Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Aktív témák
-
vagamo
őstag
Hi.!
Következő lenne a problémám, van 2 monitorom és 2 gépem. Az egyik gép nevezzük "NAGY" gépnek, erre mindkét monitor rá van kötve. De mikor bekapcsolom csak az egyik monitor az "1"-es kapcsolódik be /minkét monitor DVI csatlakozóval csatlakozik/. A másikba csak úgy tudok lelket lehelni, hogy a másik gépet "KIS" gép ki-be kapcsolgatom. Az Analógon csatlakozik a nem bekapcsolódó monitorhoz. De így is nehezen kapcsolódik be a monitor, ugyanis, ha csak simán bekapcsolom a KIS gépet a monitor akkor sem kapcsolódik be, csak villog a bekapcsoló gomb, hogy megjelenjen a képernyő, 2-3 szor ki-be kell kapcsolgatom, mire képet ad.
A nagy gépben 8800gtx videokártya van.
MI lehet a gond????
Nem tudom nem e a win7 a gond?
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
JetiRulez
őstag
Hali!
Gondom akadt a hálózattal ma reggel. A jelenlegi felállás az, hogy "B" gépről tudok megosztott fájlokat másolni, de az "A" meg jelszót kér, így nem tudok róla megosztottakat húzni. Itt az a bökkenő, hogy én az "A" gépen semmilyen jelszót nem adtam meg és ezelőtt még nem is volt ilyen gondom vele."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
Clemi
veterán
válasz < CyberBob > #18892 üzenetére
Nagyon nem izgulok rajta, mivel gyakorlatilag mióta feltettem a W7 végleges verzióját (2009 augusztus vége) egyetlen fagyásom se volt, se blue screen se semmi, legfeljebb elvétve fordul elő, hogy valamelyik program behal (pl Winamp) pedig rólam aztán elmondható, hogy minden vackot kipróbálok (mármint programokat), és anno XP-s korszakomban ennyi idő után már legalább 2x reinstall lett volna.
De ez a rendszer egyszerűen atomstabil, és minden tökéletesen fut rajta. (Kivéve azt, hogy nem hajlandó magától S3 módba lemenni, de ez abszolút nem izgat, mert nem használom ezt a funkciót)
Végül is csak érdekel, hogy mi a fenének vannak ezek a napló bejegyzések, és egyáltalán miért vannak ezek a hibák, hogy a fenébe jönnek létre, mikor nem is fordulok ahhoz a programhoz. Napközben turkálja a W7 a registryt, vagy nézegeti a fájlokat, vagy mi a dörgés?
A naplózás érzékenységét egyébként hol lehet beállítani, ha már említetted, hogy túl érzékenyre van állítva? -
bobalazs
nagyúr
Win 7em mellé másik particióra is feltettem egy win7et másik alaplap kipróbálása miatt.
Mit kell tennem, röviden, hogy eltávolíthassam? -
Clemi
veterán
válasz Steelmanus #18889 üzenetére
Nekem az Ati Catalist szokta a VisualC-t feltenni, vagy legalábbis a neki szükséges részét, viszont ha benézek a telepített programok listájába, ott az összes Visual C++ Microsoft kiadású:
Amúgy meg érdemes egy pillantást vetni, a MovieMaker hibabejegyzéseire. Nem minden nap szerepel, viszont ma próbaképpen konvertáltam vele egy filmet, és bár hiba nélkül lefutott a program, mégis 4 SydebySide bejegyzést hagyott hátra (a képen nem látszik).
Megjegyzem a gépem minden nap reggel 8-tól legtöbbször éjfélig folyamatosan megy.[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
Huu.. Clemi feladtad a lecket, azt meg megertenem hogy mas programokkal baj van de az MS sajat proramjaval is utkozik, az nem lehet hogy a PCSuite hazavagta a VisualC-t erre a bejegyzesre gondolok "Microsoft.VC80" viszont a WU ha nem megfelelot talal akkor kiszokta javitani vagyis ujra telepiti a sajatjat nalam legalabbis mert amikor felteszem a Nero Micro 8.x-et az felteszi a VC 5x-et am am a WU visszatelepiti W7 ala irottat.
-
-
nagyúr
Lehet hogy már kérdeztük, de normális win7-ed van? Mintha neked elég sok problémád lenne ezzel a win 7-el...
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Clemi
veterán
válasz Steelmanus #18884 üzenetére
Megnéztem, és a hálózatos játék miatt van. Át tudtam nevezni, úgyhogy nincs a memóriában, és digitálisan alá van írva, a virustotal tisztának találta.
De mondok jobbat. Sydebyside hiba ismátlődik más alkalmazással is, és mind olyan, amit el sem indítok.
pl:
Aktiválási környezet létrehozása sikertelen a következőhöz: "c:\program files (x86)\microsoft\search enhancement pack\search helper\sepsearchhelperie.dll". Hiba a(z) "c:\program files (x86)\microsoft\search enhancement pack\search helper\sepsearchhelperie.dll" jegyzék- vagy házirendfájl 2. sorában. Érvénytelen XML-szintaxis.
Az aktiválási környezet létrehozása "c:\program files (x86)\windows live\photo gallery\MovieMaker.Exe" esetében nem sikerült. Hiba a(z) "c:\program files (x86)\windows live\photo gallery\WLMFDS.DLL" jegyzék- vagy házirendfájl 8. sorában. A jegyzékben talált összetevő identitása nem egyezik meg a kért összetevő identitásával.
Az aktiválási környezet létrehozása "C:\Program Files (x86)\Nokia\Nokia PC Suite 7\TIS_Windows7PIM.dll" esetében nem sikerült. A(z) Microsoft.VC80.DebugCRT,processorArchitecture="x86",publicKeyToken
="1fc8b3b9a1e18e3b",type="win32",version="8.0.50608.0" függő szerelvény nem található.Ezek mind a mai rendszerindítás utáni bejegyzések, de mondjuk a PCSuite valóban fut állandóan, viszont hibátlanul megy, de a MovieMakert még soha nem indítottam el.
Aztán itt van ez! Minek akarja lapozni a CD-ROM-ot? Nincs is a meghajtóban semmi, és a virtuális meghajtóm is üres:
Hiba történt az eszközön (\Device\CdRom1) a lapozási művelet közben.
Ez tegnapi bejegyzés, és egész nap ismétlődik a figyelmeztetés óránként 3x
[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
válasz pete_21 #18867 üzenetére
pete_21:
Nem múlik semmi az időn, inkább csak érdekes és kíváncsi vagyok mi okozza. Az viszont tényleg fura, hogy e-mailben kell kérni...
A gépem átlag 10 mp alatt leáll. Az indulás kb. 30, de volt 25 és 40 is, nem tudom miért. Az indulás Vista alatt majdnem 1 perc volt, a leállás viszont ugyanennyi. A gyári vinyóval viszont minden 2x ennyi. Megérte az SSD csere, bár nem volt olcsó. Az alvó állapotnem sokat dob a rendszeremen, így nem is használom. Főleg, mert a cégnél külső kijelzőre kötve indítom, itthon pedig csak magában. Ettől mindig meg is hülyült szegény.zoli62:
Köszi a tippet!♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Steelmanus
addikt
Es megnezted azt a serverlauncher.exe mit csinal? Ha eredetileg is ott van gondolom a halozatos jatek miatt lenne. Probald meg atnevezni, ha a memoriaban van ugysem lehet viszont a Tulajdonsag lapon nezd meg ala van-e irva. Esetleg kuld fel egy online viruskeresore pl VirusTotal
-
Steelmanus
addikt
válasz Hablegény #18879 üzenetére
Kiprobaltam en is az IE8 alatt YouTube-t ugy hogy egyszerre ket videot neztem kulon fulon egy 480-t es egy 720HD es ment mind a ketto rendesen.
En innen szedem le a Flash-t az IE ala Download active-x for Windows (EXE, 2.5 MB)-re kell kattintani, ha esetleg hasznalsz mast FF Opera akkor a felette levot is szedd le azt kulon kell telepiteni az alternativ bongeszok ala.negyedes: Igy van, elobb a W7 majd csak utanna a politika
[ Szerkesztve ]
-
-
negyedes
addikt
-
Hablegény
csendes tag
válasz Sub-ZeRo #18873 üzenetére
Imperium Gamer Professional HD PC
processzor
Intel Dual Core E6500 2.93GHz, 2 mag, 2MB Cachealaplap
Gigabyte P41-ES3G, GLAN, 45nm supportmemória
Kingston 4GB DDR2 800MHzmerevlemez
Western Digital Caviar 1 TB SATA HDDvideo
ATi Radeon HD 5670 1GB DDR5, DircectX 11ház
HKC 430W-os táppal, 12cm-es ventillátorralhangkártya/egyéb
7.1ch HD Audio optikai kimenettel, Gigabit LANoptikai meghajtó
SONY-NEC Optiarc 7240S DVD-író SATA[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Hablegény
csendes tag
Sziasztok Guruk !
Február óta vagyok "XP-ről - Win7" -re "megtért" User.
Azt szeretném kérdezni, hogy normális dolog-e az, hogyha Win Internet Explorer 8-ból megnézek "YouTube"-on egy bejátszást és abból kilépek (visszalépek), mert nem akarom végignézni, akkor a "visszalépés" megtörténik, ám nagyon lassan sőt az egész IE lelassul annyira, hogy ki kell lépni és újra indítani az IE-t.
Eddig ilyen nem volt, sem az XP-n sem a Win7-en, csk olyan két hete...
Lehet valamit állítgatni, hogy ez megszűnjön ?
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Elképzelhető, hogy a WMDC(windows mobile device center) egy csúnya memory leakben szenved? 4.5-ös verzió, és ahogy lehúzom a telefont, megakad az egész gép és csak pár percen belül lesz használható. Visszacsatlakozásnál semmi baja nincs.
szerk.: Ja, azért memory leak, mert a memória teljesen megtelt, utána pedig sorban bezárta az elöl futó programokat és leesett a memóriahasználat 20% köré(A 4GB-ból, ami nem hiszem, hogy egészséges..[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
pete_21
addikt
válasz TigerCat #18862 üzenetére
Igazából nem tudom. Nekem is előjön ez a hiba (leállításnál), de annyira nem zavar. Pár másodpercen már semmi nem múlik. Lehet, hogy ez a hotfix megoldaná egyébként... De azt mindenképp furcsának tartom, hogy ezt külön kérni kell, és emailben küldik. Vagy már minden hotfixnél ez van? Régebben én nem tapasztaltam ilyet...
-
Koocka
tag
XP dvd-t csináltam már ezzel a módszerrel, ott működött :S csak annyi h van rajta egy plusz mappa benne pár programmal..
-
-
Koocka
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy az mitől lehet, hogy lementettem vinyóra egy Win7 telepítő dvd-t, tettem rá egy saját mappát MagicISO-val, azt írja hogy bootolható, kiírtam, Virtualbox bootol is róla, a gép biosból meg nem... ötletek?
-
nfsu17
veterán
válasz Steelmanus #18857 üzenetére
Nekem azért nem így néz ki, mert nekem nincs beállítva ez a mentés-visszaállítás, azaz nem használom.
Perpill nem is tudom mire lenne jó.
Mire jó ez pontosan?A képen bal oldalt lévő lemezkép létrehozásával hoztam létre a mentést, a többihez nem nyúltam.
Nincs beállítva a Windows biztonsági másolat segédprogram.Valószínű ezért nem is találja a mentést, mert a lemezképet nem érzékeli, ez a fajta fájlmentés meg nálam ki van kapcsolva.
Csak most mélyültem el ebben a mentés dologban, nem is tudtam, hogy 2 fajtája is van.
-
Steelmanus
addikt
válasz nfsu17 #18852 üzenetére
Igy nez ki a Vezerlopult Biztonsagi mentes es visszaallitas paneled?
Ott a jobb oldalt Biztonsagi masolat keszites gombra kell kattintani, kiirja hogy varjon amig elindul a mentest vegzo program es utanna lehet allitani de nekem 32 bit Ultimate van.
Most nincs keznel a link de majd segitenek ahol mutatja a kulonbozo verziok tudasat mar sokszor linkeltek en ugy tudom hogy a HP-ben is van biztonsagi mentes, hiszen akkor nem lenne ott ez az opcio a vez.pultban.
A Rendszerhelyreallito lemez-t kesobb is megcsinalhatod.[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
válasz eziskamu #18850 üzenetére
ilyen kerülő mód van az UAC tanítására
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
negyedes
addikt
A safe modra:
1. Log on to the computer by using an account that has administrator rights.
2. Click Start, type msconfig.exe in the Search box, and then press ENTER to start the System Configuration Utility.
3. Switch to Boot tab and check Safe boot.
4. Click OK and restart the computer to check the result.Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
pete_21
addikt
Én válaszoltam. Biztos átsiklottál fölötte.
negyedes: Ha lehetne tanítani, mint pl. egy tűzfalat, onnantól szerintem simán ki is lehetne játszani, mert lenne szabálylista, és lennének kivételek. Pont, mint a Win7-es alapbeállítású UAC-szint. Azt is simán ki lehet játszani, mert a Win7-komponensekre nem kérdez rá...
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
válasz negyedes #18849 üzenetére
Értem.
Jaja, utána (most) néztem meg és mondom, ezt írja:
Visszaállítás
A Windows nem talált biztonsági másolatot a számítógéphezBelementem ebbe a visszaállítás mappába és azon belül még van pár mappa és a backup-on belül van 2 vhd fájl és sok-sok xml.
Nem tudom hogy proftól felfelé-e, de én az előbb csináltam "valamit", ami backupnak nézett ki.
-
negyedes
addikt
válasz nfsu17 #18848 üzenetére
Te egy kepet(image) csinaltal az egesz lemezrol. Ha nem keplemezt csinalnal akkor lehet valasztani, hogy milyen mappakat akkarsz menteni.
Ezt azutan irja,hogy megcsinaltas vagy az elott, mert ha az elott akkor normalis, hogy azt irja mivel meg nincs ilyen.
TCben bele tudsz menni, lesz benne par vhd meg ilyen fileok es annyi.
home premiumban is benne van a mentes funkcio? nem ugy van, hogy proftol felfele?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
nfsu17
veterán
válasz Steelmanus #18841 üzenetére
Elméletileg kész.
Kérdeznék még 1-2 dolgot, hogy miért csak "elméletileg".
Akkor a vezérlőpultban belementem ebbe a biztonsági mentés és visszaállítás dologba.
A bal oszlopon volt a lemezkép létrehozása menü, elkezdtem.Kérdezte hova akarom: mondom: D
Kérdezte miről akarom: auton bepipálta a 100MB-ot, meg a C-t. A furcsa, hogy itt már nemigen volt lehetőségem a C-n belül finombeállítani, hogy mit akarok, ezért így komplett C maradt, de jó ez így nekem. Esetleg a Home premium ezt nem tartalmazza? Vagy én siklottam át felette gyorsan?
Mégegyszer kérdezte, biztos ezeket akarom?
Igen, majd elkezdte. A vége előtt kérdezte a cd-lemezt. Mondom legyen. Az is elkészült, OK, a mentés is kész, OK, bezárás.2. furcsa dolog: ahol elkezdtem ezt az egészet, ott van egy ilyen:
Visszaállítás
A Windows nem talált biztonsági másolatot a számítógéphez3. létrejött a D-n a WindowsImageBackup mappa, de ha rámegyek, azt mondja üres. Mondjuk ha belépnék, akkor valami jog kellene neki, így inkább be sem léptem. De mintha a D-n csökkent volna a hely, így azért szerintem mégis csak sikerült.
Jól csináltam mindent?
-
TigerCat
nagyúr
válasz Steelmanus #18837 üzenetére
Köszi szépen, bár ehhez nem nagyon értek.
Próbálkozom...
:-)♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
nagyúr
válasz AirBooms #18843 üzenetére
Futtatás, msconfig. Bár ott nem nagyon tudsz állítani affinitást. Bár azért nézzd meg.
Nekem mondjuk engedi, de nem értem miért kell ennyire neked. Ha a program tud többszálon futni, akkor úgy is azon fog futni. Ha meg úgy van megírva, hogy 1 mag, akkor meg egy magon megy úgy is. Meg minden újraindításnál be kell állítanod.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz nfsu17 #18839 üzenetére
Hát én tudnék mesélni az xp-és korszakomról (vista kimaradt). Nem volt egyszerű néha, így nekem már gerincből megy a telepítés. Mindegy hogy win7, vagy xp.
-
AirBooms
addikt
Szóval senkinek sincs ötelete, hogy hol lehet turkálni az affinitás dolgokban az...? Eszközkezelőt kivéve? Jogosultság és egyebek kérdésében... Nem programot nem enged, de a legtöbbet nem engedi állítani az eszközkezelőből. Csak tudnám, hogy ezt mi alapján dönti el?
-
nfsu17
veterán
válasz Steelmanus #18841 üzenetére
Köszönöm.
Én nem használom ezeket a doksimappákat, semmi nincs átirányítva, de köszi a figyelmeztetést.
Erről a cd-ről hallottam, egy füst alatt megcsinálom ezt is.
Köszi.
-
Steelmanus
addikt
válasz nfsu17 #18836 üzenetére
Az lesz az, de amikor keszited a mentest kezzel allitsd be hogy mit akarsz menteni, mert pl ha valami atvan iranyitva mondjuk a D:\-re a Dokumentumok mappa akkor nem kell pl a Felhasznaloi fajlok itt a felhasznalo neved jelenik meg hanem kiveszed a pipat elole, es bejelolod a C:\-t es alul ha van kulon 100 Mb-ot bootparticiot akkor azt is hozzaveszed, ezt amugy automatikusan bepipalja tehat az ugy jo. A Biztonsagi mentes opcioban van olyan hogy Helyreallito lemez keszites. Ez nagyon fontos csinald meg mert ha meghal a rendszered sokszor meg csokk.modban sem indul, akkor arrol bebootolva megkeresi a mentett kepfajlt es abbol allitja vissza a rendszermentest.
-
nfsu17
veterán
-
nagyúr
-
Steelmanus
addikt
válasz TigerCat #18824 üzenetére
Az okara csak tippeleni tudok, az Elotoltes miatt eleg sok program felkerul a memoriaba es azokat elobb ki kell loni majd csak ezutan tud kijelentkezni a W7 ill. leallni. A 32 bites verzional ez gyakrabban fordul elo, a 64-es nel is csak ott hamarabb leszokik rola, egy friss telepitesnel pl az is ugymond kicsit beragad de nem annyiszor mint a 32 bitesnel, az lassabban uriti a memoriat. Azert nem mindig mert - probald ki - jelentkezz be, de ne csinalj semmit, vagyis ne indits programot, egy kis ido mulva rovid ideig kerepel a vincsi na akkor rendezi a sorait az elotoltes, es kapcsold ki igy a gepet. Altalban ilyenkor siman kilep. Am ha hasznalod a gepet es jo par programot, jatekot stb-t mar hasznaltal azok egy resze meg a memoriaban marad ill az elotoltes rendezi az adatbazisat hogy legkozelebb amelyik programot hasznalod sokat azt elorebb sorolja.
Meg az XP-bol ismert az AutoEndTask karakterlanc melynek erteke XP alatt 0 sokszor ezt allitottak at - en is - 1-re vagyis kilepeskor automatikusan zarja be az eppen futo taszkokat.
Ez nincs a W7-ben de belehet irni, kart nem csinalsz vele, ha nem tetszik kitorlod.
Nem fog teljesen megszunni a varakozas kilepeskor ez fugg attol hogy elotte milyen progikat hasznaltal de nalam pl 10-bol 9-szer siman kilep, vagy eppenhogy latni lehet hogy villan egyett az uzenet de mar lep is ki. Itt egy kep hogy hova kell beirni.
Tehat jobbklatty egy ures reszen Karakterlanc-ot valasztani majd beirni hogy
AutoEndTasks erteknek 1-et adni. -
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Összeállt a rendszer, sok programot telepítettem, beállítottam, eddig úgy néz ki minden úgy működik, ahogy kell.
Most először szgépes pályafutásom alatt szeretném ezt az állapotot lementeni, hogy akármi gixer esetén, ne kelljen végigszenvednem az újbóli beállításokat. Nem is a win7 telepítése, nem is a programok telepítése (next, next), hanem azok finombeállítása az időigényes és néha nem is mindig jön össze elsőre az új gépen, azaz 1. gépen ment, de 2-on már azzal a beállítással nem.
A C-mről (150GB-os a hely, de 22GB ami most foglalt) szeretnék egy mindent lementő mentést mondjuk az F-re, ami egy másik hdd.
win7 home premium, 64 bit.
vezpult, biztonsági mentés és visszaállítás.
Ez lenne az, amit keresek? Ez az, ami egy vhd fájlt csinál, ami gyak. egy képfájl? Ezt vissza lehet állítani nem win7 alól, hanem még indulás előtt, pl ha annyira durva a helyzet, hogy a win7 már be sem töltene? Talán F8-ból, ugye?
Ha még eszembe jut valami, kérdeznék. Köszönöm.
-
eziskamu
addikt
válasz AirBooms #18833 üzenetére
Erről jut eszembe, olyat lehet valahol csinálni, hogy bizonyos progiknál, amiket rendszergazda üzemmódba kell indítani (és be is van lőve, hogy úgy induljon), ne kérdezzen rá a rendszer, hogy biztos engedjük-e rendszergazda üzemmódban?
Vagy az UAC-t nem lehet ennyire finomhangolni? -
Ramius
őstag
Nekem is szakadozott a netem mostanában, de egy modem csere úgylátszik megoldotta. Viszont játék közben néha bedobja 1-1 pillanatra, hogy "connection interrupted".
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
Rebirth II.
tag
válasz Speeedfire #18828 üzenetére
Én azért biztos ami biztos alapon írtam most nekik egy emailt hogy sűrgőssen cseréljék ki a modem-em, mert ez a lehető legroszabb ami a piacon van. Biztos szeretnek mert ez a 4. modem amit cseréltetek velük
-
Speeedfire
félisten
válasz Rebirth II. #18827 üzenetére
érdekes mert mostanában elég sokan panaszkodnak az invitelre
többet között én isFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Rebirth II.
tag
Miért szakad meg Win7 alatt a netem időnként 1-1 mp-re? Ha éppen nem játszok akkor észre se lehet venni, olyan rövid időre szakad meg. És most nem az Invitel szarakodik.
Hálókártyám: Realtek PCIe GBE Family Controller
Router: Tp-Link WR941ND
Modem: D-link DSL 360R -
nagyúr
válasz TigerCat #18824 üzenetére
Én ahogy figyeltem, nekem az ati driverből valami. Mert ha nincs fent, csak a wines drivverrel megy a kártya, akkor nem csinál ilyet. De nem tudom biztosra.
-
nagyúr
válasz ntomka #18818 üzenetére
Nekem mondjuk gépen van, és segít, mintha gyorsabb lenne a programok töltésénél.
TigerCat:Nálam is kiírja. És én sem tudom hogy miért.
AirBooms:Vagy jelentkezz be rendzsergazda ként, vagy adj magadnak jogosultságot, mert nincsen.
-
AirBooms
addikt
Sziasztok!
Miért lehet, hogy pár napja nem tudom menetközben a feladatkezelőben megválasztani egy-egy program affinitását, vagyis eddig engedte, hogy kiválasszam, hogy X programhoz melyik magot szeretném hozzárendelni. Ezt újabban nem engedi, mindig azt a választ kapom, hogy nincs hozzá jogosultságom, pedig ezek a programok nem is rendszergazdai jogosultsággal futnak. Ráadásul valaki ajánlotta itt a Set Affinity 64 programot, amivel ugyanez a helyzet. Kiválasztom a programot, beállítom, hogy a proci melyik magján fusson a szál, de már nem engedi leokézni, mert nincs hozzá jogosultságom.
Mit lehet tenni?
-
TigerCat
nagyúr
Sziasztok,
Leállításkor gyakran kiírja a "Task Host Window" feliratot, mert nem áll le.
Ez miért van?Másik, hogy alvó állapotból visszatérve megjelenik a bejelentkezési képernyő, majd kék halál és vége. Mitől lehet?
Köszi előre is!
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
ntomka
nagyúr
A readyboostnak van még manapság értelme (notebookon)?
ツ Headphones on - World off
-
-
tothm
őstag
Sziasztok! Elindítottam egy Win7 telepítést cdről. Nos, elkezdte a "select the driver to be installed" folyamatot, de egy hosszas keresés után nem talál semmit. Felkínálja a browset, vagy a rescan-t, de a nextet nem! Mi lehet a gond? Mit tegyek? Köszi
-
eziskamu
addikt
Lehet találtam valami Windows7 bug-ot.
Rajtakaptam egy pillanatra egy hibaüzenetet a csökkentett módú Welcome képernyő és az újraindulás közt, hogyasszondja nem tudja betölteni a felhsaználói profilt, és újraindul. Ugyanakkor normál üzemmódban nincs gond. Újratelepítettem ugyanarra a partícióra és a helyzet nem változott. Az lehet a gondja talán, hogy az a partíció nem azon a winchesteren van, mint ahol a boot loader, de csak tipp. A telepítő ezt a partíciót eleve E: meghajtóként nevezi meg amikor ki kell jelölni a telepítést, de persze a telepített rendszerben ez már a C: meghajtó lesz. Van erre valami gyógyír, hogy csökkentett módba léphessek? Esetleg lehet köze ahhoz, hogy AHCI módba van állítva a SATA vezérlő? -
droti25
őstag
köszönöm az infot!
-
Speeedfire
félisten
üdv!
a media player 12 mindig beállítja magát alapértelmezett lejátszónak, holott én a kmplayert akarom használni, h lehet ezt kikapcsolni?
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
TonTomika
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Linksys WMP54G wifi kártyám, amivel szeretném használni a gépet, de sajnos nem találok hozzá drivert, egy leírást találtam, de nem hajlandó azzal sem működni.
Van valakinek valami ötlete?
-
konfar.dani
aktív tag
Sziasztok!
Még mindig a régi probléma.
Felteszem a kis laptopra, és azt írja hogy ezen a gépen nem aktiválható, pedig sehol máshol nincs fent.
Esetleg kérhetek segítséget e-mailben a Microsoft-tól?Köszönöm előre is.
Los ángeles nunca mueren
-
nagyúr
válasz droti25 #18807 üzenetére
Amit akarsz, azt kapcsolsz ki. Amúgy az a pár mega ramért felesleges ilyenekkel szenvedni.
-
droti25
őstag
sziasztok!
Miket érdemes kikapcsolni a windows 7ben,h gyorsabb legyen és több memória legyen felszabadulva a gépen?
köszönöm a válaszokat előre is! -
sch_a
addikt
válasz Steelmanus #18805 üzenetére
Silverlight-al kellett babrálni, igen.
Hasonló témában lenne még egy kérdésem, ezt már sok helyen feltettem, nem tudtak még segíteni. Szóval a DigiSportot regisztrálás után lehet interneten is nézni, sima Flash Playeres. De ha ki szeretném tenni teljes képernyőre, akadozva játssza csak. Letöltöttem már a legújabb RC FP-t is, hardveres gyorsítás is be van kapcsolva, még se jó. A másik gépen pedig működik (XP-s). A jútyúbos HD videók bezzeg mennek rendesen. Lehet ezzel valamit kezdeni?
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
Köszönöm, ezzel megy. Xp alatt sose kellett ilyen nekem.
-
-
nagyúr
válasz negyedes #18800 üzenetére
Hogy-hogy? nem valami gányolt rendszer?Mert nekem simám megy a beépített...
Aktív témák
Hirdetés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest