Hirdetés
Aktív témák
-
Csokicsibesz
tag
Hello,
Az elmúlt napokban raktam újra a Win7-et azóta folyamatodon kék-halált kapok. Letöltöttem az első pontban szereplő programot megkaptam a hibakódot is 0x000000d1. De az ott linkelt hibatárban nem tudtam megtalálni,hogy keressek. Azt is kiírja ,hogy a hibát a tcpip.sys driver okozza. Mit kéne tennem ahhoz, hogy ne legyen több crash? -
-
Csokicsibesz
tag
válasz bobsys #19955 üzenetére
Letöltöttem megnéztem 0x00000a hiba kód rákerestem a megadott helyen is :
A 0x0000000A típusú Stop hiba (Stop: 0x0A) azt jelzi, hogy a rendszer kernel üzemmódban túl magas IRQL szinten kísérelte meg lefoglalni a lapozható memóriát. Ez a hiba rendszerint akkor lép fel, ha egy illesztőprogram helytelen memóriacímet használ. Okozhatja a problémát az is, hogy valamely eszközillesztő nem kompatibilis, netán általános hardverprobléma lépett fel, esetleg valamelyik szoftver nem kompatibilis.Ezt kaptam válasznak ,de mivel nem vagyok informatikus nem igazán értem. Ez helyreállítható? Illetve ez a hiba csak XP-s meghatározásban szerepelt.
-
Csokicsibesz
tag
Bocsi hogyha ezt a posztot rossz helyre írom , de win7 alatt van problémám. Ha nem ide kéne írni akkor előre bocsánatot kérek.
A problémám a következő, teljesen véletlenül egyszer csak behalt a windows, beállt a kék halál minden. Próbálkoztam többször újraindítani de folyamatosan kék halált kaptam. Csökkentett módban valamiért nem omlik össze a rendszer, próbáltam javítani de az se segített rajta.
Ezt kaptam hiba üzenetnek :
Probléma esemény neve : BleuSreen
Operációs rendszer verziója : 6.1.7600.2.0.0.256.1
Területbeállítás-azonosító : 1038Probléma leírást segitő fájlok :
C:/Miniclump/050110-26046-01.dmpSajnos nekem ez nem mond semmit mivel nem foglalkozom informatikával. Valaki tudna segíteni hogy most mit lehet tenni? Teljes windows újra rakás vagy valahogy helyre lehet állítani?
Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Macska topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Cybertruck Taipeiben
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Android szakmai topik
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DIGI internet
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest