Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz #41133696 #49946 üzenetére
Hm, ha üresen volt minden mag, akkor az tényleg kiakadt, a process, amiről beszéltem az 1 magot folyamatosan 100%-on járat.
(#49947) Pubszon: 3 ghz-es P4, 2GB DDR RAM, HD2600XT AGP. Játszottam vele, ugyanazokkal mint XP-n, nagyjából ugyanúgy ment. Picit lassabb volt, de ami akadt az XP-n is szar volt. De ez továbbra is Vista, nem Win7, utóbbi akkor még nem létezett.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
félisten
-
fatal`
titán
válasz #41133696 #48119 üzenetére
Első menetben azért lett fail, mert az xml update nem tud felmenni amíg a másik miatt újra nem lett indítva. De nekem nem került végtelen ciklusba leállításkor még sosem. Egyébként azt hiszem az egész aláírásod egy gépen van, nem figyeltem rendesen.
(#48120) Psychonaut: Lásd ezen hsz előző mondata.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #41133696 #48107 üzenetére
Jelentem nekem minden hiba nélkül telepítette és indította újra a rendszert.
Igaz a boot képernyő után úgy seekelt a vinyó, mint egy önindító, de sikerült neki betölteni neki."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
fatal`
titán
válasz #41133696 #48107 üzenetére
Nekem 2 frissítés nem ment fel első körben, csak reboot után másodszorra viszont akkor már nem kért újraindítást.
A leállással semmi probléma nem volt.
"Kedvencem az, amikor még be nem aktivált friss Windows -nál dobja a hülye üzenetet, hogy pár frissítés telepítése nem sikerült , ilyenkor ugye már eleve radír nálam a rendszer sorsa mert ami már úgy néz ki, hogy nem ment fel egyből az update és ugye rögtön friss telepítésről beszélünk, az nálam kampó ..."
Nekem friss install után az első dolog letiltani a win updatet, amíg fel nem raktam mindent, mert egy csomó szarságot leszedne, aminek le van töltve a telepítője és onnan telepítem (IE9, .NET4 pl.).
-
nagyúr
válasz #41133696 #46852 üzenetére
Nem akkor dolgozik, csak amikorra be van állítva. De ha másikat használsz akkor kapcsold ki a beépítettet.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
félisten
válasz #41133696 #45414 üzenetére
Ööö, tehát az lenne a "gond", hogy ott Hálózat 4 van kiírva?
Ha igen, akkor katt az ikonra és írd át a nevét.De pöpecül néz ki a a szerkesztés most Megint hegesztik a PH!-t?
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
nagyúr
válasz #41133696 #44438 üzenetére
Nekem legalább ettől a csomagtól X16-on megy a gép, de az usb problémám még mindig nagyon sz@r...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Воланд
titán
válasz #41133696 #41928 üzenetére
Remekül sikerült...
Fenének van bent még mindig a kompatibilitási mód windows 95-ig visszamenőleg. Remélem ez win8-ból ki fog kerülni.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
föccer
nagyúr
-
félisten
válasz #41133696 #37477 üzenetére
Hát a "Több indító van definiálva" számomra többesszámnak tűnik, ráadásul 18.-án indult is, szóval jó eséllyel valami ott figyel a schedulerben...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
-
félisten
válasz #41133696 #37459 üzenetére
Nem lehet, hogy többször/több típusú mentést indítottál és ütemeztél és esetleg nem minden ütemezést lőttél ki a feladatütemezőből?
-
félisten
-
törölt tag
válasz #41133696 #37425 üzenetére
Jobb megoldás híján úgy döntöttem, hogy ameddig ebben a gépben csak egy merevlemez van, kikapcsolom a biztonsági mentés funkciót.
A Backupot kézzel töröltem, majd taskschd.msc eme csoda segítségével inaktiváltam az ütemezést.
A Karbantartás lapon azonban ugyanúgy azt mondja, hogy a biztonsági mentés elkészült bla bla, de a biztonsági mentés lapon már azt ,hogy nincs beállítva.
Hogyan lehetne gyári állapotába vissza állítani ?
-
nagyúr
válasz #41133696 #37395 üzenetére
Gondolom a c vagyis a rendszerről csinálsz mentést. Na szerintem a böngésző előzményeit, fájlait töröld. Meg a C meghajtót takarítsd ki ezzel a progival.
Sorry a nagyképért.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
-
őstag
válasz #41133696 #31483 üzenetére
Nekem is csak másodikra ment fel, bár még csak az egyik gépen csináltam meg.
Kérdés, hogy mire lesz ez jó nekünk ? Külföldi fórumokban, ha jól értelmezem, akkor ez sp1 előkészítő patch-ként szerepel, nélküle nem megy fel az sp1. Aztán lehet hogy a tört angolságom miatt rosszul értelmeztem őket. ( Szerintem ők sem voltak angolok ) -
Psychonaut
veterán
válasz #41133696 #31231 üzenetére
Szedje le a sok shareware sz*rt valami uninstaller cuccal (felettem párral linkelt Fire kettőt), vagy "szerezzen" egy telepítőmédiát, a licensze ugyanis a kulcsra vonatkozik, ha az legális, illetve a licenszszerződésnek megfelelően lett aktiválva, akkor a rendszer - a telepítőmédia forrásától függetlenül - jogtiszta lesz.
De ha arra gondolsz, hogy kész telepítésből kinyerhető-e valahogy telepítőlemez, akkor a válasz: tudtommal sehogy nem megoldható.
-
nagyúr
válasz #41133696 #31135 üzenetére
Ez csak az én véleményem, meglátásom, de aki már csinált ilyet biztos elmondja a tutit. De számomra ez lenne a nyerő, ha mindkettőről csinélnál külön-külön.
-
nagyúr
válasz #41133696 #31131 üzenetére
Szerintem nem az a baj, hogy oem, vagy dobozos, hanem az, hogy 2 külön gép, különféle beállításokkal stb. Szerintem az a biztos ha mindkettőről külön csinálnál mentést. Én így csinálnám, szerintem ez a tuti.
-
bobsys
veterán
válasz #41133696 #28548 üzenetére
es ha engeded az alabbi portokat a tuzfalon mindket iranyba mindket gepen?
User Datagram Protocol (UDP) portok 135tol 139ig es
Transmission Control Protocol (TCP) portok 135tol 139ig
valamint port 445 (TCP es UPD)[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
csabyka666
veterán
válasz #41133696 #28487 üzenetére
Hali!
A "támogatja" alatt azt érted, hogy nincs hozzá hivatalos driver? Ha erre gondoltál, akkor nyugodtan felrakhatja, mert attól még működni fog, max a Win7 a saját drivereit fogja használni (esetleg szed le update-ről magának).
Az említett konfignál gyengébbeken is használtak már Win7-et, szerintem simán futnia kell.
MOD: most jut eszembe, hogy egyik ismerős srác is NF3-as lapon használja a 7-et, nincs vele gondja...
[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz #41133696 #25613 üzenetére
http://goodspeed.uw.hu/COH/energy-report-2.html
Megnéztem a másik gépen is , ahol megy a szunnyadás mód, éppen most ébresztettem fel emiatt. a jelentés azonban igencsak hasonló
-
törölt tag
válasz #41133696 #25612 üzenetére
Azt hiszem találtam valamit
http://win7.ucoz.es/blog/az_energiaellatasi_problemak_felderitese/2010-03-20-27
Szóval kiadtam a fentebbi parancsot és az alábbi jelentést kaptam :
http://goodspeed.uw.hu/COH/energy-report.html
Na most az USB vezérlő kavarna ?
-
félisten
válasz #41133696 #25482 üzenetére
Hali!
Nincs a HP-ban Group Policy (Csoportházirend) , csak a Pro/Ultimate/Enterprise-ban. (registry-ben lehet esetleg "matatni", de az nem ugyanaz és mivel nincs GP a HP-ben, ezért finoman szólva korlátozott "funkciókat" lehet csak állítgatni...
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
bobsys
veterán
válasz #41133696 #25482 üzenetére
ott registryben kell megnezni
HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Windows NT\Driver Signing\BehaviorOnFailedVerify
kulcsot kell megnezni, ha nincs ilyen kulcs akkor minden alap erteken vanEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
félisten
válasz #41133696 #22880 üzenetére
Hali!
Első körben Iconpackager eltávolít, registry kitakarít (pl CCleaner) restart. Ha ez után már megjelenik az iconcache fájl(de még gond van az ikonokkal), akkor le kell törölni az iconcache-db-t és megint restart... Így újra kellene hogy kreálja azt...
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz #41133696 #19996 üzenetére
Hali!
Hát ha nem "ismernélek" régebb óta más topic-okból, akkor most azt mondanám, hogy hát ja, jó elbarmoltad a beállításokat, aztán most valamire rá kell fogni, csak lököd a rizsát...
De mivel ez nem így van, így csak azt tudom mondani, hogy ez az újdonság erejével hat számomra(meg szerintem még jó pár "szaki" számára is). Ilyenről még nem is hallottam, hogy a W7 azért nem megy le alvásba, mert egy Linux van mellette illetve a Grub...Mindig tanul/tapasztal az ember...
Fire.
-
-
félisten
válasz #41133696 #19982 üzenetére
Hali!
Jól van, mondjuk ezt megnézhettem volna az adatlapodon is...
Ezek szerint mégsem szedett ki mindent a registry-ből..
Hát akkor ebből az a tanulság, hogy jól meg kell válogatni, milyen uty-t használsz...Azért csak próbaképpen átmenetileg ne használd a szünetmentest. Ezenkívül a W7-ben az alap energiatakarékossági téma, az a Kiegyensúlyozott(Balanced)
(A korábbi képen Power Saver-en van)Fire.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz #41133696 #19977 üzenetére
Hali!
Végigolvastam/gondoltam mindent, de igazából csak annyit kérdeznék, hogy mi a masina típusa? Ha tippelnem kellene, akkor mindenképp Asus lenne az első helyen és valamelyik 50-es széria I vagy IJ esetleg K-s...
Fire.
UI: Szedd ki az aksit és anélkül hálózatról indítsd, akkor mi a szitu?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #41133696 #19976 üzenetére
Akkor szerintem gadget bug. (ha vah olyan )
Ha a kis nyilacskára rákattintasz és jelezze az ikont úgy sem jön elő? Lehet hogy rejtve van az ikon.
De most gondolkozok, ha hálozatról megy, akkor nem hiszem hogy van ikon, vagy mégis?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #41133696 #19973 üzenetére
Ilyenkor nem hálozatról megy? Mert ilyet már láttam, és akkor hálózatról ment a laptop.
-
félisten
válasz #41133696 #19970 üzenetére
Hali!
A W7 energiatakarékossági szekciójában állítottál valamit vagy az úgy van, ahogy az OS alapban beállítja? Nem állítottál be valami képernyővédőt?
Fire.
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest