Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz band1103 #28877 üzenetére
gpedit.msc
computer configuration - Administrative templates - windows components - windows error reporting alatt a Display Notification Errorha nincs gpedit.mac akkor pedig a kovetkezo registry kulcs
HKLM\Software\Policies\Microsoft\PCHealth\ErrorReporting!ShowUI valamint
HKLM\Software\Policies\Microsoft\PCHealth\ErrorReporting\DW!DWAllowHeadless
ertekeket kell modositani 0-raEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
madd dogg
senior tag
válasz band1103 #25215 üzenetére
Driver egy finfast tv2000 expert ment fel, de az barátnőmnél nem. Ami érdekes, hogy mindkettőnknek adobe frissítés után szaródott el. Letöröltem mindent, shockwawe, flash plugin, de a readert nem tudom leszedni, nem tölthető be az installer.
Érdekes hogy winyó format után is fennáll a hiba, ami memóriavírusra enged következtetni. Bár csak egy partíciót formáztam, nem a teljes winchestert.
-
Воланд
titán
válasz band1103 #24579 üzenetére
Hmm nekem épp ma este dobta ki a wlm, hogy frissíteni kell a flash playert, de nekem egy külön ablakban rögtön az ie8-hoz valót nyitotta meg, hogy azt töltsem le és telepítsem. Mondjuk nekem fenn van a Messenger Plus! Live is, lehet azért.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
válasz band1103 #24576 üzenetére
Hali!
Igen, ez meg sem fordult a fejemben, mert alapban az ember egyből az IE-t indítja és egyből szedi le/telepíti a Flashplayert az IE-hez...(Legalábbis Én biztosan, és amikor gépeket telepítek, akkor is)
Tanulságos eset, de legalább megoldódott...
Bevallom ez meg sem fordult volna a fejemben, mert nálam ez annyira természetes dolog, hogy biztosan nem gondoltam volna rá....Fire.
UI: Az amúgy nem probléma, ha az alapértelmezett böngésző nem az IE, csak legyen feltelepoítve az IE-hez való flashplayer...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
-
nagyúr
-
félisten
válasz band1103 #24568 üzenetére
Hali!
Azt sajna nem tudom, hogy az a változat béta-e vagy sem. Nekem valamelyest újabb van ezek szerint: Build:14.0.8117.416
WLM-nek (jelenleg) nincs natív 64 bites verziója, azaz nem 64 bitesek a moduljai. Ezt ellenőrizheted a feladatkezelőben. indítsd el a WLM-et, CTRL+SHIFT+ESC, a listában (a folyamatok fülön) keresd meg az msnmsgr.exe-t. Mögötte egy *32-t fogsz találni, azaz x86-os (32 bites) a futó modul...
Próbáld meg a korábbi HSZ-ban szereplő WLM linkről leszedni a legutolsó WLM-et és frissíts rá a jelenlegire. Más ötletem nincs sajnos...
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz band1103 #24563 üzenetére
Hali!
Hát akkor annyit tudok mondani, hogy a legutolsó WLM az gond nélkül fut W7 x64 alatt, mindenféle állítgatás nélkül és nincs gondja a Flash-el sem. A június 23.-án megjelent Windows Live Essentials beta csomagban található Messenger-t még nem próbáltam. Ha esetleg Te már azt telepítetted és jelenleg is még beta fázisú a csomag(nem néztem ennek utána, ezért nem tudom), akkor az lehet egy bug/hiba. Nálam a régebbi WLM kifogástalanul üzemel.
Fire.
-
nagyúr
válasz band1103 #24563 üzenetére
Nálam W7U X86 alatt vista kompatibilis módban megy. Igaz azért, mert ott az óra mellett legyen.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
félisten
válasz band1103 #24561 üzenetére
Hali!
Elnézésed kérem a kérdésért, de ugye nem az MSN Messenger-ről van szó, hanem a Windows Live Messenger-ről?
(Folyamatosan MSN-t írtál, ezért kérdem félve... )Fire.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz band1103 #24127 üzenetére
Adatok ereditéségez használatos összegző kód.
-
pzstm
titán
válasz band1103 #24038 üzenetére
10napon belül kell internetre dugni és rákattintani az aktiválásra....
ha jól rémlik rearm parancs nem működik Enterprise trial esetében(azt viszont nem értem miért esik szét annál a cikknél a design...vagy csak nálam? (XML-es import-ot tudom érte okolni....de hát már mindegy....) )
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
addikt
válasz band1103 #23732 üzenetére
ízlés kérdése hogy ez előtt is vannak akik csinálnak backupot de szvsz fölösleges.
Akkor is ezt mondanád, ha egy ilyen akció rosszul sül el és cseszheted a Windowst?
Mert 2 napja jártam ilyen szerencsétlenül, növelni szerettem volna a rendszer partició méretét Paragonnal /eredeti licenc/ miután végzett volna, lefagyott az egész.
Pedig ott volt az üzenetpanel amit csak OK kellett volna.
Na szóval resetelni kellett, majd nem talált semmit, és semmilyen módszerrel nem lehetett rávenni,hogy induljon a Win.
Microsoft help desk segítséggel sem.8 órát kinlódtam, 4x hívtak a Microsoft mérnökök, a vége újratelepítés lett.
Tehát figyelmeztetni szeretnék mindenkit aki a rendszerparticiót akarja buherálni,
készítsem előtte egy lemezképet.[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
őstag
válasz band1103 #20798 üzenetére
Én a Program Files-ból manuálisan törölném a fájlokat majd valamilyen registry pucólóval (Pl Ccleaner) végigmennék rajta.
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
-
félisten
válasz band1103 #19184 üzenetére
Hali!
Nyilván OEM változatod van és azok bizonyos hardverváltozások esetén(elsősorban Alaplap, RAM(gyártó változás) és HDD(elsősorban gyártó változás, nem feltétlenül kapacitás miatt)) újraaktiválást kér, úgy hogy elképzelhető hogy ezért "nyavajog" a W7.
(Vagy esetleg Windows Update-ről kaptad meg a szeretetcsomagot és azért. Jó pár versenyzőnek már fekete a háttere, meg az Office is beállt... )Fire.
[ Szerkesztve ]
-
bobsys
veterán
válasz band1103 #11761 üzenetére
rengeteg ilyen hotfix van msnel, ami nem kerult meg fel winupdatere de mar lehet hasznalni, soha nem volt vele problemam, leszedtem, teszteles aztan serverre fel, restart es ennyi (legutobb egy BSODre volt egy ilyen letoltheto peccs)
[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Steelmanus
addikt
válasz band1103 #11169 üzenetére
Amikor a W7 telepiteskor sokszor nem latja az osszes vincsit vagy particiot, hiszen ebben a topicban is sokszor irtak rola hogy eltuntek avagy nem jottek letre betukiosztasok particiokhoz vincsikhez akkor alapbol az ember az OS-re gondol.
Nezd meg mennyit fogyaszt a vincsid a gyarto honlapjan, pontos tipusszamot nem irtal, de biztos vagyok benne hogy egy tap a + 5-10 W-os tobblet felvetelt eszre sem veszi.
Nalam a 320-as WD 8 W-t fogyaszt teszem azt a Tied 15-ot. A konfigod teljes terhelessel sem vesz ki a tapbol 150 W-nal tobbet amugy nagyjabol 120 W. -
Syl
nagyúr
válasz band1103 #9380 üzenetére
Pont azt írtam, hogy az usb vinyót sleepben sem kapcsolja le, csak a belső vinyókat. Piszok idegesítő pl. ha a laptop fedelét lecsukom, az lemegy sleepbe, a belső vinyó leáll, az usb-re kötött szintén laptop vinyó pedig tovább pörög.
Egyébként nem vagyok arról meggyőződve, hogy ez a win hibája lenne. Nekem ez inkább bios hiányosságnak tűnik.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
nagyúr
válasz band1103 #9384 üzenetére
Ez viszont nem igaz, hogy nem szellőzik szerintem. Nekem van egy és nincs ház ventim benne, és csak úgy megy rajta keresztül a levegő... Nem melegebb mint a benti vinyók. Pedig nekem 3 vinyó van beépítve + egy a rack-be.
Drága egy rack? Egy sata 2-es kb 2500 ft... Nem hiszem hogysok lenne."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz band1103 #9380 üzenetére
Megvan rá az ok biztos, hogy miért nem tudja leállítani, nem vagyok os fejlesztő.
A rack-nél meg nem kell hurcolászni, nem kötelező. Csak a motor leállításra egy jó példa. Xp alatt én sokat használtam, ha nem kellett, akkor csak leválaszt, majd kikapcs a rack.
De tényleg ha ennyire zavar az hogy nem kapcsolja ki a motort, akkor a win 8 fejlesztésénél vegyél részt, és dobd be ezt a leválasztós motor leállítós dolgot.
Nyugodj bele hogy nem tudja. Ennyi, kész. Nekem is lennének még ötletek hogy mi kéne a win 7-be, és mi nem. De ez van. Örüljünk hogy van egy "rendes" ms termék. Amiben vannak/lesznek hibák.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz band1103 #9357 üzenetére
Hát akkor írj a microsoftnak egy levelet, hogy ha a HDD le akarod választani, kapcsolja ki a vinyó motorját... Hozzanak ki egy frissítést rá...
Amúgy meg ha azt akarod hogy a vinyó motorja ne pörögjön, akkor leválasztod, kikapcsolod a gépet, kihúzod a kábelt, majd vissza kapcsolod a gépet...
Meg nem kell a vezetéket ráncigálnod, van rá egy jó dolog ilyenekre, úgy hívják mobil rack.
Próbáld ki, jó dolog. Nekem is van, igaz nem tudom leválasztani mert nem állítottam még be úgy, de hidd el, jobb lesz az, mint a ráncigálás.
At xp-nél is pörgött tovább a vinyó... Pedig már 9 éves rendszer 3 sp-el....
A win 7-nél is pörög és? Ezt a leválasztás külső merevlemzekre alkalmazzák leginkább.
A külsőnél is pörög tovább mikor leválasztom, és akkor kapcsol ki, amikor kihúzom.
Amúgy meg a táp kezelését a win szerintem soha nem fogja tudni.[ Szerkesztve ]
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz band1103 #9351 üzenetére
De amúgy ugyan ez van a pendriveokkal is, vagyis ha, XP-nél azt mondom az itthoni pendrive-nak, hogy leválasztás, akkor kialszik rajta a led, mintha ki is kapcsolná, DE ha 7 alatt nyomom, hogy leválasztás, kiírja, hogy biztonságosan eltávolíthatom, de attól ugyanúgy világít rajta a led, szal nem szünteti meg ténylegesen a meghajtót, vagy nem tom.
Véleményem szubjektív...
-
bobsys
veterán
válasz band1103 #9345 üzenetére
azert porgeti fel mert ha vannak olyan adatok a memoriaban ami meg nem lett kiirva az usb eszkozre akkor levalsztas elott megcsinalja
nem, ha felporgott akkor megint megvarja a beallitott uresjarati idot mielott leallitjaEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
L3zl13
nagyúr
válasz band1103 #8051 üzenetére
Nekem új játék indításkor szokott ilyen lenni. Felteszem a Defender+ kérdez rá valamilyen akcióra, amit a játék végezni próbál, de az a DX módba váltás miatt már nem látszik.
Ha az első indítás előtt átkapcsolom training módba a Defendert, akkor nincs gond.Felteszem itt is valami hasonlóról van szó.
Aki hülye, haljon meg!
-
pete_21
addikt
válasz band1103 #8036 üzenetére
Én egyszer próbáltam meg felrakni két antivir még régen, de azon nyomban a rendszervisszaállításhoz kellett folyamodni.
Én a helyedben már most megtenném a lépéseket, komolyabbak is előfordulhatnak, mint a hardver lassú telepítése, lásd véletlenszerű fagyás, esetleg bsod.
Menj be a Műveletközpontba, és nyisd le a Biztonság részt. Antivírusnál biztos írja, hogy egyiket érdemes kikapcsolni, mert összeakadhat. Még a Kémprogramnál is szokta írni, de az még talán a kisebbik gond. -
pete_21
addikt
válasz band1103 #8034 üzenetére
Az úgy viszont nem lesz jó. Mert ugye az MSE is aktív kémírtó plusz víruskereső. És két aktív kémírtó se a legjobb, de két rezidens antivírt meg egyenesen tilos.
Ezen szerintem gyorsan változtass, egyiket szedd le. Ha az MSE mellett maradsz, akkor a Comodobol a tűzfal visszamehet, de akkor csak az. -
sfdrakex
nagyúr
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz band1103 #8014 üzenetére
Sztem az ilyen gyártói driverek nem nagyon különböznek, bár a fene tudja. Régebben voltak ilyenek, vagyis hallottam/olvastam ezekről, főként sapphire szokás volt, hogy csak a saját, gyártió driverével volt hajlandó menni a kártya. 1szer átnéztem a gyárit és azt, különbség nem volt méretben, struktúrában, de valami mégis más lehetett, hogyha a gyári (ATI) nem ment fel, csak a sapphire oldaláról letöltött... Hála manapság ez már nincs..
Véleményem szubjektív...
-
maflame
aktív tag
válasz band1103 #8017 üzenetére
Hát ja, egyet értek! Én is így vagyok ezzel, csak amíg új a dolog hajtja az embert a kíváncsiság. ...a kíváncsiság meg néha bajjal jár. ...meg okulással.
Van esetleg valakinek ötlete a megoldásra?
Szóval videókártya driver telepítés után minden oké, működik rendesen, de újraindítás után
eltűnik a Dx11 támogatás. Minden más oké, de ez mitől lehet?
Csak a win reinstall segíthet már? -
maflame
aktív tag
válasz band1103 #8014 üzenetére
Hát nincs nagy tapasztalatom. 2 hónapja van Asus kártyám és nekem túl sok bajom nem volt egyik driverrel sem. -fenti hibákon kívül, de azok valami más miatt vannak.
Annyi konkrét észrevételem volt, hogy a 9.12 Hotfix meghajtóval a Vantage kb 4%-al többet adott mint a 9.11-es Cata vagy Asus, ami persze le van...... játékban(COD6, CryWH, Dirt2) semmit nem vettem észre. A GTA4 viszont határozottan rángatósabb lett tőle.
Ez a most januárban kiadott Asus-os kevesebbet csinál Vantage-ban viszont GTA4 megint simán fut ...ahogy a 9.11-el is
Állítólag stabilabb az Asus-féle de ezt csak másoktól hallottam. -
nagyúr
válasz band1103 #7727 üzenetére
ha azt akarod elkerülni, akkor még marad az, hogy bekötsz a táp kábelre egy kapcsolót.
Más megoldás nem jut eszembe..[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz band1103 #7722 üzenetére
veszel mobil rack-et és belerakod az egyik vinyót... utána már csak egy kattintás és kitudod venni és nem kell kihúzogatni... ha nem veszel, akkor marada kábebel húzogatás sajnos...
-
Morden24
nagyúr
válasz band1103 #7267 üzenetére
Tehát ha valamit feltelepítettél ami DX10.1 -hez volt köze akkor az csak annyit csinált hogy a fenti DX összeállításból csak a DX10-re vonatkozó adatokat írta felül és/vagy bővítette ki.
Ilyen cucc hivatalosan biztosan nincsen, így továbbra is fenntartom, hogy ez egy potenciális veszélyforrás lesz...
Sectumsempra - For Enemies
-
< CyberBob >
őstag
válasz band1103 #7215 üzenetére
Most néztem meg a konfigját és az még a bőven belefér kategória. Legutóbb egy asus Eee PC-re raktam hetest (Atom 1.6Ghz, 1GB ram integrált intel vga) és érezhetően gyorsabb volt még aero-val is mint az XP.
A 3dmark eredményeknek már jó pár éve semmi köze a játékokhoz. A régebbi játékok pedig a régebbi vga meghajtókkal mennek jobban.
Persze igaz, hogy nem kell mindenáron új wint felrakni, csak ha az adott gépen ugyan úgy, vagy jobban fut mint a régivel.Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
rgida
csendes tag
válasz band1103 #7100 üzenetére
Hát ez az!
Nem értem én sem.Meg azt sem hogy az asztalin miért 3.2?
Próbálkoztam 64 bites oprendszerrel is,ott megvolt a 4 Gb ,(csak nem volt stabil a cucc,ezért visszaraktam a 32 bitest) és ott már 2.97 használható RAM fogadott.[ Szerkesztve ]
Asus P7H55-M , Intel i3-550 3.2 Ghz , Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 , 2x2 Gb DDR3 1600Mhz Kingston , 500GB WD , LG DVDRW , Chieftec 400W
-
MODERÁTOR
válasz band1103 #6864 üzenetére
Fogalmam nincs, én meg egyszer sem tapasztaltam. De ha mindenkinek hajnali 1-kor jön elő, akkor nagyon egyszerű, aludni kell, nem kockulni még akkor is
Esetleg meg kell nézni, ütemezett feladatok közt, mint automatikus ütemezés, nincs-e benne. De ez csak tipp.
Core2duo6600: Program kellene, amivel megvágod? Én ugyan nem használom a media centert TV-nek, így azt sem tudom, miben vesz fel, de esetleg egy próbát megér a Cyberlink Powerdirector 8. Igaz nem ingyenes..
Ja hupsz, meg ezzel csak úgy tudod megvágni, hogy utána konvertálni is kell..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Steelmanus
addikt
válasz band1103 #6717 üzenetére
Koszonom a linkeket, es ezen eszmecseret megint tanultam sokat, es megoldodtak a dolgaim. Halasan Koszonom. Viszont felkeltette az erdeklodesemet a MPCHC marcsak azert is mert nem kell istallalni, viszont epp alabb olvastam hogy van aki a KMPlayer-t kodek nelkul teszi fel ez erdekes es melle telepiti az xy kodekpack-ot. Lehet kiprobalom minden ujra fogekony vagyok ha az elore visz az igazsag az hogy en nem filmezek hanem sok gepet javitok vagy rakok ossze, - most eppen a laptop a trendi - es addig nem teszek fel semmit masnak amig en magam ki nem probalom. Altalaban meg mindig XP-t akarnak en meg mondom hozzak a lemezt mert az enyemet termeszetesen nem adom. Vannak furcsasagok, de legalabb kiismerem oket es mondom hogy hozzanak masikat
Mar leszedtem a MPCHC-t csak regebben kiprobaltam csak mindig azt irjak hogy Beta ezert indegenkedem tole de a puding probaja hogy kidobjuk a kukaba
Epp ma hoztak egy uj gepet XP-vel, na annak adok majd ugyis ketszer telepitem ha mar nagyon elcseszem igaz ez nem ebbe a topicba tartozik.
Megegyszer Koszi a segitseget. -
törölt tag
válasz band1103 #6728 üzenetére
Az még mindig csak kettő. Egy pack tipikusan többet tartalmaz, és többnyire bele is nyúl olyasmibe, amihez semmi köze.
Én spec nagyon jól elvagyok QT nélkül. És nem is hiányzik.
Sk8erPeter: A VLC szép és jó, csak EVR-t nem támogat (az idióta beállításairól már ne is beszéljünk). Az meg W7 alatt kell pl a DXVA-hoz. És a normális képminőséghez is. Nélküle viszont a VLC egy hulladék.
-
moonman
titán
válasz band1103 #6719 üzenetére
"azért röhej ha manapság egy player mellé + külső codec kell mert manapság a playerhez optimizált ezért megbízhatóan működő codec-ek a nyerők "
hát ebben kételkednék. a WMP mindig is külső codec-ekkel bővíthető alkalmazás volt, én pl. sosem láttam fantáziát az összehegesztett lejátszókban."Az ingyenes MPC-HC képes erre akkor a pénzért megvásárolt op.sys. beépített player-e is képes legyen má' "
képes. nekem pl. szó nélkül lejátszik telefonnal felvett 3gp-től kezdve, mkv-n át, xvid aviig mindent. -
Steelmanus
addikt
válasz band1103 #6712 üzenetére
Leszedtem en is a filmet. a rohej hogy aWMP nem tudta lejatszani, nyilvan kodekpack kell hozza, de en KMPlayert hasznalok es azt lejatszotta siman csak ugye a proci terheles 50% korul mozgott. Ati CCC 9.12 de a vezerlopult kilove. Azon mit ertesz hogy ATI Hotfix van meg egy Xrecode amit soha nem teszek fel es a filmlejatszasnas a PullDown Detection bevan pipalva.
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
válasz band1103 #6700 üzenetére
Letöltöm akkor, de ha nem is fog menni, max nem megy, de azért galibát nem csinál?
Szóval nem azért gyilkos, mert vírus vagy mittomén?--
6701
Az UAC kérdezi meg, pl nekem everestnél kérdez mindig, nero-nál, mozillánál nem. Nem tudom miért, de én már annyira hozzászokta, hogy mindenre igent nyomok, hogy akár ki is kapcsolhatnám.
Amit a vezérlőpult alatt tudsz megtenni felhasználói fiókok felügyelete címszóval.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz band1103 #6695 üzenetére
Nekem 4870-em van.
Mert amúgy, ennek elvileg DXVA-ban kéne mennie? Vagy hogy van ez, mert amúgymeg bármilyen HD tartalmat nézek, az mind DXVA. (feltéve ha megfelel a szabványoknak, ami abban a cikkben le is van írva, amit küldtem neked, de elnézve a Te logout-od nem mondtam újat. ) Vannak HD test videóim, általában m2ts kiterjesztéssel, azok hasítanak mint a szél. Szóval akkor, mostmár, ez a videó miben különbözik a többitől?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Steelmanus
addikt
válasz band1103 #6648 üzenetére
Elolvastam a cikket es nem tudtam hogy ilyen szinten merultel bele
De ugye ez foleg az integraltakra vonatkozik a jelenlegi 4670 Full HD karim es a 9.12-es driver combo mar nem csinal ilyet igaz filmeket nem nezek csak ra akartam keresni a .. kill filmre de ugy latom hogy az egy torrentrol letoltheto valami igy lemondtam rola.
Remek cikket irtal gratula.[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
-
Steelmanus
addikt
válasz band1103 #6561 üzenetére
Ebben vitatkoznek veled, ha nem haragszol. mert az alaplapi integralt videochip vigan teljesit HD filmeknel. A mienken 3200-as van az ujabbakon 4200. Nekem most egy Zafir 4670 Ultimate van az alaplapban es jelenleg a 4000-es sorozat az amiben mar a driverben beletettek azt amit valoban az Nvidia hamarabb elkeszitett vagyis ki lehet hasznalni a GPU-t mint kulon nagy szamitasi feladatok vegzesere.
Amugy nem vagyok ATI fan csak nezem az ar/teljesitmeny aranyt e sami meg nalam fontos hogy ne melegedjen a kari, alapbol mar nem jatszom kiveve a sakkot es megragadtam a CoD 2-4 mellett. Az NVidia megalakulasa ota mindig olyan karikat hasznaltam csupan a 9800 Pro 256 Mb 256 bites karinal valtottam azota hasznalok ATI-t. Mivel az ATI miota fuzionalt azota jobb karikat keszit mivel kissebb csikszelesseggel dolgozik igy eleve kissebb a fogyasztas - itt nem a csucskarikra gondolok mert azok esznek boven es melegednek - hanem a kozepkataegoria meg altalaban megfizetheto karikra ertettem.
Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest