Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Aktív témák
-
nagyúr
válasz Hestiana #19991 üzenetére
Miért baj, hogy a háttérben nyílik meg? Nekem is szokta csinálni.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
AirBooms
addikt
Hali!
Valamiért megsérült a Win7, de helyreéllította magát, ám most kétféle verziót kínál fel induláskor. Az egyik a Windows7 (Helyreállított), a másik a Windows Vista, Windows Server 2008, Windows 7. Hogy tudom eltüntetni amelyik nem kell? Vagyis hogy tudom szerkeszteni a boot.ini-t? (ha egyáltalán van ilyen, mint az XP-nél?) Mert a Rendszerindítás menüben nem tudom ezt megtenni.
Előre is köszi! -
törölt tag
Helló. Leírom mert másnak is hasznára válhat ez a tapasztalat.
Szóval a jó hír, hogy működik megint az alvó állapot !!
Elsőnek uninstalláltam a Catalys-et, majd a Catalyst nélküli rendszerrel megnéztem működik e. Nem működött. Tehát Catalyst error ebből a szempontból elvetve.
Ekkor támadt egy másik ötletem. A SUSE Linux, ha vissza olvastok, akkor ma már hívatkoztam rá, de úgy hogy egyáltalán nem tartottam valószínűnek. Szóval a dobozos Win 7 lemezt betettem, és kilövettem vele a GRUB-ot. Restart ,és próba. Na és most már működött.
Ha valaki tudja, hogy a SUSE Linux miért van ilyen hatással a Win 7 -re kérem írja meg
-
tr4nc3
tag
válasz Fire/SOUL/CD #19994 üzenetére
Köszi, de már probáltam nem is olyan rég.. pár hsz-el előbb, de sajnos nem tudtak segíteni
-
félisten
válasz tr4nc3 #19993 üzenetére
Hali!
Próbáld meg ebbe a topic-ba feltenni/belinkelni a korábbi kérdésed/igényeket a progival kapcsolatban, lehet, hamarabb kapsz megoldást rá.
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
tr4nc3
tag
válasz Laccoss #19990 üzenetére
A feltöltést szeretném Pl. ha küldök MSN-en egy filet, akkor az amugy is kis feltöltési sebességemet nem szeretném, ha 100%-osan elvenné. Mert egy nagyobb (300MB-os) file küldésénél már elég sok idő mire átér, és addig máshova jóformán 0KB/sec-el tudok feltölteni
Keresgéltem google-n, találtam több ilyen feltöltés korlátozó progit: [pl.] vagy [pl.], de sajnos vagy nem támogatják a Win7-et, vagy a 64 bitet . Szóval ezért gondoltam hátha tud segíteni valaki, akinek már van jól bevált progija.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Közben eszembe jutott még egy dolog, nem rég jelent meg a 10.4 -es Catalyst, és lehet, hogy köze van az SB drivernek hozzá.
-
Hestiana
tag
válasz Hestiana #19952 üzenetére
Az mitől van, hogy sok program induláskor háttérben nyílik meg, és alul sárgán villog...?
Pl Windows Live Messenger a windows indulásakor, vagy Számológép gyakran ha megnyitom. Vagy Firefox ha gyorsindítóból indítom.
εïз https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/hestiana/index.html εïз
-
Laccoss
addikt
válasz tr4nc3 #19989 üzenetére
Feltöltési sebességet?? Ugye azt tudod hogy netezésnél a letöltés számít (akkor tudod az lapokat megnézni ha letöltődnek a gépedre). Feltölteni nagyon minimális mennyiséget szokott, azt miért akarod korlátozni?
Amúgy meg semmi köze a windows7hez a kérdésednek. Inkább google-ben keresgélj.
[ Szerkesztve ]
-
tr4nc3
tag
Sziasztok!
64bites Win7-re tudnátok ajánlani internet sávszélesség korlátozó programot? Fontos lenne, hogy ki tudjam választani az adott programot, pl: MSN-t vagy firefox-ot és be tudjam állitani fix-re, hogy hány KB/sec legyen a megengedett max. felöltési sebessége, az adott proginak amit kaphat?
Netlimiter és cFos Speed nemjóKöszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Fire/SOUL/CD #19984 üzenetére
Azt a képet a neten vadásztam, mert 5 kb tárhelyem van jelenleg
Szóval kiegyensúlyozott van beállítva.
-
félisten
válasz #41133696 #19982 üzenetére
Hali!
Jól van, mondjuk ezt megnézhettem volna az adatlapodon is...
Ezek szerint mégsem szedett ki mindent a registry-ből..
Hát akkor ebből az a tanulság, hogy jól meg kell válogatni, milyen uty-t használsz...Azért csak próbaképpen átmenetileg ne használd a szünetmentest. Ezenkívül a W7-ben az alap energiatakarékossági téma, az a Kiegyensúlyozott(Balanced)
(A korábbi képen Power Saver-en van)Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
törölt tag
válasz Fire/SOUL/CD #19980 üzenetére
Az UPS-é APC Back UPS CS650.
A gép pedig : "ASUS M4A785D-M PRO ; AMD Phenom II X4 945 3GHz AM3 BOX ; Geil Black Dragon 4GB 1066MHz GB24GB8500C5DC (2 x 2GB kit) 5-5-5-15 DDR2 ; Sapphire Radeon HD 4670 1GB DDR3; Leadtek Winfast PxDVR3200 H Premium TV Tuner ; Creative Soundblaster XtremeMusic ; Aerocool Hi-Tech 7 PRO ; Corsair 450VX ; Chieftec CRD-501 ; LG GH22NS50R ; Logitech G15 Gaming Keyboard ; Logitech MX1000 Cordless Mouse ; Logitech Cordless Freedom 2.4 ; PHILIPS BRILLIANCE 200WP7ES ; APC Back UPS CS 650 ; Windows 7 Home Premium BOX"
Úgy néz ki, hogy megoldódott, mert itt felül APC volt írva , azt töröltem, és újbóli felismerésnél már ezt írja ki, és a gadget is jól működik.
Az alvó állapotot pedig restart után megtudom mondani . Ja és a tálcán is megjelent az ikonja
-
félisten
válasz #41133696 #19977 üzenetére
Hali!
Végigolvastam/gondoltam mindent, de igazából csak annyit kérdeznék, hogy mi a masina típusa? Ha tippelnem kellene, akkor mindenképp Asus lenne az első helyen és valamelyik 50-es széria I vagy IJ esetleg K-s...
Fire.
UI: Szedd ki az aksit és anélkül hálózatról indítsd, akkor mi a szitu?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sub-ZeRo #19978 üzenetére
De ezt azért zárom ki, mert az APC felpakolásáig rendesen műküdött, abban a pillanatban zakkant meg, ahogy az APC -t feltettem. Win 7 -nél nem emlékszem hogy írta volna, de XP esetében anno írta, hogy lecseréli a Windows ezért felelős szolgáltatását. Most azt keresem, ezt hol lehet visszalőni
-
nagyúr
válasz #41133696 #19976 üzenetére
Akkor szerintem gadget bug. (ha vah olyan )
Ha a kis nyilacskára rákattintasz és jelezze az ikont úgy sem jön elő? Lehet hogy rejtve van az ikon.
De most gondolkozok, ha hálozatról megy, akkor nem hiszem hogy van ikon, vagy mégis?[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
törölt tag
A tálcára nem tudom ezt az ikont előcsalni
-
törölt tag
Ezt hozzáadtam a regisztrációs adatbázishoz, de előrébb nem lettem vele. Elméletileg törölné a regisztriből az APC maradványát.
-
nagyúr
válasz #41133696 #19973 üzenetére
Ilyenkor nem hálozatról megy? Mert ilyet már láttam, és akkor hálózatról ment a laptop.
-
törölt tag
válasz Fire/SOUL/CD #19971 üzenetére
Még hetekkel ezelőtt felraktam az APC PowerChute Personalt, már akkor feltűnt, hogy megfeküdt a W7 UPS kezelése, viszont ettől függetlenül eddig ment az alvó állapot. Ma amikor előj9tt ez a probléma, az jutott eszembe, hogy az APC kavarhat, így uninstalláltam.
Viszont továbbra sem megy az alvó állapot, és amint az látható a telep menedzsment sem. Hogyan lehetne a W7 -nek ezt a részét helyre állítani ?
-
törölt tag
válasz Fire/SOUL/CD #19971 üzenetére
Helló, nem állítottam semmi képernyőkímélőt be, és megnéztem a másik fiókomon is ezt csinálja. Most azért beállítottam az energia séma visszaállítását gyárira, de így is ugyanaz
Szerk : Sőt most már nem is zárolja, egy pillanatra leveszi a VGA-ról jelet, meg az MSN-ből kijeletkeztet, de aztán újból megjelenik a kép.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz #41133696 #19970 üzenetére
Hali!
A W7 energiatakarékossági szekciójában állítottál valamit vagy az úgy van, ahogy az OS alapban beállítja? Nem állítottál be valami képernyővédőt?
Fire.
-
törölt tag
Helló, az mitől lehet, hogy engedélyezve van az alvó állapot, de ha kiválasztom, akkor zárolja a számítógépet, és nem helyezi alvó állapotba ?
OpenSUSE Linux 11.2-t tettem fel másodlagos rendszernek, de ez elvileg csak nem befolyásolja. Gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Most tervezek xp-ről win7 64bit-re váltani ssd és 2x2Gb ram miatt. Xp-t már ismerem, félek, h a win 7-el akadnak majd gondjaim. Anno vista-val voltak illesztőprogram és egyéb problémáim. Szerintetek mennyire megbízható a win7?Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
polonic
félisten
válasz Csokicsibesz #19965 üzenetére
Úgy látom ez igencsak régi driver.
Frissítsd a legújabbra. Hol lehet? A gyártó hivatalos oldalán, szinte minden eszköznél. A realtek oldalán megtalálod.[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz (ex)Cat #19961 üzenetére
Ha routered van akkor csinálj egy resetet rajta. Meg a modemen is. Hátha.
-
polonic
félisten
válasz Csokicsibesz #19960 üzenetére
Próbálj meg akkor frissebb hálózati vezérlő drivert.
Milyen van? -
(ex)Cat
senior tag
Lehet azon valamit javítani, hogy induláskor ne kelljen kb. félpercet várni arra, hogy feléledjen a NET? Egy darabig homokórázik, aztán jön a sárga felkiáltójel, végül összeszedi magát és megy minden.
Persze nem ezen a kb. 30 sec-en múlik az életem, csak néha idegesítő tud lenni erre várni.
-
nagyúr
válasz Csokicsibesz #19956 üzenetére
Új drivert raktál fel valamikor?
-
Csokicsibesz
tag
válasz bobsys #19955 üzenetére
Letöltöttem megnéztem 0x00000a hiba kód rákerestem a megadott helyen is :
A 0x0000000A típusú Stop hiba (Stop: 0x0A) azt jelzi, hogy a rendszer kernel üzemmódban túl magas IRQL szinten kísérelte meg lefoglalni a lapozható memóriát. Ez a hiba rendszerint akkor lép fel, ha egy illesztőprogram helytelen memóriacímet használ. Okozhatja a problémát az is, hogy valamely eszközillesztő nem kompatibilis, netán általános hardverprobléma lépett fel, esetleg valamelyik szoftver nem kompatibilis.Ezt kaptam válasznak ,de mivel nem vagyok informatikus nem igazán értem. Ez helyreállítható? Illetve ez a hiba csak XP-s meghatározásban szerepelt.
-
bobsys
veterán
válasz Csokicsibesz #19954 üzenetére
elso hozzaszolasban van egy program pont emiatt es leirtam, hogy hogyan tudod megnezni a konkret hibat
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Csokicsibesz
tag
Bocsi hogyha ezt a posztot rossz helyre írom , de win7 alatt van problémám. Ha nem ide kéne írni akkor előre bocsánatot kérek.
A problémám a következő, teljesen véletlenül egyszer csak behalt a windows, beállt a kék halál minden. Próbálkoztam többször újraindítani de folyamatosan kék halált kaptam. Csökkentett módban valamiért nem omlik össze a rendszer, próbáltam javítani de az se segített rajta.
Ezt kaptam hiba üzenetnek :
Probléma esemény neve : BleuSreen
Operációs rendszer verziója : 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területbeállítás-azonosító : 1038Probléma leírást segitő fájlok :
C:/Miniclump/050110-26046-01.dmpSajnos nekem ez nem mond semmit mivel nem foglalkozom informatikával. Valaki tudna segíteni hogy most mit lehet tenni? Teljes windows újra rakás vagy valahogy helyre lehet állítani?
-
Hestiana
tag
Az mitől van, hogy sok program induláskor háttérben nyílik meg, és alul sárgán villog...?
Pl Windows Live Messenger a windows indulásakor, vagy Számológép gyakran ha megnyitom. Vagy Firefox ha gyorsindítóból indítom.
εïз https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/hestiana/index.html εïз
-
Lenry
félisten
-
moonguru
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #19913 üzenetére
Szia!
GodMode Duplakatt
A kurzor villogási sebességének módosítása Duplakatt
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
SpZ
senior tag
hogy kell kikapcsolni hogy a leállítás gombbal ne frissítsen?
-
válasz Ranger^41 #19936 üzenetére
WinDirStat a barátod. Vizulisan megmutatja mi foglal el nagy helyet, megmutatja a legnagyobb fájlokat...
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
nagyúr
Hi!
Már kérdeztem egyszer de újra felteszem.
A vistában volt egy note gadget, ami olyan széles volt mint a sidebar. Valaki nem tud egy olyat win7 alá? Mert ami bele van építve, az nem igazán tetszik, meg széles. A vistás az meg nagyon tetszik. Valakinek valami ötlet hogy lehetne win 7 alá varázsolni a vistásat?
Köszi
-
harry
veterán
Üdv!
Win DVD Maker-rel szeretnék egy olyan összeállítást, hogy pár kép diavetítés az elején, majd pár kisfilm, majd ismét pár kép. Amikor a filmek után hozzáadok újabb képeket, akkor csodálatosan berakja az elejére (itt a képek nem is egyesével szerepelnek, hanem egy SlideShow mappában). Miért nem csinál még egy slideshow mappát, miért az elsőbe pakolja be az újabb képeket? Mit javasoltok, hogy tudnám megoldani?Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Ranger^41
aktív tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy van egy 60 gigás rendszerpartícióm, ami állandóan megtelik, és nem tudom, hogy miért. Rejtett és rendszer fájlok láthatóságát bekapcsolva, ha kijelölöm az egész C tartalmát, akkor kb 30 gigát ír rá, az meg akárhogy számolva sem 60 giga... Illetve, ha törlök valami nagyobb adatmennyiséget, pl legutóbb kipucoltam a temp könyvtárat, vagy 2 giga adatot, erre 500 megával lett több a szabad helyem... Valakinek van ötlete mi zabálja fel a vinyót?
-
negyedes
addikt
cmd-bol hogyan lehet kiloni a teljes powerconfigot?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
ro_bert17
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #19931 üzenetére
Akkor verseny lefújva? Végeredmény kihirdetve?
Két bill., egy katt. már nem játszik? -
hackeeeee
Jómunkásember
-
Laccoss
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #19931 üzenetére
Világos breki
De mivel az elérési utat helyesen mondtam, így nálad volt a "bibi".
-
félisten
válasz hackeeeee #19929 üzenetére
Hali!
Érdekes mutatvány lenne, ha egy W7 a telepítését követően, a Vezérlőpult megjelenítése Kis vagy Nagy ikon-ra lenne állítva alapban... Arról brekekegtem, hogy ALAPBEÁLLÍTÁSBAN ezért nincs olyan, hogy start/vezérlőpult/billentyűzet csak ha átállítod kis vagy nagy ikonra a megjelenítést...
Így már világos "XP-s vadegerek"?
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Laccoss
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #19926 üzenetére
MSDN verziót használok, eredeti, hamisítatlan, és benne van... Jó most nyomtam GodMode-ot de nem hiszem hogy amiatt lenne Töröltem a GodMode-os linket, utána is van parancsikon létrehozása...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Hali!
Látod erre nem is gondoltam...
Laccoss
W7-ben alapban nem fogod megtalálni azt az ablakot, ott ahol írod "Elmész vezérlőpult - Billentyűzet - jobb egérgomb rajta....". Ha meg igen, akkor XP-t használsz...Na de komolyra ferdítve a szót, Steelmanus megoldása már régen megfelelő.
Fire.
-
Sátán44
addikt
válasz Sátán44 #19924 üzenetére
Már megvan a megoldás hála Truman kollégának:
Windows 7 -nél előfordulhat hogy hídkapcsolatot kiépíteni a Vezetékes és vezeték nélküli adapter között. Vezérlőpult-> Hálózat és internet-> Hálózati és megosztási központ.-> Adapterbeállítások módosítása. Kijelölöd őket majd jobbkatt rájuk --> Hídkapcsolatok.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
bobalazs
nagyúr
Nekem olyan problémám van hogy a pci os kártyámat 640ben használtam, és a betűket, betűtípusokat, kicsire raktam hogy olvasható legyen minden.
Most hogy beleraktam az új videokártyámat, nem érem el a windows color és appearance alatt a menüket, mert olyan nagyok a betűk benne hogy kitölti az ablakot, és a beállítások meg sem tudnak jelenni.
Hiába váltok témát, ugyan az van.Szerk.
-Megoldottam, még regeditbe custom DPIt csináltam és az kavart be.[ Szerkesztve ]
-
Sátán44
addikt
Nekem olyan problémám van,hogy:
Van egy asztali gépem és azon wifi adapterrel fogom a jelet.Hálózatba kötöttem a netbookommal,viszont azon is szeretném hogy legyen net. Mindkét gépen W7 van. Hálózatban már látják egymást,de net még nincs Mit csináljak hogy legyen?
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Laccoss
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #19918 üzenetére
Elmész vezérlőpult - Billentyűzet - jobb egérgomb rajta - Parancsikon készítése, és asztalon rákattintasz amikor kell.. egyszer kell megcsinálni és a parancsikont oda rakod ahova akarod, akár az asztalra, start menübe, tálcára rögzítve, stb. vagy átküldöd annak akiknek kell.
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
Startgomb - B - I - L - L - katt a megfelelő találtara
ez pont 6Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
félisten
Hali!
Kösz, de nem azért kérdeztem, mert keresőből ne tudnám elővarázsolni. Az ok az, hogy gyakran hívnak evvel kapcsolatban, és általában már ott padlót fog a user, hogy "keresőbe beír" (azt sem tudja, mi az a kereső, vagy ha be is írja, akkor egy csomó más is megjelenik, volt olyan aki mondta a telcsibe, hogy hát ott nincs olyan csúszka meg semmi, mert megjelent egy billentyűzet...Ja, mert egyből a képernyő bill-re ment..) De azt azért megérti, hogy start/vezérlőpult/állítsd át nagy vagy kis ikonokra a kategóriát és billentyűzet, aztán csúszka...Ezért díjazom azt a megoldást, ami a ikon méret állításával lecsökkenti a kattintgatások számát. Én alapon használom a vezérlőpultot, talán csak kíváncsiságból állítottam át a megjelenítését, de akkor meg nem kerestem semmit benne. A legtöbb ficsört én is "keresőből"/direkt érem el...
Fire.
UI: Alapbeállításon a Vezérlőpultban(ne használj keresőt, vagy ne állítsd át az ikonokat) próbáld elővarázsolni azt az ablakot. Ha tudod hol keresd, akkor nem kihívás, de ha nem, akkor egy darabig el fog tartani, hogy egyáltalán megtaláld...
[ Szerkesztve ]
-
netci
csendes tag
start..keresés...beírod billenytűzet..... lehet örülni
-
félisten
válasz Steelmanus #19914 üzenetére
Hali!
THX... Ez így már OK. Alapban úgy el van dugva, hogy megéri az ember elővarázsolni...
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
netci
csendes tag
háromból előjön a bill
-
Steelmanus
addikt
A Vezerlopultot allitasd at Kis ikonokra, akkor harom katt + Start menu.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Hali!
Feladvány: Ki tudja a legkevesebb billentyű ill. egér katt segítségével, előcsalogatni ezt az ablakot: [link]
(Speciel jelenleg ez a legbosszantóbb a W7-ben számomra... )Fire.
UI: a 6 vagy annál több katt kizáró ok...
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Jóvanna, nem kell leharapni a fejem! Nem ismertem ezt a command box szófordulatot, nekem az futtatás oszt rotty
═════════════════════════════════════════
-
-
veterán
-
RootRulez
félisten
válasz negyedes #19905 üzenetére
A linkelt ablakot hogy tudom előcsalogatni? Nekem csak ez jött össze
Egyébként jelszót nem kér csak kattintani kell... Régebben bejött simán a windows, most meg még egy kattintás... Nem egy nagy valami, de van hogy bekapcsolom a gépet és elmegyek utána dolgomra. és szeretném, ha visszatérnék, már egy 100%-osan használható gép várna...
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Laccoss
addikt
válasz macskajancsi #19902 üzenetére
Látom van vinyó a gépben (már ha az adatlapod szerinti konfigot használod) rendesen. Próbáld már az egyiket lehúzni, utána jól felismeri a 160ast? Eseménynaplóba nézz már utána mit ír, hátha abból kiindulhatunk.
-
macskajancsi
aktív tag
19814-re valaki?
coito ergo sum...
Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest