Hirdetés
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
válasz pete_21 #1499 üzenetére
nahát ez az....mennyivel egyszerűbb volt az XP esetében, Start menü ->Keresés, és egy helyen mutatta be az összes találatot, lehetett válogatni, itt meg külön keres a Start menüben..de minek, mikor ott azért mindent meglehet találni
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
-
sfdrakex
nagyúr
-
volvoguy
addikt
hát kövezzetek meg de én eddig csak szívok ezzel a qrva Win7-el....az Xp sokkalta használhatóbb volt, mint ez....csipáncsak a testreszabhatóság meg az Aero felület miatt raktam fel, de:
- Hogy a pcsbe tudok keresni? Komolyan mondom mindjárt bőgök...egy rohadt játékmentést akarok megkeresni, de nem találja, pedig a gépen kell lennie, de a keresés is olyan szarul van megoldva, ráadásul oda megyek hogy Egyéni, beállítom a dolgokat, és nem jegyzi meg a beállításokat, kész téboly....
Hogy a francba lehet keresni ebben a szennyben? Start menüben keresek, de már ott szar, mert egy rohadt ikont dob ki a Start menüből, ha meg véletlen Enter-t nyomok elindítja, rámegyek hogy További eredmények, Egyéni, nem jegyzi meg a beállításokat...de nem is találja, meg egyáltalán nem is tudom hogy jó helyen vagyoke-...össze vissza van az egész
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Clemi
veterán
Lehetséges, hogy attól válik másik partíció aktívvá, mert rendszer újratelepítéskor én nem simán formázom, hanem törlöm és újra létrehozom a partíciót?
Kaptál már választ a kérdésedre, de azért a kérdésre a válasz nem biztos, hogy ilyen egyszerű. Csak a saját tapasztalatomról tudok beszámolni, és ugye ahány gép annyi szokás.
Nálam az van rögzülve, hogy több winyóm van, de mindíg csak egy amire rendszert teszek. Volt már egyszerre 3 rendszer is a gépen, de alapesetben mindíg kettő van.
Változó méretre szoktam elosztani a rendszer winyót, de ami fix, az a winyó elején lévő kb 10 GB-os rész, mire mindíg felteszek egy olyan rendszert, (jelen esetben még XP) amit nem használok, nem piszkálok, de az az aktív, arról bármi is történik a fő operációs rendszerrel, be tudok bootolni, és hozzáférek az adataimhoz.
A lényeg itt az, amit mondani akarok, hogy én is minden esetben törlöm a particót az operációs rendszer újratelepítése előtt. Azt a bizonyos "biztonsági" rendszert is telepítettem már újra (na nem túl sokszor) de nem vándorolt el a "D"-re az aktív attributum. Ugyan miért is tenné? Az mindíg ott maradt eddig, ahová én egyszer beállítottam. Még az sem igaz, hogy a SATA0 winyó legelső particióra, mert marhára nem szoktam vele foglalkozni, hogy melyik winyó, melyik SATA csatlakozóra van rádugva az alaplapon.
Igaz, a betűjelek vándorolnak, de azt kb 2 perc alatt rendbekapom a lemezkezelés menüvel.
Tudom, ezzel a válaszommal nem sokat (semmit) nem segítettem, és nem segítettem megfejteni, hogy neked miért vándorolt át az aktív attributum arra a meghajtóra. Lehet, hogy az alaplapod SATA vezérlője szórakozik veled, de hogy az operációs rendszer magától nem csinál ilyet, az szvsz nem túl valószínű. -
Core2duo6600
veterán
Még akár az is lehet, ma végig látta a 4 Gb ot.
Viszont érdekes, hogy a táp "zenél" nagyjából úgy ahogyan a hdd seekel.
nem a hangfalakból jön, mert nincs rákötve egy sem.
és a táp felöl hallani, nem tudom, hogy ez normális -e !?(#1490) Mariann294
4*1 van benne.2*2 öt akartam de ez lett belőle.
Mivel nem játék gép lesz csupám irodai, így nem szarakodom vele.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
sfdrakex
nagyúr
S&Dbe is kilehet lőni illetve feladat kezelőben is le tudod állítani. Valami virus írtót is nyomj rá a gépedre avast, avg például, esetleg egy spyware terminatort, trojan huntert, ad aware -t.
Ja és a windowsod ugye nem valami buherált cucc?
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Egzee
őstag
3.X
Sziasztok!
Segítsetek miért zabálja a CPU-mat a "svchost.exe (LocalSystemNetworkRestricted)" mindig 35%-al és a "svchost.exe (DcomLaunch)" 15%-al! Megőrülök, hogy folyton minden 50%-on megy minimum! Egyik napról csinálja a másikra...Spyware S&D lefuttatva minden töröltetve vele, immunizálva. mostmár a kedves kis TeaTimer szolgáltatása is megzabál 25%-ot, hogy rohadjon meg az egész ott ahol van! VALAKI SEGÍTSEN MÁR MERT NEM AKAROK REINSTALLOZNI EGY HETES RENDSZERT!!!
-
Mariann294
őstag
válasz Core2duo6600 #1432 üzenetére
2*2 GB?Ha igen akkor próbáld meg úgy hogy kiveszed az egyiket,majd ugy inditod el a géped,és megnézed hogy jó-e,majd csere.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz nightsong #1487 üzenetére
Biosban nyomj egy load defaultot, vagy csinálj usb-s telepítőt a windows 7 dvd-dből és próbáld usbről telepíteni, persze csak ha a géped tud usbről bootolni. Itt találsz programot amivel tudsz késziteni usb-s telepítőt (ezt töltsd le: Windows7 USB/DVD Download Tool )
-
pzstm
titán
válasz nightsong #1482 üzenetére
próbálj minden egyéb perifériát lehúzni, floppy meghajtót letiltani, SATA/AHCI mód között váltani, esetleg egy kicsit türelmesebbnek lenni
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nightsong
csendes tag
Sziasztok.
Talalkozott mar valaki olyannal, h Win7 telepites utolso fazisaban a telepito lefagy? "Completing Installation" resznel egyszeruen nem megy tovabb. Ket kulonbozo eredeti Win7-tel probaltam, de mindegyik ezt csinalta.
Valakinek van otlete a megoldasra?
Night
-
volvoguy
addikt
mintha egyes dolgok nem kerülnének be a Start menübe..pl. feltettem egy régebbi játékot, de Start menüben hült helye a mappájának, telepítéskor meg nem rakott ki ikont, pontosabban fel sem ajánlotta, pedig XP-n felszokta...miért?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jelenleg 1360*768-ban small beállításokban, és small méretű tálcával és 100%-os képernyő beállítással (kicsi-t jelenti) 9 ikon fér ki egy oszlopban. Telepítés után 5 durung ikon van, és kész.
Jó lenne, ha lenne még csökkentési lehetőség az ikonokon, mondjuk olyanra, hogy 11 férjen ki, mert még így is kicsit nagyok.
Ahhh, ctrl + görgő megoldotta a gondot.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Egzee
őstag
2.X
Sziasztok!
Segítsetek miért zabálja a CPU-mat a "svchost.exe (LocalSystemNetworkRestricted)" mindig 35%-al és a "svchost.exe (DcomLaunch)" 15%-al! Megőrülök, hogy folyton minden 50%-on megy minimum! Egyik napról csinálja a másikra... -
pzstm
titán
válasz CPT.Pirk #1472 üzenetére
itt a w7-en meg alig fért ki 5 ikon egy oszlopban 1360*768-ban
1440x900-as felbontásban, alapértelmezett méretben (ami nálam medium icons beállítást jelent) 8 ikon fér el egy oszlopban....iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Morden24 #1465 üzenetére
Setupban nem lehet ilyet állítani. Mondjuk van egy külső kártyaolvasóm a célra, de furcsáltam a dolgot. Erre most nem esküszöm , de mintha XP alatt simán látná a TC. Amúgy driver nem kell neki.
WE-ről van szó, csak ezt nem írtam. Pl. böngészés közben leviszem az egeret a tálcára, és látom, hogy csak pörög... Meg magától pár alkalommal újraindította magát a we menet közben. Semmi addon nincs mellé rakva, elég friss a win7-em.
pzstm: hehe, fényképezős dolog az tetszik. Ez egy új Canon sx200is gép, de ilyet nem tud sajna, csak mint fényképező létezik.
A quicklanchnál arra gondoltam amit írsz, de nem kell a regeditben turkálni, csak egy mappát kellett létrehozni a docs and settingsnél valamerre, ha jól emlékszem.sfdrakex: majd letöltöm a drivereket, mert a gépet féláron vettem csupaszon a vásárban...
Boci_83: jah, azt első installkor én is kerestem, mert XP-n ezt nem kellett állítani, itt a w7-en meg alig fért ki 5 ikon egy oszlopban 1360*768-ban, elég gáz volt.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Boci_83
őstag
Hello all!
Hogy tudom az asztalon található ikonok méretét változtatni? Nem rég óta van fent ez a rendszer nem találok mindent, és igen idegesítő hogy ilyen hatalmasak az ikonok...Köszi a válaszokat előre is!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz CPT.Pirk #1464 üzenetére
Épp tegnap futottam bele én is egy fuji A170 esbe amivel így jártam hoyg TCben nem látszik. Nem volt kedvem szórakozni vele megmutattam a tulajnak hoyg tudja igy felrakni a képeket és kész. lehet ha felrakod a cdről a programját, driverét akkor jobb lesz. Nekem a Fuji S5600 osomat látja simán win7 meg xp is látta Vista is. Az A170 est XP-sgépen néztem.
-
pzstm
titán
Fényképező beállításainál nincs USB mode lehetőség esetleg?
Csak mert nekem már konkrétan sikerült Windows7-et is telepítenem fényképezőrőlquicklaunch alatt mit értesz pontosan? régifajta gyorsindítás menü start mellé visszahozva registry hack-el? mert akkor nem csodálkoznék az explorer.exe fagyásán
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Morden24
nagyúr
akkor az látszódjon mint egy pendrive?
A fényképező setupjában kéne beállítani, hogy mint mass storage látszódjon.
Illetve ha tettél fel drivert hozzá, akkor ha azt törlöd, esetleg alapban úgy ismeri fel.elég gyakran szeret megfagyni az explorer, ez gyakori jelenség?
Internet Explorer vagy Windows Explorer? Amúgy nálam mindkettő nullaszor fagy meg. Érdemes legelőször olyan programokban gondolkodni, amik hozzáadnak valamit, tehát add-onok.
Pluszban ha a WE-ről van szó, akkor még annyi kérdés lenne, hogy megfagy, vagy csak fileműveletnél vár, és not responding üzit kapsz? Mert nem mindegy, utóbbi esetben valószínűleg valami fogja a vinyódat, vagy simán nagyon lassú.szerk.: A Quicklaunch engedélyezésének nem tudom, hogy van-e bármi szerepe a problémáidban, mert nálam nincsen belőve.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hogy lehetne megcsinálni, hogy rádugom USB-n keresztül a fényképezőt, akkor az látszódjon mint egy pendrive? Jelenleg ha rádugom, akkor total commander nem látja, sajátgépben mint fényképező látszik, az intézőből kezdeményezett másolás meg valami érthetetlen okból csak percekkel később történik meg a háttérben. Ez így normális? Importálás funkció azonnal másol, de az meg nagyon buta funkció...
A másik gondom, hogy elég gyakran szeret megfagyni az explorer, ez gyakori jelenség? A quciklanch engedélyezve van.
64bit...
-
Steelmanus
addikt
válasz StoneBridge #1458 üzenetére
Itt van az amit ongolnak nevezunk, ugyanis az XP mod miatt az rundll32.exe kikerult az UAC ellenorzese alol, - valahol olvastam rola cikket csak most nem talalom - igy hat finoman szolva is az UAC hatekonsaga megkerdojelezheto.
-
pzstm
titán
válasz Core2duo6600 #1460 üzenetére
nem lehet hogy valami érintkezéses hiba volt esetleg?
-
Core2duo6600
veterán
Külön PCI-e vga van benne
Erre vonatkozó beállítást nem találtam a biosban, reboot után a bios is csak 2 gigat látott, 4 van benne.Nem értem, ennél jobban már nem lehet benyomni a ramokat.
Jelenleg megy a 4 gb .
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Steelmanus
addikt
Lehetséges, hogy attól válik másik partíció aktívvá, mert rendszer újratelepítéskor én nem simán formázom, hanem törlöm és újra létrehozom a partíciót?
Pontosan itt koveted el a hibat jol kovetkeztettel, mert amikor a torlod az XP telepitesekor az akkor meg aktiv C:\-t mint particiot, az op.rendszer a kovetkezo particiot aktiva teszi igy esetunkbe a D:\-t. Igy amikor letrehozod ujra mar ott van egy aktiv D: az sajnos mar eleg neki mert hule, igy a rendszerindito fajlokat oda teszi a tobbit pedig az ujra letrehozott C:-re.
Ezt ugy tudod kivedeni hogy vagy nem torlod a particiot csupan formazod, vagy egy kulso programmal elveszed a betujelet a masik particitol es Hidden-re vagyis rejtetre allitod. Idaz akkor viszont befog ekelodni a DVD olvaso D:\ re ezert amikor felall a rendszer elso az hogy atallitod a betujelet E:-re hogy legyen rend azon a vincsin, es ujbol a kulsoprogrammal az igy eldugott D:-rol leveszed a Hidden atributomot igy az XP a kovetkezo inditasnal oda adja neki a C: E: kozott levo D:-t igy helyre all a rend. -
StoneBridge
senior tag
válasz Morden24 #1455 üzenetére
OSX marad mindenképp, szerethető kis rendszer az.
Nem volt újabb frissítés, az elmúlt hetekben csak Win7-et használtam, OSX-et nem nagyon.
Összeomlás előtt feltelepítettem egy freeware cd író programot, cd-t írtam, újraindítottam, majd feldobott egy hibaüzenetet (talán rundll) és valamikor utána pedig beszart az egész, újra már nem töltötte be a Win-t.
Megpróbálom törölni a programot. A gond az, hogy OSX alól nem tudom, mert tiltja a Win particiónak bármiféle módosítását.Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
pzstm
titán
maga a driver feltelepült, csak restart után sem találja az eszközt? esetleg ha adminként futtatod a drivert? eszközkezelőben felismeri rendesen?
-
koxes
tag
hello
végre kijött a wifi kártyámhoz a win 7 es driver de még ezzel sem megy kezdem most nem tudom ledönteni hogy az smc mint gyártó szar vagy a win 7-em rossz? ?
-
Morden24
nagyúr
válasz StoneBridge #1453 üzenetére
Nem volt semmi frissítés OSX alatt, ami esetleg betehetett a dualboot-nak?
Merthogy magától persze semmi nem száll el
-
pzstm
titán
válasz StoneBridge #1453 üzenetére
szedd le az OSX-et, hátha úgy megoldódik a problémád
Vagy lehet irigy lett az OSX, hogy a Windows7 megelőzi és bevágta a durcit
[ Szerkesztve ]
-
StoneBridge
senior tag
Sikerült megölnöm a rendszert.
Apple noti, Mac OSX mellett van fent bootcamp használatával a Win7 RC. Logót betölti, majd 1 másodperces kékhalál és újraindul. Csökkentett mód is ugyanezt produkálja. Repair nem talál megoldást, memory diagnostic lefut, hibát nem talál.
Ha jól veszem ki, telepíthetem újra az egészet? Pedig vagy fél évig jól elvoltam a rendszerrel, nem is értem miért omlott össze így egyik pillanatról a másikra. Na mindegy..Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
BOBO6
aktív tag
Csak és kizárólag film/zene/egyéb letöltött cumó volt és van rajta. És semmilyen telepítés nem érintette azt a merevlemezt, ugyanis az utolsó rendszertelepítéskor még nem is volt meg az a hdd.
Régebben XP-vel rendszerint úgy jártam, hogy volt egy 80GB-os vinyóm kétfelé partícionálva. Némely XP telepítéskor ment minden rendesen, de legtöbbször felcserélődött a betűjel és onnantól az addigi c-t d-nek látta az XP. De hogy a telepítés mely részében történik valami ami miatt az addigi renddel ellentétben egy másik partíció kerül aktív állapotba az rejtély számomra.
Lehetséges, hogy attól válik másik partíció aktívvá, mert rendszer újratelepítéskor én nem simán formázom, hanem törlöm és újra létrehozom a partíciót? -
pzstm
titán
válasz Könyvtáros #1449 üzenetére
-
Morden24
nagyúr
válasz Könyvtáros #1449 üzenetére
Ezt ide kár volt linkelni, mivel Win7-hez nem érkezett frissítés.
Meg amúgy is, már van egy cikk az ITCafé-n is errőlÉs egyébként is: Microsoft: Black Screen Of Death due to patches? Umm NO
[ Szerkesztve ]
-
Könyvtáros
csendes tag
-
pzstm
titán
válasz Morden24 #1445 üzenetére
Nah én meg még tanulok, mivel 11-től vizsgázok...utána meg este lehet egy új funkciót megvalósítok a blogomban Amúgy nem is gondoltam, hogy a cikkek végén lévő tetszik (Like) gomb ennyire elnyeri az emberek tetszését. Nem hiába no...nagy a facebook mánia mostanság
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
Magyarország 2009. csoda, hogy ott tartunk ahol?
Haggyámá', én két hónapja várok a rohadék matricarendszámomra, amiért természetesen még fizetni is fogok. Gondolom öregasszonyok varrják selyemszálból, ha már egyszer eddig tart
Egyébként netre visszatérve, én állati kellemeset csalódtam ebben a mobilnetes koncepcióban. Gyors, stabil, megbízható, occsóé' van, és a 14Gb még elég is havi szinten (kivéve, ha veszek valamit a Steam-en ). Szóval én pl. nem bántam meg, hogy elbúcsúztam a kábelektől.
-
pzstm
titán
válasz Morden24 #1443 üzenetére
Igen UPC. Más kérdés, hogy ez még natúr gold (25/3), nem fájberpóver...mivel cég nevén van a net...számlázási és szolgáltatási cím más, meg millió papír kellene ahhoz, hogy 25-ről 30-ra átrakják őket....én meg amennyit odahaza vagyok...könyvelő cégnél meg faternak annyit mondott, hogy majd január 1 után, mert inkáább ne kavarják meg az ezévi könyvelést(megkavarni= 9500 helyett 6500-t fizetni. ergo inkább többet fizet a cég, csak ne "bonyolítsuk". Magyarország 2009. csoda, hogy ott tartunk ahol? )
Amúgy II. kerületben lakik ismerősöm, 60/6-os csomagja van...legrosszabb esetben 6megát jön torrenttel, FTP mindig max...szóval tényleg érdekes
[ Szerkesztve ]
-
-
pzstm
titán
válasz Morden24 #1441 üzenetére
akkor szülők marha szerencsés helyen laknak, mert a 25/3 éjjel nappal megvan akár ftp-n, akár http-n, akár P2P-n
Szakadás kb. csak áramszünet esetén volt[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz Gorneck #1438 üzenetére
Ja, hát szép dolog a FájberPówer, csak hát ugye ha az infrastruktúra nem bírja...
Barátnőméknél is UPC van - hát egy éhes kuvasz is megbízhatóbb.
Más kérdés, hogy a Digiről is megvan a véleményem: akinek van ismerőseim között, azok mind mondják, hogy remek, ameddig megy. Aztán nem megy. És ügyfélszolgálat effektíve nincs.Sectumsempra - For Enemies
-
Gorneck
legenda
Ha az OSt kizártad és tuti nem a szolgáltató bont...akkor lehet a hálókari nem bírja, de ebben vhogy kételkedem...
Mióta nekem is 30/3as netem van eléggé sokat bont a UPC...most vagy a torrent miatt vagy mert túlterhelt a hálózat (anno mikor belevágtak vmi újba akkor az elején mindig szarakodott a net)...a modem áramtalanítására lesz net, ha ezt nem teszem meg, akkor van hogy hosszú órákig nincs netem...szal nemtom...
Gorneck#1239
-
need
addikt
Üdv...
Újra csak előjön úgyan az a hiba mint korábban..!
Torrentezés közben lemered a win 7
Minden eshetőséget figyelembe vettem és ki is probáltam tehát cseréltem klienst háló katy drivert cseréltem más klienst is próbáltam de a probléma meg maradt nem csak win 7 alatt hanem Xp alatt is!
Sokan azt monták hogy lehet hogy a szolgáltató szivat nincs kizárva Upc P2P titkositást használ ami tilthatja a a torrentezést!
De most már más szolgáltatónál vagyok és most is lemered a win 7 és bontja is a net kapcsolatot!
Maga a problémák akkor jelentkeztek amikor 60 megás netre váltottam!
Vicc az egészben hogy privát ftpvel tökéletesen müxik nincs kizára hogy azért mert nincs vissza töltés!Mennyire van arra esély hogy az alaplapi hálló kary nem birna el a dolgokkal...?
[ Szerkesztve ]
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Egzee
őstag
Sziasztok!
Segítsetek miért zabálja a CPU-mat a "svchost.exe (LocalSystemNetworkRestricted)" mindig 35%-al és a "svchost.exe (DcomLaunch)" 15%-al! Megőrülök, hogy folyton minden 50%-on megy minimum! Egyik napról csinálja a másikra...
-
pzstm
titán
válasz Core2duo6600 #1432 üzenetére
Biosban nincs valami beállítva videókarit illetően?
Bár core i7-es rendszernél kétlem hogy integrált lenne a vidkari , de szerintem Biosban kell állítgatniiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Core2duo6600
veterán
Mi ez a hulyeség ?
4 gb ram van a gépbenMiért írja, hogy csak 2 használható.
Eredeti Win7 Pro, 20 perce telepítettem, új a gép
[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
lala42
őstag
Na pá, mentem aludni. Jó'ccakát
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
lala42
őstag
válasz volvoguy #1428 üzenetére
Nem számít. Nálam a játékok külön partición vannak, a munkával kapcsolatos programok szintén más partición, (pl. könyvelés, néhány tesztprogi, letöltő cucc,zene stb.) A rendszerpartición, csak azok vannak, amik egy esetleges összeomlás esetén mindenképp újratelepítést igényelnek.minden más egy másik vinyón, mely inkább mentésre szolgál. (játékpatcek, játékok próbaváltozatai, no meg amiket lusta vagyok kiírni
[ Szerkesztve ]
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
volvoguy
addikt
tehát nincs, najó, mára asszem befejezem, így az utolsó dolog amit megkérdezek, csupán annyi volna, hogy számít az, hogy egy adott programot hova telepítek? XP-sként volt külön Games és Programok mappám, ezekbe raktam a játékokat, meg egyéb progikat, tehát nem a Program Files-ba...a Win7 esetében ha úgyanígy járok el, lehet ennek vmi negatív hatása? Csak mert épp az Assassin's Creed első részét telepítettem, amit úgye nem mai gamma...és automatikusan az x86-os Programfájlok mappát ajánlotta...én meg a Games-be raktam...csak vmiért nem ajánlotta fel az Ikon készítését...mindegy..játékok és egyéb programok esetében mindegy hova telepítek?
Általában a komolyabb rendszer-progikat szoktam az XP-nél a Program Files-ba rakni, mint pl. vírusírtók, tűzfalak, registry pucolók stb...ilyen tömorítőknek meg játékoknak csináltam ugye külön mappát...XP-nél ezzel nem volt semmi gond...itt lehet most?
-
volvoguy
addikt
nos mégcsak msot ismerkedek a Win7-el, de amint már írtam, sztem kissé túlbonyolított egy-két helyen....pl. a Start menüben nincs vmi klasszikus, egyszerű nézet, mint az XP esetében? ott is lehetett 2 nézet között váltogatni, mert ami "gyárilag" van kissé körülményes sztem...
-
lala42
őstag
-
pzstm
titán
válasz dokesz007 #1421 üzenetére
MSE az a security essentials...MSN az amire te gondolsz...Skydrive egy honlap...25GB ingyenes tárhely...Windows Live ID kell hozzá, semmi más....
-
-
pzstm
titán
válasz dokesz007 #1417 üzenetére
Skydrive-ot használj...azt esetleg akkor törik fel, ha MSN-ed felnyomják, de Te ugye nem kattintasz mindenféle linkre meg egyebekre?
Én szinte napi szinten használom skydrive-ot...teljesen meg vagyok vele elégedve
[ Szerkesztve ]
-
dokesz007
aktív tag
Köszke már rálőttem world,excel,power pointra is
Bár azért kérdés számomra, h ki férhet hozzá a feltöltött adataimhoz, mármint mennyire sima liba felnyomni egy ilyen accot...mennyire safe az a mikrofos safe....Mindíg adathiányban szenvedek, így legalább nem lesz még 1x akkora ciki, h a prezentáció előtt derül ki, h összecseréltem a kocsiban a zenés pent, a melóssal...cinkes volt, de mentettem, hála a kollégámnak és a csócsált almának :-)
---C.2.A. Dokesz007 ---I'm the power---SAJTOLOK---
-
virkir
veterán
válasz 7Heads Drago #1412 üzenetére
Már miért ne működne, Annyi a trükkje, hogy jó enabler-t kell beszereni és megy szépen a dreamscene.
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
volvoguy
addikt
válasz Speeedfire #1411 üzenetére
naja, csak hogy nem írtottam le..karanténba nem tudom rakni, fel sem ajánlja...csak a kihagyás vagy a törlés..de a registryben van, nem akarom törölni...mármint mi van ha fontos...
-
Speeedfire
félisten
válasz Speeedfire #1363 üzenetére
suti_88: már miért kellene emiatt újrarakni, talált vmit amit utána gondolom leis irtott, ez a feladata az ilyen szoftvereknek[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
volvoguy
addikt
üdv. Frissen telepített Win7-en a Malwarebytes 1.41 hibát észlelt, lefutattam egy scant, reméltem hogy vmi alkalmazásban vagy programban talált hibát, de sajnos nem..ezt dobta ki:
[link]eszerint cseszhetem az egészet, vírust kaptam vhogy, fertőzött volt vmim, és csinálhatom előről az egészet, vagy téves? találkozott már vki ezzel?
-
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy nem jegyzi meg egyes alkalmazások hangerejét a Win7.
A Hangerőkeverőben be lehet állítani minden hangot kiadó alkalmazásnak, hogy a fő hangerőhöz képest mennyire legyen hangos (nálam pl. a fő hangerő 70%, de a Firefox és a Gmail Notifier 5%-on van), és ez így szuper is, amíg újra nem indítom a gépet. Akkor az alkalmazások megint ráállnak a fő hangerő hangerejére, azaz 70%-ra, és ha valami weboldalon megszólal a Firefox vagy jön egy levelem, szívrohamot kapok a hangerőtől.
Jól gondolom, hogy ennek nem így kellene működnie, hanem újraindítás után is meg kellene jegyezze a beállított hangerők fő hangerőhöz való arányát? (Amúgy a Winampnál pl. megjegyzi, most néztem, de Firefoxnál és Gmail Notifier 1.0.0.73-nál nem.)
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
McCoy20
tag
válasz Speeedfire #1378 üzenetére
úgy tűnik megvan a hiba (befogtok csikarni)
A ludas pedig nem más mint a taskbar és az auto-hide kombója
egy fórumon találtam rá, szóval ha az auto-hide be van kapcsolva és és eltűnik a taskbar, és lekapcsol a monitor, akkor "beragad" vagy lefagy a gép (csak hard reset van utánna)
megoldás:
1. vagy auto-hide off
2. egeret a taskbárra viszed és úgy hagyod a gépet, akkor nem fog lefagyni ha lekapcsol a monitor
3. ha egy ablakot nyitva hagysz, de teljes képernyőnilyet se halottam még
reméllem MS megoldja a problémát
-
pzstm
titán
válasz volvoguy #1404 üzenetére
Arra gondolok, hogy vannak olyan programjaim (frissek) amik nem támogatják a 64bitet, és ezek kerültek az x86 mappába...így van ez?
Megy ez Neked.
(AMik natív x64-es progik sima program files-ba mennek, többiekbe x86-osba)iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
volvoguy
addikt
üdv mindenki. aki még emlékszik rám, én voltam az, akik a Nero képfájl-kiírásával bajlódott...
Nos, először is köszi mindent mindenkinek, immáron Win7-ről írok...
Nagyon tetszik, bár mivel nálam kimaradt a Vista, így elsőre pár dolog túlságosan túlbonyolított, de majd beletanulok...de tetszik....
Volna is rögtön egy kérdésem....
A Sajátgépben ha úgy tetszik, van egy Program Files és egy Programfájlok (x86) - mi a 2 között a különbség, mert volt olyan szoftver, amit az egyikbee, volt amit a másikba telepített....Arra gondolok, hogy vannak olyan programjaim (frissek) amik nem támogatják a 64bitet, és ezek kerültek az x86 mappába...így van ez?
köszi
üdvAsus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
dokesz007
aktív tag
(#1402) pzstm válasza dokesz007 (#1400) üzenetére
bingóóóóóóóóó...kib*** rövid az agyam...aki már védett ISO auditon tudja miért
de ezt miért csinálta?
(#1401) kailee válasza dokesz007 (#1398) üzenetére
úgy oldódott meg, h megvettem az eredetit...és huss eltünt minden hiba, kivéve a rohadt videó kártya drivert, így most az haxolva van...de minden defekt eltünt...priviben írok okosat, az neked is elmulasztja a gondod bajod :-)))
[ Szerkesztve ]
---C.2.A. Dokesz007 ---I'm the power---SAJTOLOK---
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen digitális videókamerát?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- HDMI topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest