-
GAMEPOD.hu
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
Sziasztok!
Újratelepítettem egy kb. 2 éve telepített windows 11-et és most folyamatosan kér vagy windows hello pin-t vagy a microsoft jelszót. Ha a hello pin-t kikapcsolom akkor is a microsoft jelszót továbbra is muszáj megadnom. Kerestem a beállításokban, hogy hol lehetne minden féle jelszót kikapcsolni, de nem találtam. Egyáltalán van rá mód, hogy úgy működjön a windows 11, mint régen, hogy ha nem akarok semmi jelszót a belépéshez, akkor engedje ezt beállítani?
-
_q
addikt
válasz King Unique #11203 üzenetére
Frissítettem a BIOS-t, windwos 11-et frissítettem 22H2 legutolsó verzió van fent (22621.819), linkelt cikkben szereplő megoldások közül is elég sokat próbáltam, már újra is telepítettem a windows-t. Próbáltam a 471-es nvidia driver-el amit a windows alapból feltesz, illetve az nvidia honlapjáról leszedtem a legfrissebbet.
Ezek szerint várni kell, hogy a microsoft orvosolja a problémát?
-
_q
addikt
Sziasztok!
Windows 11 telepítés óta időközönként kifagy a windows. Előtte windows 10 volt sokáig és sose tapasztaltam ilyet. Ryzen 3600cpu, msi b450 tomahawk max 2, geil 2x8GB ram es 3060Ti a gépem. Valamelyik hardver lehet a gond vagy esetleg driver?
-
_q
addikt
válasz King Unique #11038 üzenetére
Köszi ls lck-nak is.
-
_q
addikt
válasz King Unique #11031 üzenetére
Köszi. Megnéztem és valóban digitális lincence-et ír a beállításokban. Windows 10 esetén ezt nem figyeltem, de így már értem. Telepítésnél elkerülte a figyelmemet az az 1 mondat.
Viszont mi alapján tudja, hogy már volt windows telepítve a gépre? Az SSD-t formáztam teljesen mielőtt az új rendszert telepítettem, illetve újra is partícionáltam a telepítővel. Microsoft fiókom nincs, ahonnan esetleg még adatot nyerhetne.
-
_q
addikt
Sziasztok!
Eddig windows 10-et használtam, ahol telepítés után mindig meg kellett adni az aktiváló kulcsot (nem telepítés közben szoktam beírni). Most felraktam a windows 11-et, de nem kellett telepítés után megadni a kódot. Néztem a beállítások között és azt írja, hogy aktiválva. Ez hogy lehetséges? Asztali gépről van szó. Laptopnál a bios-ba szoktak beégetni a kulcsot ezért ott nem kell utólag megadni, de asztali gépnél ez most fura nekem. Van esetleg valakinek ötlete erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest