Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Picturemaker #10495 üzenetére
Arra nem találtunk semmilyen megoldást a multkor se mikor más kereste.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
pincehely
addikt
Nah sikerült témát alkalmaznom win 7-re, és semmi gond!
http://kefetemap.deviantart.com/
-
kashuk
csendes tag
lenne egy kérdésem ami úgy szól hogy van egy nvidia geforce4 mx 440 128mb de az aeronál azt írja ki wddm illesztő program nincs.megtudná nekem valaki nézni hogy támogatja e egyáltalán az aerot vagy van e van hozzá nvidia driver ami támogatja ezt.
-
Picturemaker
őstag
válasz sfdrakex #10490 üzenetére
Üdv!
Olyan megoldást tudsz, amivel az ablakok kék részeit lehet átszínezni?
Pár napja is kérdezte valaki. Nekem nem sikerült ilyen megoldást találnom.
Lehet egyáltalán?A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
sfdrakex
nagyúr
Már nem emlékszem kinek volt baja a Bluesoleil telepítésével. a weboldalukróül leszedtem a legújabbat, telepítettem ha megtalálnám az usb-s bluetoothomat akkor ki is próbálnám működik-e. A program viszont simán települt.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Kiskokó #10484 üzenetére
A win7 ha üresen eszik is 1,2-1,5 giga memot, HA inditasz egy játékot kiürit mindent és a játéknak adja a ramot, pont párnapja próbálta ki valaki itt a ph-n mert ős issokalta amit a win7 eszik és hyog igy alig marad több memoria a 4 gigából mintha az xp használná csak a 3 gigát, de a win7 ürit ha memoria igényeset indit és adja egy proginak a ramot.
-
<NewL>
addikt
sziasztok
hol találok mac-es témákat? meg ,hogy tudom megcsinálni,egy leírást vagy valamit megköszönnék. (már goggléztam eleget)
windows témázgatásra esetleg van topic a ph-n?There's an app for that
-
mycso
veterán
válasz Morden24 #10415 üzenetére
Szia, a TC-től független. Intézős másolgatásnál is elkopik a ram, illetve most egy 3/4 órára itt hagytam a gépet, az esetet kikapcsoltam teljesen és most 98%-on áll a ram kihasználtság...
A virtuális memóriát alapban a windows kezelte, majd átraktam kézibe 250MB-6GB majd 6.5GB-8GB értékre, mind3 esetben ugyan ez a tünet.
Ilyen vírusirtó, antyspy-malware-stb. programból már talán nincs is olyan amit még nem futtattam le, de egyik sem talált semmilyen problémát/problémás fájlt/futó alkalmazást.
(természetesen a vírus, stb. kergetőkből csak az eset + windefender fut a többit csak ennek a problémának a kedvéért indítottam el)A futó alkalmazások között pedig soha semmilyen folyamat nincsen ami kimagaslóan sok ramot zabálna, tehát ezért vagyok tanácstalan, mert nem látom mi fogyasztja el. (egy win reinstallon már túl vagyok a helyzet változatlan, illetve lehet a friss telepítés után nem volt meg ez a probléma csak valamelyik win frissítés után --> ezt nem nagyon figyelgettem egyesével)
Miközben írom ezt a regényt közben eszembe jutott egy alapvető dolog amivel nem foglalkoztam, pedig mindenhol megemlítettem...utorrent --> nemrégiben ezt is frissítettem a legújabbra.
Most, hogy kilőttem úgy néz ki meg sem moccan a memória kihasználtság (olyan 20 körül áll). Hát ha ez valóban megoldja, akkor ez nagy amatőrség volt a részemről, hogy nem jutott eszembe. Már mindenféle vírus, program satöbbi felmerült, de ez még nem...Na várok egy órácskát, hanem mozdul a ram akkor megvan a bűnös. (ami érdekes a utorrent sem foglal semmi extrát a ramból a futó folyamatok között...)
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
nagyúr
válasz pincehely #10483 üzenetére
Hát ezt vagy sikerül megcsinálnod, vagy nem. Ha nem sikerül akkor a fájlokat még átírja, csak rossz lesz a rendszer. Ha sikerül, akkor meg örülsz neki. Csak úgy tudod meg, ha kipróbálod. Bár nekem sok win telepítésbe került, mire rájöttem, hogy úgy jó, ahogy van
De ez nem vistára van?
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Kiskokó
veterán
-
nagyúr
válasz pincehely #10481 üzenetére
Én szerintem nem éri meg felrakni. Xp-én használtam én is, de csak akkor tudtam teljesen leszedni, ha újra telepítettem a wint. Szóval szerintem nem éri meg felrakni, nekem elég ez ahogy kinéz. De ízlések és pofonok.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
pincehely
addikt
Van valakinek tapasztalata külsős témák telepításável win7-en?
Nem azokra gondolok, amik csak hangokat, az aero színét, és a háttereket váltják, hanem amik komoly változtatásokat végeznek.
Nem cseszik szét a rendszert?http://kefetemap.deviantart.com/
-
Pubszon
veterán
Hali.
Az a gondom van, hogy bizonyos drivereket nem enged felrakni mert ha nincs digitálisan aláírva akkor nem hajlandó telepíteni.
Így jártam a nokia telefonom és az ati catalyst telepítésénél is.
Hol lehet ezt kikapcsolni, hogy ha nincs aláírva akkor is telepítse fel ha én azt akarom?[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
-
Andrewhouse
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám Windows vista alatt tökéletes tudja a moncsim (Sony CPD-E230) a 100HZ-et, de Windows 7, alatt csak 60 HZ van, nemtudom hogy lehetne elő csalogatni a 100HZ -et, már próbálkoztam a speciális beállításoknál is de csak 60HZ van, és külön féle progikkal is Powerstrip, Refreshforce, stb........Üdv.
-
qwertly
addikt
Sziasztok lenne valaki szíves segíteni abban,hogy a win7 tűzfalán egy általam kijelölt program semmilyen része nem tudjon átjutni.Tehát a programnak nem csak az exe fájlja hanem dll és egyéb részei sem tudjanak az internetre kimenni.Vagy ha kimentek én a fűzfal naplójában miképpen tudnám beazonosítani ,hogy a program indításakor milyen alkalmazása akar épen kimenni a nettre.Ha pedig az alap tűzfal nem tudja akkor milyen külső programmal kellene nekem?Köszi
-
bocsika
aktív tag
Helló
Beleolvasgattam a fórumba a keresés segítségével és úgy látom nem egyedi a flash-es hiba amit én is tapasztalok. A yv.hu oldalán reccenéstelenül mennek a videók de az Index.hu-ak meg kiakasztják a procit.
Van már valamilyen megoldás erre a problémára?
ui.: Minden a legfrissebb. Próbálva: IE, Opera, Chrome -
Gudy
tag
Hi!
Az lenne a gondom, hogy van egy Dell 1501-es laptopom (Sempron), és a win telepítés után nem ismeri fel a videokarit ( ATI Radeon Xpress 1150). Drivert nem találtam hozzá.
Ja a 32 bitest tettem fel. Hogyan tudom rendes működésre bírni a gépet?Köszi!!
Gudy
-
Nicola82
csendes tag
válasz Nicola82 #10318 üzenetére
Sziasztok!
Még mindig nem sikerült megoldani a problémát:
Segítségét szeretném kérni egy hozzáértő embernek.
Feltettem a laptopomra windows 7-et, idáig tökéletesen működött a torrent letöltés a gépemen, amióta windows 7-et használok ahogy elindítom a letöltést utorrent klienssel, azonnal bontja a kapcsolatot. A legfrisseb utorrent verziót használom, biztos nem a klienssel van a baj, mert 1-2 ismerősöm ugyan ezt használja ugyan ilyen operációs rendszerrel és náluk működik.
Tuti valami windows-os beállítás szükséges.
Ha valakinek volt hasonló problémája plz írja le a megoldást.Kipróbáltam régebbi verziójú utorrenttel és Azureus-szal is, de ezekkel is ugyan ez volt a hiba.
Köszi a segítséget! -
polonic
félisten
Semmi ötlet sincs senkinek a minialkalmazások eltűnésére?
-
Morden24
nagyúr
válasz Kiskokó #10459 üzenetére
msot akor ami játékhoz nicns win7es patch azt fejeltsem el ... nane
Nem feltétlenül. Minden játék máshogy van megírva. Valaminek vannak problémái, valaminek nincsenek - ez persze nem csak játékra igaz, hanem bármilyen szoftverre.
A peccseket nem azért adják ki, mert fasza, ha növekszik a verziószám, hanem azért, mert javításokat tartalmaz. Nomen est omen alapon ezt azt jelenti, hogy ha bajod van egy játékkal, az első dolog, hogy ellenőrzöd: van-e hozzá frissítés.Ehhez még hozzájárul az, hogy a GTA4 egy iszonyat trágya múdon megírt port, ami alapban is egy rakás szar.
mit szólsz ha felrakok egy Xp-t második ként.. az ugy jó lenne?
Hát ha neked egyszerűbb dualboot-ot felállítanod, mint peccselned egy játékot, akkor szerintem nem az a kérdés, hogy én mit szólok hozzá
Egyébként meg érdemes a játékok saját topikjában is megérdeklődni az ilyen hasfájást. Én speciel sem TDU-val, sem GTA4-el nem rendelkezem, ergo csak az általánosan adható tanácsokat tudom neked mondani.
Sectumsempra - For Enemies
-
veterán
-
Kiskokó
veterán
válasz Morden24 #10458 üzenetére
én ezt értem
de a TDU-nál a legujab patch van és mégis szaggat.
msot akor ami játékhoz nicns win7es patch azt fejeltsem el ... nane.. és akkor amihez nicns ujjab patch azzal szoptam:S
mit szólsz ha felrakok egy Xp-t második ként.. az ugy jó lenne?| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Morden24
nagyúr
válasz Kiskokó #10457 üzenetére
Ja, csak éppen 2008 decemberében jelent meg a GTA IV, a Windows 7 meg 2009. novemberében.
És nem csak a superbart meg a hátteret változtatták meg...
Jelenleg 1.0.0.4 a legfrissebb GTA IV verziószám. Szerintem nem kerül sokba rányomni, hogy frissítsvazze.
Ha meg warezolt, akkor így jártál. Lopj egy peccset is.szerk.: Egyébként arra, hogy nehogymá' ez fogjon le 20-30 fps-t... a Doom3 pl. remekül ment XP alatt, de Vistánál szó szerint feleződött/harmadolódott az fps. Persze nem volt semmi gond, csak fel kellett rakni egy patch-et.
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz Morden24 #10454 üzenetére
Gondoltam én már ezekre is.. a legnagyobb változás az hogy WIN7 lett az XP helyet..
Bioshoz nem nyúltam meg semmi.
Háttérben futó cucc ami volt az a Mccafe vagy mi a tököm volt de azt is lelöttem hogy ne elelnőrizzen folyamatosan. Másról nemtok minden olyan mint régen.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Morden24
nagyúr
válasz Kiskokó #10451 üzenetére
Hát ha eddig jól ment, aztán meg megmeredt, akkor meg kell nézned, hogy mi változott a konfigodon, ami miatt ez történhetett.
Mit telepítettél (különös tekintettel védelmi programokra, tweakerekre és háttérben futó process-ekre), milyen Windows-beállításokat változtattál, mit frissítettél (driverek), milyen BIOS-változtatásokat eszközöltél (pl. tuning), frissítettél-e BIOS-t, ilyesmi.
-
félisten
válasz M4123057 #10440 üzenetére
Hali!
Ha az a monitor 14"-es, akkor zsákbamacska, de az szerencse, hogy már a W7 telepítés elején ki fog derülni, ugyanis ha a telepítőnél szétesik a kép(vagy 6-ot látsz belőle, anélkül hogy ittál volna előtte ), akkor be is fejezheted a telepítést.
Ha a monitorod XP alatt megtudta jeleníteni(mindenféle segédprogi, meg trükk nélkül) a 1024x768x32 kép/színfelbontást, akkor nem lesz vele gond.Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
-
Morden24
nagyúr
válasz Kiskokó #10442 üzenetére
rakjak fel dx 10-et ? az sztem ncisn fent csak a 9.
Képzavar.
Nem csak dx10-ed, de 9-ed és 11-ed is van a gépen. Meg még lefelé is, azt hadd ne írjam végig
Az egyetlen dolog, amit kell csinálnod, az az, hogy a Microsoft honlapjáról letöltöd a DirectX frissítést. Az aktuális most 2009 augusztusi.szerk.: Mellesleg nem lehet dx10-et "felrakni". És dx11-et sem (illetve Vistára van frissítés). Ha valahol, azaz bárhol (nyilván a microsoft.com minden alól kivétel) látsz olyat, hogy download dx10 vagy ilyesmi, akkor NE TEDD, mert az hamis. Jobb esetben valami fasz szórakozik, rosszabb esetben egy csomag malware.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Kiskokó #10442 üzenetére
Nem lehet hogy valami a háttérben nagyon dolgozik? Ilyen gépel nem szabadna 8-10 fps alá menni. Sőt, 20 alá sem.
-
-
Kiskokó
veterán
válasz < CyberBob > #10438 üzenetére
akkor nagyon irigyellek.
mert nekem a TDU élvezhetetlenül laggol.
a GTA 4 eddig se ment azon nagyon Fullon de most 8-10 fpsekre leesik fél percenként... ami azért eddig xpn 20alá nem nagyon esett sose...
valaki help
legujab VGA driver fent. rakjak fel dx 10-et ? az sztem ncisn fent csak a 9.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
M4123057
csendes tag
Sziasztok!
A következőt szeretném kérdezni. Nemsokára le fogom cserélni a gépemen a Win XP Pro 32 bit op. rendszerem egy Win 7 Pro 64 bit-re. A Win 7 alatt tudni fogom-e használni a Neovo F-417 kb. 7 éves monitoromat, vagy eléggé reménytelen a helyzet? Előre is köszönöm a választ. Üdv -
Kispotter
tag
Na sziasztok ismét!
Ez az új most már ezt írja ki: [link]
Ötlet?Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
Kiskokó
veterán
na üdv
megint én
adott a win7.
Ezzel én már tényleg nem fogok többé játszani?
TDU vagy GTA4 eddig tökéletesen mentek a gépen de mostmár mind a kettő szaggat meg minden ez igy szar...
ennyire eszi a ramot a win7? plusz ram segithet? vagy nem aza a baj ?
Illetve akkor rakjak fel xp-t a win7 mellé az lehet megoldás?
vagy valami más ötelt
köszi hello| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
camalot
tag
W7 ultimate-et raktam fel tegnap, milyen írótprogit használjak? (ashamp. nero, stb?). Hallottam hogy valamelyik magazinhoz nero 9-et adnak (talán chip m.) Elég sokféle filehoz kellene
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz Morden24 #10426 üzenetére
Nem kell (lehet) betuszkolni.
A fizikai RAM-ból veszi el és, egy meghajtót rendel hozzá.RAMDRIVE létrehozása: a CONFIG.SYS-ben: DEVICE=path\RAMDRIVE.SYS méret /E (Számítógép kikapcsoláskor törlődnek a temp-fájlok!)
Sok tweak progival is meg lehet csinálni.
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
CYD
csendes tag
Sziasztok!
Hátha itt találkozott már valaki ilyesmivel. Valamiért elment a szín a Windows 7 Media Centerben, úgy, hogy eddig működött rendesen.
Csináltam egy screenshot-ot, hogy milyen lett és kb. milyen volt eddig. Elég elszomorító.Nem értem, hogy mi változhatott., mert nem telepítettem semmilyen codec-et. Lehet, hogy a TV Tuner ment gajra?
Előre is köszi...
-
hati
addikt
válasz < CyberBob > #10428 üzenetére
igen ilyenre gondoltam
-
Morden24
nagyúr
válasz Kispotter #10425 üzenetére
A 6-os verzió már teljesen Win7-kompatibilis, bár a tiéd nem a legfrissebb, van már újabb is.
Ha jól tudom, a BlueSoleil-nél külön van a 32-es és 64-es telepítőkészlet. Ha erre odafigyeltél, akkor sok ötletem nincsen.
Ha warezolt, akkor valszeg szar.Sectumsempra - For Enemies
-
Morden24
nagyúr
válasz < CyberBob > #10428 üzenetére
Há' most ramdrive, az nálam az izé, eszköz. Szóval hardver
De egyébként ilyenekkel szerintem felesleges trükközni, kutyából nem lesz szalonna. Ha sok ramot akarok használni, akkor nem az a lényeg, hogy a Win lássa, hanem az, hogy a memóriakezelés megfelelő legyen.
Akinek van legális kulcsa, az tudja telepíteni a 64-es változatot is, akinek meg nincsen legális kulcsa, annak nem mindegy, hogy mit lop le a netről?
[ Szerkesztve ]
-
Kispotter
tag
Sziasztok!
Van a bluesoleil nevü program amivel bluetooth-ot lehet használni a géphez de sajnos nemengedi feltelepíteni a következőket írja ki: [link]
Rákattintok hogy telepítse, de ha arra katintok, hogy ne akkoris ugyanezt írja ki: [link]
Valami megoldást kaphatnék erre? Csak windows 7 nél jön elő ez a baj pedig elvileg kompatibilis vele..[ Szerkesztve ]
Egy férfi bemegy az óvodába, és azt mondja: -jöttem a gyerekemért. -Hogy hívják? -Nem mindeggy?! Holnap úgyis visszahozom...
-
petrusz82
aktív tag
Sziasztok!
Ha valaki használ vmware workstation-t win7 alatt, megmondhatná nekem hogyan kapcsolható ki,hogy a rendszerindításkor ne kelljen a nevemre rákattintani.
Már mindenhol néztem,de egyszerűen nem akadok rá a beállításra.Köszi!
-
nagyúr
válasz Morden24 #10415 üzenetére
Én a prefetch mappá törölném. Nekem is volt ilyen hogy fogyott a memória a tc-vel. Töröltem és utána nem csinálta. Egy próbát megér, hátha segít neked is.
-
bigdigit
addikt
win7 64bit 2db gépen+xp prof 3db gépen +poprcorn médialejátszó egy helyi hálón pihen.
a gondom az, hogy az egyik win7-es gép random nem látja csak a másik win7-es gépet.viszont a másik win7-es gép mindig látja az összes gépet.ez elég kellemetlen mert pont az általam használt gép lenne amiről másolgatnék a helyi hálón.
ez vajon miért lehet? -
Olcsi
senior tag
Az mitől lehet, hogy fájlok törlése sokkal több időt vesz igénybe, mintha egyik helyről a másikra másolnám/áthelyezném...
-
Morden24
nagyúr
Ha valami winyót igénylő műveletet indítok, pl.: totalcommanderbe egy nagyobb fájl másolása, akkor elkezd menni fel a memória kihasználtság egészen 99%-ig.
Először ezt meg kéne próbálnod, hogy akkor is van-e probléma, ha a Windows Explorerrel vagy más filemanagerrel másolgatsz. Ha nincs, akkor ez a TC sara.
Egyébként amit mondasz, az arra utal, hogy a fileműveletek közben valami háttérmunkát végez, pl. az ESET, vagy más védelmi izé. Én kilőném, és megnézném, van-e eredménye.
Az már alapban abszurd, ha nálad ennyi fut ezekből egyszerreEzen felül, ha egyik sem kínált megoldást, akkor is igen valószínű, hogy valami memory leak-es process-ed lesz.
Azt azér megkérdezem, hogy a virtuális memória milyen beállításon van?Sectumsempra - For Enemies
-
mycso
veterán
A problémámra senkinek sincsen ötlete???
Találtam egy hasonló problémát, de ott a srácnak még a bétával volt ilyen gondja ám ott sem tudtak neki segíteni: [link]
Nálam annyiban másabb, hogy szépen lassan (tehát másolgatások nélkül is) elfogy a memória. (bár winyó használat az van torrent, stb)
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Morden24
nagyúr
válasz killipoly #10409 üzenetére
Erdemesnek latjatok a 64 bites illetve konkretan ennek a rendszernek a feltelpiteset?
A 64bitesét igen, konkrétan ennek a torrentes szemétnek a telepítését nem.
Ott van lehetosegnek az is hogy 32eset rakok fel megint csak egy patchel ami altal tamogatva lesz a 4 giga ramom
Nem, nem igazán van ilyen lehetőséged.
-
bobalazs
nagyúr
Azért okos a win7. Mögé teszek egy video ablakot, magától eltűnik a start menü, pedig nincs beállítva. Ilyen biztos nem volt vista,xp alatt vagy csak nekem nem tűnt fel.
-
killipoly
aktív tag
Szisztok!
Bocs a lama kerdesekert elore.
Szoval,jeleneleg egy 32bites win 7 ultimate-em van fent egy dell xps16 notebook-on,de mivel ugye a 32es nem tamogatja a 4 giga ramot,ezert egy 64 eset tervzek ujratelepiteni.
Konkretan egy Dell editiont,amirol kerdeztem a feltotol a torrent oldalon ahol fentvan es ezt a valaszt kaptam:
Hello!
Először is, a Dell azt jelenti, hogy kifejezetten dell gépekhez, de csak azokhoz, amiket ők alkalmasnak találtak win 7 futására. Ha a tiéd közéjük tartozik, akkor driver miatt nincs miért aggódni, netán még a dell supporton is fennt vannak win 7 driverek. Amúgy meg érdemes az egyes hardverkomponensek gyártójának oldalára is felnézni.
Eme oprendszer fő lényege, hogy nem kell sem aktiválni, sem serial, ha a géped benne van a fennt említett listában...így működik az windows update, meg minden.Es a gepem a listan van..
Erdemesnek latjatok a 64 bites illetve konkretan ennek a rendszernek a feltelpiteset?
Nincs tapasztalatom 64es rendszerrel,hallottam jo es rossz tapasztalatokat is.(rossz tapasztalatkent foleg a driverek hianayat)
Ott van lehetosegnek az is hogy 32eset rakok fel megint csak egy patchel ami altal tamogatva lesz a 4 giga ramom.
Mindenkinek szep napot![ Szerkesztve ]
-
félisten
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
pzstm
titán
2011-ben jön a Windows8 végleges?
Akár igaz akár nem, érdekes kis PDF doksi tölthető le innen
Windows 8:
RTM: Friday, July 1, 2011
Mainstream Support: Friday, July 1, 2011 – Thursday, July 1, 2016
Extended Support: Friday, July 1, 2016 – Thursday, July 1, 2021Windows Server 2012 (Windows 8 Server):
RTM: Monday, July 2, 2012
Mainstream Support: Monday, July 2, 2012 – Friday, June 30, 2017
Extended Support: Monday, July 3, 2017 – Friday, July 1, 2022Office 2012 (Office 15):
RTM: Monday, July 2, 2012
Mainstream Support: Monday, July 2, 2012 – Friday, June 30, 2017
Extended Support: Monday, July 3, 2017 – Tuesday, July 5, 2022[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Morden24
nagyúr
Nem tudom, majd jobban utánanézek a dolognak holnap szerintem.
Hát, a Messenger lenne a legkisebb gondom, mert azt a 15 embert (konkrétan annyi) nem lenne nagy para újra felvenni, de ugye ehhez kapcsolódik a Microsoft Connect, a GfW Live, meg ilyenek.
Szóval nekem az lenne a lényeg, hogy minden beállításom (pl. hírlevelek) maradjon a régiben, csak az emailem meg legyen változtatva
Na, kár volt kérdezni... most néztem meg a Live ID-bejelentkezés után, és elvileg meg lehet változtatni... na akkor ennyit erről. Majd valamelyik nap nekiállok.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz kashuk #10375 üzenetére
1. Van tisztaszoftver program. Ha felsőoktatásban tanulsz, kapásból jogosult vagy rá.
2. Ha nincsen, akkor is fel lehet rakni time trial módban. Szerzel valahonnan egy eredeti telepítőmédiát (azért csak van egy nyamvadék ismerősöd, akinek van egy eredeti szoftvere), és szépen felrakod kód nélkül. Így rearm-olással 120 napig tudod használni. Természetesen utána is újra lehet telepíteni.
3. Attól, hogy "mindenki" (kikérem magamnak, és még páran vannak itt) a torrentről tölti le a szarjait, még nem kell úgy tenni, hogy ez a normális, ergo nem kell mellette érvelni. Ha nincsen rá cash vagy hajlandóság, akkor úgyis warezolni fogsz, de legalább ne dörgöld mások orra alá.
-
félisten
válasz Morden24 #10400 üzenetére
Én egyszer próbáltam.
Csak messengert használok, és ott azt tapasztaltam, hogy az ismerőslistám megmaradt, de ők nem láttak már engem. Újra fel kellett őket vennem egyenként.
Meg kell jegyeznem, hogy akkoriban még windows messengert használtam, nem Live Messengert - nem tudom, hogy ez bekavarhat-e.
Remélem, nem teljesen haszontalan, amit leírtam.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest