Hirdetés
Aktív témák
-
pzstm
titán
"Disabling Audio Effects
In order to fix the high CPU usage, I disabled the audio enhancements processed by the audiodg.exe file. To disable the audio enhancements, use the following steps:
1. Right-click the speaker icon in the lower right corner.
2. Select Playback Devices from the menu. A list of devices should appear on the screen.
3. Double-click the device that has a green checkmark. The properties windows for that device should open.
4. Click the Enhancements tab at the top.
5. From the list of enhancements, uncheck all of them, or click the Disable all enhancements checkbox.
6. Click the OK button to save your changes and close the window.
7. Click OK to close the Playback Devices window."iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
Akkor köss rá egy billt. És tudsz rajta játszani.
Nincs mit.Morden24:Nekem 6k billem van és ha 2-3 vagy 4 billt nyomok, akkor utána már semmit nem tudok leütni.
Ilyenem van.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Nem win 7 téma.
Ez billentyűzet függő. Konkrétan nem tudom megmondani, de nekem is van ilyen bill. kombináció, amit ha 2-3 billt egyszerre lenyomok, nem érzékeli a többi leütést. Van már olyan bill, ami ezeket tudja kezelni, mert belső ramja van neki. (ramra emlékszem, mintha az lenne neki, de az már gamer bill, jó pénzért. )
Szóval ez egy egyszerű billentyűzetnél normális.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
7Heads Drago
veterán
Vezérlőpult/Rendszer és biztonság/Felügyeleti eszközök/Számitógép kezelés/Lemezkezelés alatt megtalálod a vinyódat. A még nem használt vinyó területét kell particiónálnod. Ez után már látja a bármely fájlkezelő progi is.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Laccoss
addikt
-
sfdrakex
nagyúr
Vistás link a wmpshare.exe deaktiválására, sztem win7 alatt is így kell kilőni.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest