot létesíteni munkahelyi hálózattal úgy, hogy az domainba léptesse a gépet.
Előre is köszönöm a segítséget. -
ImpIon
csendes tag
válasz Morden24 #9240 üzenetére
Köszi!
És a registry-ben tárolódik, hogy melyik progi milyen tulajdonságokkal fusson?
Mert akkor is beállítható, ha nincs hozzá parancsikon, se link, se semmi...
És mi van ha átmozgatom a progit? Akkor is megjegyzi?
(ezeket a start menütől, meg a pin-től függetlenül értem)[ Szerkesztve ]
vok=vagyok-agy
-
Morden24
nagyúr
A pin-elt ikonok csak linkek, az eredeti futtatható cucchoz tartalmaznak elérési utat.
A Start Menu-ben is átállíthatod a kompatibilitást, de megkeresheted az eredeti helyet is (ez a messenger esetén alaphelyzetben C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe), és ott is megadhatod jobb klikk -> tulajdonságok között a dolgokat.A MOD-ra: hogy él-e a funkcióval az adott app, vagy a Win tud-e hozzárendelni valamit (pl. megnyitott doksik stb.).
[ Szerkesztve ]
-
ImpIon
csendes tag
válasz Morden24 #9236 üzenetére
Köszi, kipróbálom!
Ja, még valami: van ez a "pin to taskbar", meg "pin to Start menu" dolog. Szuper, de ezek sima parancsikonok? Nem tudom a tulajdonságaikat változtatni, ha jobb gombot nyomok rájuk. Pl. nem tudom adminként futtatni őket, stb.
Ha azt akarom, hogy Vista módban menjen az MSN, akkor elég a rendes helyén átállítani?
Hol tárolja, hogy melyik progi ilyen tulajdonságokkal menjen?
Köszi!MOD: A start menüben tudom állítani, csak a taskbar-on nem.
még egy dolog: mitől függ, hogy a start menüben lesz-e egy proginak jobbra kinyíló része? pl. az MSN-nek van, de sok másnak nincs.
[ Szerkesztve ]
vok=vagyok-agy
-
band1103
őstag
Ha a hardver biztonságos eltávolításával leválasztom a HDD-t akkor miért van az hogy az addig alvó HDD felpörög és úgy is marad. Amikor kiírja hogy eltávolítható a rendszerből nem kellene a motorjának leállnia?
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
< CyberBob >
őstag
válasz Nokia-lányka #9234 üzenetére
Jó kérdés.
Ismerősnél is a hetes van összekötve XP-és géppel és Nod32 ESS-t használ gond nélkül. Viszont időnként ott se megy a hálózat, de egy restart megoldja a problémát.[ Szerkesztve ]
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
Morden24
nagyúr
-
Nokia-lányka
tag
válasz sfdrakex #9224 üzenetére
Totál új munkacsoportot hoztam létre. A két winXP-s gépet csatlakoztattam először, majd jött a win7-es. Ott még a hálózatot is kitöröltem, és a hálózat újradefiniálásával, valamint az új munkacsoporttal indítottam.
Az eredmény ugyanaz. Parancssorból elérem a két xp-s gépet (bár nem mindig!!!), ők látnak engem, de nem tudnak csatlakozni a gépemre (pedig már megosztottam mindenfélét és minden megosztást engedélyeztem).
Szóval nem értem... valami spec. tűzfal-probléma lehet???
-
ImpIon
csendes tag
Hali!
Sikerült az aktiválás. A munkahelyi hálóról elfogadta azt a kódot, amit a w7-hez adtak, csak hozzám nem jutott el.
180 naponként be kell jönnöm aktiválni.más (mindenkinek):
MSN-nél marhára zavar, hogy egy ikont látok csak a tálcán, és nem mindenkiét, viszont a többi proginál nagyon hasznos.
Be lehet állítani programonként a régi fajta tálcakezelést?
Köszi![ Szerkesztve ]
vok=vagyok-agy
-
band1103
őstag
Imádom a w7-ben a startmenüben lévő keresőmezőt! Csak elkezdem beírni pl.: egy os. alkalmazás nevét és már dobálja is ki így nem kell keresgélni a winben a valódi helyét.
[ Szerkesztve ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
csabicska
senior tag
A beépitett töredezettség mentesitőt hol találom?
-Galaxy S20 - The best-
-
Morden24
nagyúr
válasz GEPESZ66 #9225 üzenetére
Töredezettségmentesítésre teljesen megfelelő a beépített, tök felesleges ezért külső programot vadászni.
A Ccleanert használhatja, aki akarja, elvileg W7 kompatibilis. Gyakorlatilag ugyanazt, amit ő csinál, kézzel (és szerintem nagyobb biztonsággal és hatékonysággal) is el lehet végezni, de ez legyen egyéni preferencia kérdése.
-
GEPESZ66
veterán
Hétvégén felraktam a WIN7-et.
Használjátok e a CCleanert tisztításra, vagy csak a beépített lemezkarbantartót?
Töredezettségmentesítésre más programot (IObit), vagy szintén a beépítettet használjátok? -
sfdrakex
nagyúr
válasz Nokia-lányka #9223 üzenetére
Lehet törölnöd kéne minden hálózati beállítást és újból kezdeni az egészet. Nálam win7es gép simán látta az xp-s gépet ha azon megosztottam mappákat/meghajtokat, forditva szokott nehezebb lenni.
-
Nokia-lányka
tag
válasz sfdrakex #9222 üzenetére
Az A-és B-gépeknél igen, azért látom őket. A C-laptop dolgait nem igazán akarom megosztani, ott csak egyetlen könyvtárat osztottam meg (no meg a FreePDF nyomtatót kamuból). Nekem elég lenne, ha egyirányú láthatóságot el tudnék érni.
(Az A- és B-gép gond nélkül látja egymást.)Szerinted a C-n is állítsam be a teljes megosztást mindkét meghajtón?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Nokia-lányka #9221 üzenetére
Meghajtokon nyomtál jobb klikk tulajdonságoknál megosztást?
-
Nokia-lányka
tag
válasz Nokia-lányka #9219 üzenetére
Kezdek nagyon ideges lenni...
Mindhárom gépre Avastot tettem fel, hogy semmiféle probléma ne legyen. Annyit elértem, hogy a B-gépet is látja a C-laptopom... de még mindig csak parancssorból!
Hogy van ez, hogy alapból nem látja a hálózat tagjait (és egyébként így a nyomtatót sem), de ha "megmutatom az utat", akkor minden oké? Az A és B-gépek (WinXP, 32 bit) simán látják egymást. A C-laptopot egyiksem látja, de felismerik, hogy benne van a munkacsoportban.
Megpróbálok beszúrni egy képet. Ott jól látszik, hogy parancssorból érzékeli az A- és B-gépet a C-laptop, de egyébként nem látja - a munkacsoport számítógépei közül csak saját magát mutatja, de a hálózati fán már mind a hármat. Megőrülök!
Próbából a C-laptopról mind az A, mind pedig a B-gépen ügyködtem valamit (fájlátnevezés, másolás stb.), és simán engedte. Akkor miért nem ismeri fel a két gépet automatikusan ez a nyomorult Win7???
Előre is köszi a tanácsokat!
-
Morden24
nagyúr
válasz Nokia-lányka #9219 üzenetére
Még sorold melléjük opcióként az Avira-t is, az is remek.
Egyébként én is MSE-t használok már a Morro beta óta, és teljesen jó kis irtó, jól működikSectumsempra - For Enemies
-
-
zsole84
senior tag
válasz WonderCSabo #9214 üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz zsole84 #9212 üzenetére
Old mappába csak a régi OS-t teszi, tehát a windows mappádat nevezi át arra, illetve gondolom program filest. Egyébként szerintem érdemes lenne a rendszernek hagyni 30-40 giga helyet, a többit pedigkülön választani tőle, ahova a játékokat telepited illetve a filmeket zenéket egyéb cuccaidat rakor, paragon partition managerrel meg tudod csinálni, vagy a windows 7 lemez kezelőjével is.
(#9211) WonderCSabo
Akkor rosszul emlékeztem, úgy rémlett azt olvastam azt is lehet használni utána, köszi a korrekciót.
[ Szerkesztve ]
-
pincehely
addikt
válasz zsole84 #9207 üzenetére
Ha teheted, és megoldható mindenképpen 2 partíciót hozz létre, hogy az ilyen eseteket megelőzd. Inkább vegyél most 20 dvd-t olcsón, és partícionáld újra a vinyót, mint késöbb mindened elvesszen.
Akár kérj kölcsön valakitől egy pár órára egy hdd-t.http://kefetemap.deviantart.com/
-
WonderCSabo
félisten
válasz zsole84 #9212 üzenetére
Pontosan. Viszont vigyázz mert a Documents and Settings törlődik, így a saját adataid csak akkor maradnak meg, ha nem a Documents and Settingsben tároltad. Ha ott tárolod, akkor Win7 telepítés előtt rakd át őket egy másik mappába.
Szerk.: Pincehely jól mondja.
daa-raa: Frankó, grat Neked és ollienak is, meg aki még kapott esetleg.
[ Szerkesztve ]
-
-
zsole84
senior tag
válasz sfdrakex #9210 üzenetére
Nincs külön partíció. Az xp-re nem lenne szükségem, csak nem szeretné másolgatni/kiírni.
Tehát:1. nem formázom a vinyót,
2. simán telepítem a win 7-et
3. Lesz egy windows old mappa
4. old mappából film stb. átmásol
5. Ami nem kell törlöm
6. Marad a win7, xp nem lesz.Jól értelmeztem? Bocs, ha nehéz a felfogásom!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz zsole84 #9209 üzenetére
Külön partición vannak az adataid és a windows xp? Vagy egybe van az egyész vinyód? Ha a windows külön particion van formázd le nyugodtan másik partición megmaradnak az adatok, ha egy partición van csináld ahogy WonderCSabo mondta, és akkor még választani is tudsz XP vagy Win7 induljon e el. Win 7 nek minimum 25-30 giga hely kell arra figyelj. Mit értesz az alatt hoyg olyan e mintha formázottra tetted volna? Fel megy a win7 és menni fog rendesen.
-
zsole84
senior tag
válasz WonderCSabo #9208 üzenetére
Tehát sima telepítést választok, és az összes adat megmarad a windows old mappában? Ha a mappa tartalmát nem nézzük az olyan mintha egy formázott hdd-re telepítettem volna a 7-et?
-
-
zsole84
senior tag
Sziasztok!
A jövőben 32 bites xp-ről szeretnék váltani 64-es win 7-re. Van arra lehetőség, hogy a hdd-n tárolt adatok megmaradjanak? Nem szeretnék mindent kiírni, ha nem muszáj.
-
Armahun
addikt
válasz #65675776 #9204 üzenetére
Igen, de ezt meg kell csinálnom ahányszor megnyitom mert visszaáll egy alap szélességre.
Azt szeretném, hogy alapból szélesebb oszlopot nyisson meg.
Valahol biztos meg lehet neki adni, hogy az egyes oszlopok hány pixel vagy valami szélességűek legyenek.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
polonic
félisten
válasz Nokia-lányka #9187 üzenetére
Pedig semmi baj sincs az ingyenes vírusirtókkal. MSE is jó, de ha neked mégsem, akkor ott van az avira, ma jelent meg az új avast 5, avg...
-
Armahun
addikt
Sziasztok.
Sajátgépben részletek nézetnél szeretném, ha a név oszlop szélesebben nyílna meg.
Lehet valahol állítani?Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
pzstm
titán
válasz Nokia-lányka #9187 üzenetére
mit értesz hivatalosabb helyeken? (mert. én pont tudok hivatalos helyről is, ahol teljesen meg voltak/vannak vele elégedve)
Meg amúgy sem elájulni kell tőle, hanem használni...illetve hagyni, hogy észrevétlenül tegye a dolgát
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest