Hirdetés
Aktív témák
-
Kicker
őstag
hali ismét
én egy asus notebookra tettem fel, 1600 mhz pentium M, 1 giga ram, 60 gb 7200 RPM hdd, integrált szenny vga, a telepítési idő kb 3 óra volt, de lehet valamivel több...
Most végülis jól fut, leszámítva, hogy drivereket nem találok. Az Asus honlapján nincs ennek a modellnek win 7 támogatása, a gyártó honlapól se találtam megfelelőt...Hasonló konfigon nem probálkozott valaki?
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Pilot
tag
válasz Gorneck #1994 üzenetére
Megint aszongya, hogy corrupt, vagy vírusos. Azt is mondja, hogy az ncrc command line-ban megkerülhetem, de azt nem tudom hol és hogyan csináljam.
AMD Phenom II 705e+Gigabyte 785GM-US2H+4GB Ram+Palit GTX 750 Kalmx 2 GB+120 GB Kingston SSD+Samsung 1,5TB+160GB Transcend+PIONEER DVD
-
Pilot
tag
válasz Gorneck #1994 üzenetére
Eddig nem volt gond. Már 3 éve ment rajta az XP stabilan. A lap Asus P5LD-2VM, Penium D 2,8, 1 GB RAM, megy egy csomó változatos vinyó. Most volt egy kis gond mert úgy tűnik az egyik ata133 aljzat a lapon beszart. Nem látja a rádugott cuccokat. Szerencsére van egy másik is rajta, az épp elég most.
AMD Phenom II 705e+Gigabyte 785GM-US2H+4GB Ram+Palit GTX 750 Kalmx 2 GB+120 GB Kingston SSD+Samsung 1,5TB+160GB Transcend+PIONEER DVD
-
Pilot
tag
válasz Morden24 #1986 üzenetére
Most felraktam egy nod 32-t, ami a letöltést ellenőrzi. Most lejött rendesen de telepíteni nem tudtam. Megpróbáltam az oxygen open office-t is, de a telepítés közben hibaüzenettel kilépett. Azt mondta, hogy korrupt a file, vagy sérült. Most töltöm újra.
Pár perc múlva meg újraindult, csak úgy. Pontosabban resetelt és csökkentett módban akart elindulni.AMD Phenom II 705e+Gigabyte 785GM-US2H+4GB Ram+Palit GTX 750 Kalmx 2 GB+120 GB Kingston SSD+Samsung 1,5TB+160GB Transcend+PIONEER DVD
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Internetezés közben ha be akarok lépni vmelyik webhelyre ahová felhasználónevet és kódot kér az adott webhely akkor mindig belép automatikusan vagy előjön egy "credential manager" nevű ablak ami 5x megkérdez vmi hülyeséget és csak utána enged be. Értelmét nem látom, mivel 5x kell az "ok" gombra kattintani és utána úgy is beenged. Hogy tudnám ezt a roppant idegesítő dolgot kikapcsolni?
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok!Lenne egy kis gondom egy Pendriver-el,(van egy 1 Gb-os amit lát a Win7 ,De van egy 4 Gb-os amit nem lát,Vista látja de ez a win7 nem )Mi lehet a baj,a Lapo és Öcsém gépe is látja amiken Xp van,nálam a Vistán jó.
-
volvoguy
addikt
azt valaki megmondhatná, hogy hogy a fenébe tudom azt megcsinálni, hogy amikor játszom, és leteszem a tálcára ALT+TAB-al, és utána újra visszaakarom rakni teljes nézetre, akkor valóban teljes nézetbe dobjon vissza, mert mindig kis ablakba rak vissza..tehát látom a tálcát stb...
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Pilot
tag
válasz Morden24 #1982 üzenetére
Win 7 Home Premium a verzió. Ha a win 7 64 bites, akkor minden 32 bites progit vinnie kell, ugye?
Az internet kábelnetes, drótos verzió.
A mentés helye teljesen default: C:users/name/letöltések. Egyébként firefox böngészőből indítva. Írási problémára nem panaszkodott a win.
A pcprobe azért kellene, hogy kicsit szoftveresen állítani tudjam a venti fordulatot, mert folyton maxon megy, amire nincs szükség.AMD Phenom II 705e+Gigabyte 785GM-US2H+4GB Ram+Palit GTX 750 Kalmx 2 GB+120 GB Kingston SSD+Samsung 1,5TB+160GB Transcend+PIONEER DVD
-
leroyclub
senior tag
hello! 90 napos trial win7em van. lassan lejár ugyhogy ujra kell tennem valamilyet. Az lenne a kérdésem hogy Microsoft Office 2007 Outlookban van egy csomo nevem, naptári eseményem, stb. mert onnan szoktam szinkronizálni a telommal. Na most hogy lehetne ezeket kimenteni onnan hogy az uj Windowsomon ha ujra rakom az oficet-t akkor ott is meglegyen?
-
atesz117
aktív tag
Hi!
Az OxigenOffice Professional nálam működik Win7-en.Samsung Galaxy A34 5G
-
Morden24
nagyúr
Hova mentesz le? Van írási jogod az adott partícióra/mappára? Ha a default letöltési mappába töltesz le, akkor is ez a helyzet?
Ja, még egy kérdés: wi-fi hálózaton keresztül töltesz le?Így jártam a utorrent-tel, az openoffice-szal, az asus pcprobe-bal is.
A PCProbe-ot nem tudom (ezeket a vackokat érdemesebb hagyni), de az uTorrent 1.8.5 meg az OOo is megy tökéletesen.
Amúgy meg "hogy" jártál? Mert az oké, hogy valami nem műxik, de mi nem műxik? Nem mellesleg a Windows-od nem valami lite edisön, ugye? Csak hogy ezt a kört előre lefussuk.
Szerencsére az ATI driver, meg a chipsetdriver fölment.
Ezekből van is Win7-es, gondolom. Legalábbis nálam van, nekem is ezek kellenek. Egyébként csak azt érdemes felrakni, amit nem talál meg a Windows Update, kivéve nyilván a vga kártyát, mert az hónapról hónapra lényegesen frissül.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
sfdrakex
nagyúr
win7 64 bites, utorrent 1.8.2, 1.8.3 illetve 1.8.4 simán megy. Nálad lesz valami bibi, honnan töltöd le ezeket és a vinyódon hova akarod tenni? Lehet amivel töltöd le nincs adminisztrátori jogban inditva ahova meg tenné oda is kell esetleg. Open office-t nem próbáltam de Microsoft Office XP ami 2002es az simán megy szintén.
Drivereket pedig a legtöbb géphez felrak a windows update, nem kell külön telepitgetni se chipset se más drivert, max ha frissebbet akarsz mint amit felrak bár általában a legfrisebbeket max 1 el régebbit rak fel.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Pilot
tag
Telepítettem a win 7-et. Bizonyos progik/driverek letöltése után 0kb a fájlméret, pedig a letöltés közben szépen írja, hogy 5/10 mb a letöltés állása. Aztán futtatáskor közli, hogy nem kompatibilis az os-hez. Azt mondták neem, amire legalább a vista rá vanírva, az már menni fog. Sok progihoz nincs is még csak vista verzió.
Így jártam a utorrent-tel, az openoffice-szal, az asus pcprobe-bal is.
Szerencsére az ATI driver, meg a chipsetdriver fölment.
Mi a gond? Sürgős segítség kéne, mert az após gépét csinálnám, és erre legközelebb karácsonykor lesz lehetőségem.AMD Phenom II 705e+Gigabyte 785GM-US2H+4GB Ram+Palit GTX 750 Kalmx 2 GB+120 GB Kingston SSD+Samsung 1,5TB+160GB Transcend+PIONEER DVD
-
herrLeon
tag
Aki meg eddig is ceruzával irt, az a win7 miatt sem fog tollra váltani.
DELL Inspiron 17 Windows 7
-
apro
senior tag
hali
Egyetértek veletek. Szerintem is a Win7,lett minden idők legjobb Windows-a,egyetlen olyan Op.rendszer amin tökéletesen mennek azok a programok, amit használok. -
janos1988
addikt
Hogy vagy hol tudom beallitani, hoy mely programokat erheti el es hasznalhatja es melyeket nem egy adott felhasznalo?
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
sfdrakex
nagyúr
Ikonokat lehet méretezni kicsi - közepes- nagy, Nero 9ből minke a full ? mire használod? Egyébként újabb verziok mennek, bár én az ashampoo free íróját használom és bőven elég cd/dvd írogatásra, neroban sok a sallang. A kedvencek és egyéb dolog sínét lehet állítani, azért fikázni valamit mert vagy nem szánsz rá időt hoyg beállitsd vagy nem értesz hozzá szerintem hülyeség. Azért meg mert más megint nincs értelme fikázni. Email liensnek meg ott a windows live mail teljesen jó, nincs beépitve de 30 mp felrakni.
[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
Az ikonok méretét te magad beállíthatod. Email kliensből azt teszel amit akarsz, Thunderbird, Windows Live Mail, Outlook, amit akarsz. Nero 9 megy rajta, az a "kedvencek" sáv nem tudom mit jelent nálad...
Igazából azzal van sokaknál a probléma, hogy felteszik a Win7-et, soha életükben nem látták még, és szokatlan, és ami szokatlan az már egyből "szar és nemkell". Ahelyett, hogy hozzászoknának, vagy akár pár óráig próbálgatnák, és rájönnének, hogy baromi sok dolgot kedvük szerint ŐK állítanak be. Ehelyett fikázzák, és megy vissza a zikszpé...... -
wid22
aktív tag
válasz Core2duo6600 #1965 üzenetére
Én vissza raktam az XP t az ikonk akkorák mint a boha f... vagy beteriti a monitprt emil nincs benne Nero 9 Full nem megy kedv ecek sáv szintelen XP n kek.
-
Core2duo6600
veterán
válasz volvoguy #1964 üzenetére
Ahogy modnod.
Nem beszélve arról, hogy a modernebb vassnak modern Os kell.
Az én Core2duo mon pl, a vista x64 sokkal gyorsabban dolgozott úgy összeségében véve mint az xp, akár 32 akár 64 bites.
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
volvoguy
addikt
nekem sem tetszett a win7 amikor feltettem, jobban mondva, én csak egyvalamiért akartam felrakni az XP helyett, mivel tetszett a csili-vili asztal meg testreszabhatóság..de azt mondom, adni kell neki pár napot hogy kitapasztaljuk...
Azt aláírom, hogy 1-2-3 dolog bonyolultabban lett kivitelezve mint az XP esetében, persze haladni kell a korral, de ez nem kéne hogy azt is jelentse, hogy legyen minden komplikáltabb...ugyanakkor én már vissza nem tenném az XP-t...egy az, hogy amíg az XP-nek a gép bekapcsolásától fogva kellett 2-3 perc mire fel tudtam menni netre, itt ez kb. 30-45 másodperc.....nekem már ezért megérte....szal bíztatok mindenkit, hogy tegye fel...feltéve ha bírja a konfigja...
jah, és hiába új Op.rendszer, eddig nyomát sem tapasztalom, hogy a konfigomat jobban lefogná, mint az XP....
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Core2duo6600
veterán
Az sub 3.0 as nex csatikon megy a cucc, a többin nem.
Bravo Gigabyte 14 ből lehet használni 2 usb portot.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
dJ Peer
aktív tag
-
Core2duo6600
veterán
Csak az oprendszerben állítasz vele.
A regisztryen tárolja a beállításokat.Lemondtam a dockoló usb hubjáról, khuztam egy halom usb hosszíbtót, így legalább megy.
Fog a fene kinlódni.
Mod:
Amikor ezt írtam, akkor tettem még egy próbád és most megy, a fene se érti, arra már rájöttem ha az usb ét akkor dugom be amikor ki van a dockoló kapcsolva akkor nem muködik, de nem lehet állíndóan bekapcsolva, mert bekapcsolt állaapotában nem lehet hdd ét cserélni benne.No mindegy, az usb hosszíbó lesz a megoldás.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
hpph
csendes tag
válasz sfdrakex #1953 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Megtaláltam, bár még nem állítottam rajta semmit.
Miért lehet, hogy mindenhol jó a betűjelezés és a kiosztás, csak a gépemen nem? Másik gépen kiválóan működik.
Valamint ezzel a beállítással fizikailag/szoftveresen állítok valamit a HDDn? Vagy csak az oprendszerben?
-
Core2duo6600
veterán
Nekem meg a hdd ket rakja minden esetben a win 7 más sorrendben mikor telepítem, hogy miért és miszerint azt nem tudom.
Akkor ha ahsci módban van, ha raidben akkor abban a sorrendben van ahogyan be van dugvla a sata portbaMod: Bedugtam az usb 3.0 portba, a passportokat felismerte a p55A s gép, de ha a pendrive ot dugom be, megáll az USB és egér, ha kihuzom
elindul, érti a fene
Lehet, hogy ebből az a tanulság, hogy vagy sub dokkoló, vagy usb hub a 2 együtt nem megy.[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz azilardesz #1952 üzenetére
Ezt a haverjaidnak küldd el mailben nem itt kellene, vagy legalább ird le mit szeretnél és hoyg lehet e mielőtt ilyet csinálsz.
-
azilardesz
csendes tag
[link]
clicl ra!!
Koszi -
hpph
csendes tag
Üdvözletem!
Megfelelő módon partícionált, formázott külső HDD (G: H: I: meghajtó) használatakor a Win7 "felcseréli" a G: és a H: meghajtót.
Tehát "H: meghajtóból lesz G: meghajtó, G: ből pedig H:" Sajátgépben, totalcmdben, everestben is ellenőriztem.Hetek óta kifogástalanul működik/működött mind Win7 mind XP alatt.
Soha semmit nem állítgattam ezzel kapcsolatban, a HDDre pedig úgy vigyázok mint egy hímes tojásra.
Ma töredezettségmentesítettem, szerintem akkor alakulhatott ki ez a helyzet.Próbáltam XP alatt: Ott minden rendben! Az eredeti kiosztás szerint jelennek meg a meghajtók.
Fizikálisan mindent elvégeztem amit el lehetett, többször is. Gondolom a hiba szoftveres eredetű lesz.
Mi lehet a megoldás?
-
darál0w
Jómunkásember
hali
erre vki?
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Core2duo6600
veterán
válasz sfdrakex #1948 üzenetére
Igen, miután a laptoppal sem ment, azt gondoltam, hogy hibás az eszköz, de rákötve a asus lapos gépre meg elindult, és hibátlanul megy.
És persze semmi leírás nincs hozzá vagy nem találom.
Annyi van a dobozon, hogy plug and play, és a vista logo rajta van.Arra már rájöttem, hogy az esarta kábel nem lehet bedugva, ha usb ét akarok használni, ez rendben is van.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Core2duo6600 #1947 üzenetére
Biost átturtad már az usb kezeléssel hátha van valami? bár ha minden mást meg megy simán usbre kötve akkor az se lehet. Érdekes ez de mindig tanul az ember.
-
Core2duo6600
veterán
válasz sfdrakex #1918 üzenetére
Megnéztem egy Laptoppal is, azom egyaltalán nem ment az usb ről semmi, még a 3,5 ös hdd sem, egyik porton sem, vista 32 bit.
Gigabyte P55A UD5 lapon, bizonytalanul megy, hol megy, hol nem, de inkább nem.
A Asus P5ld2 esen meg hibátlanul megy.
A Pednrive -ok felimserése igen lasső, de megy, a wd passportok kezelése a szokásos módon és sebességen megy. történikInternet kapcsolat mind a 3 gépnél volt, ha kellett volna neki valami le tudta volna tölteni.
OS ek.
Gigabyte P55A UD5 Win7 x64
Asus P5ld2 - Win 7 x86
Laptop (Hp pavillon valahányas) Vista x86Na ezt magyarézza meg nekem valaki.
Mind a 3 géppel az usb és eszközök közvetlenül bedugva hibátlanul müködnek.
-
pete_21
addikt
Próbáld meg innen ezt: Win7 Driver 7.009 2009/11/20.
Csomagold ki, és aztán Eszközkezelőből frissítsd, és tallózd be neki majd a kicsomagoltat. Ha nem megy, akkor ezt próbáld meg: Win7 32/64 Auto Installation Program (SID:1376582) 7.009 2009/11/20.
Gondolom ez installeres, csak felteszed és kész.
Everestből ezeket próbáld: [link]. Remélem ezzel működni fog. -
Kicker
őstag
sziasztok
netezni akarnék a windows 7 ultimate 32 bit alatt, feltepítettem egy régi notebookra, amiben realtek gigabit ethernet 8169 vezérlő van, amihez a realtek honlapján van windows 7 driver, de nem ismeri fel, az xp-set felismeri, csak nem működik vele...
valamint letöltöttem az everest trialját, ami futna win 7en, de mégse fut..
a wlan eszközt még nem próbáltam telepíteni, de a pontos típusa most nincs is meg, ezért kéne az everest...
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
hahajdu
aktív tag
ez a windows 7 a legnagyobb szar amit valaha láttam
hunpad.com
-
janos1988
addikt
Hogyan lehet a start menuben a sarga csikos telepitett programokrol eltuntetni a sarga csikot, anelkul hogy elinditanam?
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Paarthurnax #1935 üzenetére
Üres partíció formázásából nem hiszem hogy bármi gond is lehetne.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Paarthurnax #1930 üzenetére
Ha leformázzátok újra eltünedezik a hely ?
-
volvoguy
addikt
volna egy oylan problémám, hogy elállítottam a hangerő meg a zegész hangkezelést, és sehogy nem tudom visszaállítani...vki nem tudna dobni pár screenshots-ot, vki olyan, aki nem birizgálta, hanem mindent hagyott gyárin?
-
Paarthurnax
senior tag
válasz Morden24 #1916 üzenetére
Köszi a tippeket, megnéztünk mindent amit írtál, de ezek körül egyik sem okozza, úgyhogy valszeg valamelyik külső program foglalja magának. Csak azt nem értem, hogy miért nem lehet látni mint rejtett fájl? Hogy másként lehet még így elrejteni adatot, hogy nem látszódik sehogy sem? 6GB azért nem kevés.
Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
pzstm
titán
válasz dJ Peer #1927 üzenetére
Kipróbáltad vagy csak gondolod? ha jól rémlik ősök gépében pont egy ilyen van és Vista simán megeszi...sőt magától fel is ismerte
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz dJ Peer #1927 üzenetére
Buherálj a gépedbe egy másik vga-t
Windows 7 ajánlott követelmények
Processzor 1 GHz (32 és 64 bites rendszernél is)
Memória (RAM) 1 GB
Videokártya DirectX 9.0 képes
Grafikus memória 128 MB (A Windows Aero felülethez)
Szabad terület 16 GB
Egyéb meghajtók DVD-ROM
Audió Hangkimenet[ Szerkesztve ]
-
dJ Peer
aktív tag
Üdv!
Fel szeretném tenni a Win7-et, de a VGA-mat valszeg nem támogatja (ATiRadeon 9250).
Nem lehetne ezt valahogy kikerülni, megbuherálni?Köszi!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz bocsika #1924 üzenetére
Easus Partition Managerrel szét tudod dobni a C-t, a win7 nek az se baj ha nem a C-n van de a sajátgépen jobb klikk kezelés/lemezkezelésnél át tudod állítani a meghajtók betüjeleit. Esetleg csinálj 3 paticiót egy 40 gigás rendszernek, a maradék meg felezve a 100 giga cuccot tedd egy üresre amin marad a Vista azt formázd le ha már fent van a win7, vagy akár a telepítőjéből is ha nem akarod hoyg ott legyen mellette.
-
bocsika
aktív tag
Hali
A win 7-et szeretném felrakni a notebookomra. Jelenleg gyári Vista HP van rajta, egy nagy partíción. Van még egy recovery is. A vinyo 320gb-os. Van rajta vagy 100giga cucc amit nem tudok hova tenni. A win7-nek egy 40giga helyet akarok a többi menne az adatoknak. Tehát ketté is szeretném osztani a vinyót.
Szerintetek ezt hogy tudnám megcsinálni.
Én úgy gondoltam hogy megbontom a c:-t és csinálok egy 40 gigás partíciót és felrakom rá. De nem tudom hogy csapjam le a vistat, nem lesz e baj hogy nem c: lesz a win7 alatt. Mit fog szólni a win7 ha meghal mellőle a vista...
Előre is köszi a segítséget. -
Morden24
nagyúr
válasz sfdrakex #1919 üzenetére
Nem ritkán szart sem érnek.
Haveromnál valami warez Civ4 volt felrakva, ami nem volt hajlandó uninstallálódni, az eredeti meg nem akart felmenni neki ezután. Ccleaner is rá volt eresztve, meg még egy-két szar, amit ő használt (továbbra is értelmetlen placebónak tartom az egész marhaságot), és persze semmit nem ért.
Végül én törölgettem ki kézzel a bejegyzéseket, és utána pöccre működött minden.
Az ilyenek miatt is ajánlgatom általában, hogy registry-t akkor pucoljunk, ha kell és tudjuk, hogy mit csinálunk. Nyomkodni a "clean & defrag" gombot nem sok értelme van, szvsz.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz jfehervari #1913 üzenetére
Az új daemon mikor felmegy nem rakja fel az újabb spdt ami benne van ?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Core2duo6600 #1915 üzenetére
Nem szabadna, de ettől még lehet egy laptoppal jártam úgy hogy egyik usbről bootolt pendriveról a másikról nem hogy miért azt nem tudom, OS ből látja a pendriveot bármelyikre is dugom.
-
Morden24
nagyúr
válasz Paarthurnax #1914 üzenetére
Nézz egy disc cleanup-ot rendszergazdi módban.
A másik lehetőség, hogy van valami szoftver, ami fenntart magának helyet. Azt is megnézheted, hogy a virtuális memória melyik partíciókra engedélyezett, de lehet System Backup is.
-
Core2duo6600
veterán
válasz sfdrakex #1910 üzenetére
Nem szabadna hogy különség legyen, hiszen usb mind a 2 .
És ennek az eszköznek áram sem igen kell, hiszen egy igen méretes táppal rendelkezik, mondvan, hogy 3,5 colos hdd ket kell megjhajtania akkora tápja van, mint ehy laptopnak, tehát ilyen szempontból nem lehet különbség, de most éppen úgy vettem észre, hogy csak 2 port megy a hatból.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Paarthurnax
senior tag
A következőre lenne tippetek?:
64 bites Home Premium egy új notin. A D partíció teljesen üres, azt jelezte, hogy 116ból 116GB szabad. Két hét elteltével a szabad helyet jelző sáv egy kis része kék lett és azt írja, hogy már csak 110GB szabad hely van, pedig semmi nem látszik a partíción, teljesen üresnek mutatja még rejtett fájlok sincsenek.
Köszi.Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
Morden24
nagyúr
válasz jfehervari #1907 üzenetére
Futtatásba regedit, kereséssel megkeresed a Daemon/SPDT/DT Soft bejegyzéseket és törlöd őket.
Ezért tuti nem vacakolnék regcleanerrel.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz jfehervari #1907 üzenetére
Vagy valami tuneup progival pl ashampoo winoptimalizer, vagy futtatás/regedit és megkeresed és törlöd.
Továbbra se működik a legújabb daemont telepitve sem ? Rendesen eltávolitottad az előzőt ?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Core2duo6600 #1902 üzenetére
Nem lehet különbség abban hogy előlapi vagy hátsó usbbe dugod ?
-
-
jfehervari
tag
Üdv!
A regisztriből szeretném törőlni az SPDT hogy lehet?
-
Morden24
nagyúr
válasz bernat98 #1903 üzenetére
2. Akkor nem hiányzik semmi. Nem is érdemes plusz dolgokat rakosgatni, ha megfelelően működnek a dolgok.
Fontos akkor, ha valamihez nem lenne driver. Így, hogy van, szerintem tökimdegy. Az én Acer-emhez sincsen hivatalos támogatás, mégis gond nélkül megy rajta a Seven.
szerk.: Közben leesett, hogy egy notebookról van szó, ergo nincsen tuning
Esetleg próbálj meg egy bios-frissítést, ha van rá lehetőség, de szerintem nyugodtan lekakkanthatod, hogy 40 vagy 46 fokos a dolog. Kit izgat...[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz Core2duo6600 #1902 üzenetére
Hát valszeg a 64-es miatt van ez a helyzet.
De egyébként ha nem okoz konkrét gondot, akkor szerintem végülis mindegy.
-
Core2duo6600
veterán
válasz Morden24 #1899 üzenetére
Egy kis cd ét adtak hozzá, amin win 98 hoz van usb driver.
A másik ismeretlen az a dockban lévő sata hdd ami akkor, amikor a képet csináltam, nem volt benne, ha benne van, akkor gond nélkül felismeri.Van egy másik gépem is, azon 32 botes win 7 fut, egy asus lappal, az gond nélkül kezeli ezt a dockolót csak a p55A s lapban van gondom vele, és ott sem mindig, de az bizonyos, hogy sokkal lassabban imseri fel, mint a kisgépen.
-
Morden24
nagyúr
válasz bernat98 #1900 üzenetére
Úgy kellett összebogarászni a drivereket netről, de szerintem nincs meg mind.
1. Bogarászás előtt futtattál Windows Update-et?
2. Megnézted a Device Manager-ben, hogy hiányzik-e valami?
Valakinek valami tanácsa ezzel kapcsolatban?
Ha tuningolt a gép, akkor állítsd újra a dolgokat. Mellesleg legjobb tudomásom szerint az Everest hőtesztje közel sem szentírás.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Iqos cigaretta
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest