Hirdetés
-
GAMEPOD
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliensorel
őstag
Nekem honapok ota jol fut a jatek, lenyegeben miota megujult az mwIII-al egyutt. Al mazrah-an, foleg dmz-ben rendszeres volt a microlag barmit csinaltam tavaly egesz evben. Neha van egy ket lagos szerver most is de azok annyira akadni szoktak, h azonnal kilepek amint tapasztalom.
Az uj nagy map teljesen jol fut amiota megjelent. 120-150fps kozott szokott ugralni helyzettol fuggoen, 1080p 144Hz monitor
ryzen 7 5800x, rtx 3060ti, 16gb ram, wd black sn770 ssd.mas: Az xrk stalker nagyon fasza lett! En mar eddig is probaltam eroltetni a Katt helyett, mert nekem valahogy az annyira lassu es dög fegyo, csak hat gyengus volt eddiga a stalker, de most vegre lehet osztani vele
- ram-9 : meg nincs feloldva nekem de resuban sokszor talalni a foldon, nagyon jol aprit kozelre
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Windows 10
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest