Hirdetés
- Tíz éve jelent meg a Bloodborne
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Dune Awakening - Arrakis hangjai: Kulisszák mögötti videót kaptunk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Path of Exile 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vencel88
csendes tag
A voLTE- hol lehet megtalálni, kikapcsolni? Nem találom.
-
Vencel88
csendes tag
Akkor megnyugodtam
sőt, most végig is mentem a kamerákon és valószínűleg a szuper makró lencsének van hangja, mert amikor azon voltam akkor enyhe mozgatásra is teljesen csendben volt. Igen, egyébként minden nagy kamerás telefont ilyen, csak mostanában észrevettem hogy ha úgy mozdítok rajta már hallható, "érezhető" hogy mozognak benne az alkatrészek és most ráállt az agyam erre a jelenségre.
F.tibooo
A hiba az ön készülékében van -
Vencel88
csendes tag
válasz
zolipapa 66 #307 üzenetére
Na, ezt akarom elkerülni.
Mert van egy widgetes app, ami úgy van megszokva, hogy ott van a bal képernyőn.
-
Vencel88
csendes tag
válasz
zolipapa 66 #304 üzenetére
Azt nem tudom átrakni, az mindig baloldalon van. Csak kikapcsolni lehet, de szerintem attól nem változik a főképernyő.
-
Vencel88
csendes tag
Köszönöm!
A véleményem nekem is hasonló, nekem nagyon tetszik a Funtouch, rengeteg beállítási lehetőséggel. Egyedül azt nem találtam meg, hogy lehet a főképernyőt módosítani, mert a Google Discover melletti a fő, viszont én nem azt akarom, hanem az egyel jobb oldalit, mert azon van az óra is például. De ezt nem találtam meg, majd valószínűleg egy frissítéssel belekerül.
-
Vencel88
csendes tag
Videózni 4K 60 vagy 30fps ben érdemes?
-
Vencel88
csendes tag
Közben megérkezett az ajándék is, mindjárt tesztelem a fülest. Ehhez is van valami alkalmazás (gondolom).?
-
Vencel88
csendes tag
válasz
zolipapa 66 #276 üzenetére
Úgy is tettem!
-
Vencel88
csendes tag
Ha kikapcsolom a telefont, akkor visszaáll a gyári háttérkép
-
Vencel88
csendes tag
válasz
zolipapa 66 #242 üzenetére
Ezt a videót még nem mondanám mérvadónak, "igaznak", mert még meg sem jelent a telefon. Sőt, az ember feliratkozó számából és több hasonló videói, nézettségük alapján elég kamuszagú. Sokan a nézettség miatt töltenek fel ilyen címmel videókat, de majd kiderül.
-
Vencel88
csendes tag
Ti észrevettétek a Dolby Atmos hiányát? Talán csak ebbe tudnék belekötni, amúgy számomra tökéletes telefon, ha ennyibe kerülnének a Honor, Samsung, iPhone csúcsai akkor is valószínűleg ezt választanám. Ez megfogott, mint annó a Xioami MI széria.
-
Vencel88
csendes tag
Sziasztok!
Ha Alzás rendelés, akkor is igényelhetek még hozzá +töltőt és fóliát? Mert én nem bírtam, vagyis csak nem találtam a nyugta AP kódját. Az hol lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bár nevében nincs Ultra, elég sok tulajdonságát az X100 Ultrától örökölte a Vivo csúcskészüléke.
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Tíz éve jelent meg a Bloodborne
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Trollok komolyan
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Ukrajnai háború
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új utángyártott 19.5V 4.62A töltő
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest