Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
band1103
őstag
Szerintem nem ez volt nálad csak legfelejbb ugyanabból a filmből ugyan azt a részletet kódolták másképpen. A killa-nak ezek az adatai :
Video: 35.0 Mbps High@L5.1 ReFrames: 16 frames 1 920 x1 080 elég komoly
Audio: AC-3 448 Kbps 6 ch: 48.0 KHz szóval semmi komoly
Egy X4 955 BE 3.2 GHz tényleg vinnie kellene az már elég combos cpu.hackeeeee: Bocsi Arról egyszer már kifejtettem hogy mit is jelent az hogy valami DXVA-s vagy nem ezért ebbe ne ebbe a topikba menjünk bele.
Tehát leegyszerűsítve: Jelenleg az nVidia a driver készítés szintjén oldotta meg hogy GPGPU-s vga-i és igp-i, w7 alatt minden HD-s filmet még az ilyen "erősre" kódolt filmeket is (1080p-ig bezárólag) DXVA-val tudja gyorsítani. Eddigi tapasztalatok azt mutatják hogy az ati a 9.12-es hotfixel a legjobb HD4xxx-es vga-kal sem volt még erre képes. Ezért vagyok kíváncsi HD5xxx-es tapasztalatokra hátha azokkal már megy a fenti hotfixel.[ Szerkesztve ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
Aktív témák
Hirdetés
- Célegyenesben a Yettel TV
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Háztartási gépek
- E-book olvasók
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest