Hirdetés
Aktív témák
-
BenJoe80
senior tag
Vazze... kezd tele lenni a hócipőm. Tudna valaki segíteni? Felraktam a Windows 7-et, ment is minden szépen. Következő lépés az alaplap telepítő lemeze a driverekkel. Kiír elsősorban valamit, hogy csak OS ill. XP rendszerrel működik. Okay, akkor próbáljuk egyesével. A Realtek drivert okoskodás nélkül telepíti és kéri, hogy indítsam újra a rendszert. Megtörtént...
Azóta semmi. Elsőnek még csak kiírta, hogy ilyen-olyan meghajtók vannak benne de aztán megállt. nyomtam némi várakozás után egy Ctrl+Alt+Del-t és azóta csak annyit tesz, hogy megjelenik a képernyőn az alaplap logoja - Proactive ai P5GD1 Pro - aztán szevasz; álldogál egy helyben. Azóta is. Ilyenkor mi van? Még csak újra sem tudom telepíteni Win7-et.
Hogyan bírom működésre a gépet? Továbbá, honnan a bánatból kapok én az alaplaphoz olyan drivert amit a Win7 elfogad (szerintem a Realtek driver tett be neki, fene a válogatós fajtáját)?
Aktív témák
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest