Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Cyberpunk 2077
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Escape from Tarkov
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elden Ring
- EAFC 25
-
GAMEPOD
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
The Goth
tag
Geth
A kérdés továbbra is adott, szerinted hol tudok MAGÁNSZEMÉLYI mivoltomban EGYETLEN gépre érvényes EGYETLEN Enterprise licenszet venni?
"Nekem ntlite nélkül sikerült megugrani a gyomlálást, nem használtam külső szoftvert."
Egy nagyon egyén függő szitu, hogy ki és mit és mennyit akar belőle kiszedni.
Én is megtudtam oldani csak nem annyi mindent és azokat kigyomlálni amiket én szerettem volna. NTlite meg a hasonló módszerek ugyan ezt megoldották, csak éppenséggel hosszabb távon pl. frissítéseikkor akadtak ezekkel a verziókkal gondjaim. Nyilván ha eleve valami benne sincs a rendszerben, akkor nem kell eltávolítanom, és az eltávolítása miatt a rendszer sírni, én meg szívni nem fogok.teptep
Nagyon köszönöm! Bár tényleg nem volt szükségszerű megtenned, de köszi mégegyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest