Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
válasz Mercutio_ #23498 üzenetére
Köszönöm szépen mégegyszer.
Már pár napja agyalok, hogy megbontom a vizem, s kiárulom belőle a cuccokat. A procimnak elég egy közepes léghűtő, mivel 4,1-en megy 1V-on, míg a vga-kra alig találni blokkot értelmes áron. 50k-s kártyára meg nem szándékozok venni 25k-ért blokkot.
H2O über alles!
-
robogos10
senior tag
válasz philoxenia #23497 üzenetére
Nem szoktam nézegetni
-
-
F e Z o
veterán
válasz Bjørgersson #23494 üzenetére
Mivel még mindig diétázom így maradtam kefírnél tegnap (is). Majd bepótolom.
H2O über alles!
-
Bjørgersson
félisten
-
F e Z o
veterán
-
Bjørgersson
félisten
Utolag is nagyon boldog nevnapot sephi!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Samtya
senior tag
válasz Cheesy #23481 üzenetére
Jaj, anyám borogass!
Nekem kellett volna ilyen kisebb méretű ATA vinyó. 'Gamer' gépet csinálok a kicsi unokahúgomnak.
A Boston Dynamics robotnak meg milyen fura már a hangja a robbanómotor miatt. -
Cheesy
őstag
www.vakbelmutet.hu
-
Vigneau
félisten
A békéscsabai monitort kihagytam.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Cheesy
őstag
válasz föccer #23482 üzenetére
Ezek a régi vinyók már kb. 2 éve voltak a polcon. Az ATA-sról eszköz hiányában nem tudtam lementeni már ami rajta volt (bár nem volt egyiken se létfontosságú anyag), próbáltam pedig USB-s ATA adapterrel is. A Seagate meg már igencsak kattogott. Az elektronikát néztem, hogy leszedem és csokiért meghirdetem, de ez a szar Hardverapró elvette a kedvemet. Inkább kuka.
Van még két régi vinyóm a fiókban, de azok szépen el vannak rakva: az egyik egy Maxtor Diamondmax Plus 9 120GB (ez talán még működik), a másik egy Fujitsu M1614TAU (elvileg ez is működőképes)www.vakbelmutet.hu
-
föccer
nagyúr
válasz Cheesy #23481 üzenetére
Titkos adatok voltak rajta? Egyébként meg modern meghajtó estében egy teljes felülírással biztosítható, hogy az adatokat nem tudják visszaállírtani róla.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Cheesy
őstag
Sajnáltam őket, de meg kellett tennem. Ép vinyót nem dobunk ki.
Határozottan rossz érzés volt kinyírni őket.www.vakbelmutet.hu
-
Mercutio_
félisten
válasz Speed® #23472 üzenetére
Ha nem játszol a PC -n sokáig nem kell rá költeni.... elvileg *gonoszvigyor*
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
smiti
veterán
Akkor igyekszem mindenkinek megválaszolni a kérdéseket. Igen saját részre keresnék routert, valami olyat ami atom stabilan szolgáltat.
60/5 Mbit-es csomagom lesz a napokban, ehhez keresek megbízható szerkezetet.
Ami bonyolítja a dolgot, hogy a gyerek gépéhez is kellene valami 8.1 kompatibilis vevő egység is. A mostani Tp-Linket folyamatosan eldobálja neki.
Olyan PCI-os eszközben gondolkodom, amihez külső antennát lehetne csatlakoztatni, valami ilyet.
(#23466) Speed(R) - Még gondolkodok rajta, de én is inkább a TP-Link TL-WR1043ND, vagy TL-WDR3600 , TL-WDR4300 -on gondolkodom.
-
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Bjørgersson #23471 üzenetére
Nem tartok konzolt. Elég 1 pénztemető :S
-
-
F e Z o
veterán
Leadtam a kártyát a Telemat KFT-nél Pesten. Tök rendes volt az eladó hölgy. Mondtam mi a gondom, megnézte a kártyát, mondta, hogy egy cég több ilyen kártyát vett, s már elég sokkal volt gond, majd adott egy átvételi "jegyzőkönyvet", illetve annyit mondott még majd telefonon keresnek, kb 1-1,5 hónap. Nem tudom mi lesz a kártya sorsa javítják vagy cserélik, egy biztos, hogy megy fel a hardverapróra, s nagyvalószínűséggel átnézek az nV oldalra, úgyis rég volt már olyan karim.
(#23466) Speed(R) : Nekem egy 741ND-m van, nem szakadzoik, meg jópár betonfalat átlő.
(#23465) smiti : Neked kell?
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Mennyire jó (mit szeretnél, mit tudjon) és mennyire olcsó kell..?
Hagyományos 1 antennás vackot már nem vennék, MIMO kell.
Múlt hónapban vettem egy 1043NDt, elégedett vagyok vele
Igaz, elég erős a szolgáltatói is, de sok eszköz van, jobb a 2 ;p
Viszont van egy 941NDm, ami lehet, hogy nem fog kelleni, 7k..
Feltéve, ha szükség van rá, hogy átlőjön pár falat és az udvart. -
smiti
veterán
Valakinek nincs egy jó routere olcsón eladó?
Ja majdnem elfelejtettem, a hangkártya probléma megoldódott az újratelepítéssel.
-
Mercutio_
félisten
-
föccer
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
Bjørgersson
félisten
válasz philoxenia #23459 üzenetére
iPonhoz képest pl. egy nappal szinte mindig később jelennek meg a hírek.
(#23460) Cheesy: You don't say?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Cheesy
őstag
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
Miért kell szinte mindig egy napot várni az itteni hírekre?
-
-
eszakas
senior tag
-
smiti
veterán
Az szerintetek normális, hogy az Asus DGX audio center nem indul, ha meg programok közül elindítom akkor is leáll ?
-
F e Z o
veterán
Délutáni Battlefield közben lementem a szobámból kb 10 percre, a játékból nem léptem ki. Feljövök, nincs kép, de a gép megy, a G15-ös billentyűzetem mutat mindent szépen. Nézem videókarin nem világít az msi reaktor meg a vrm ledek se, szétkapom, a ventik se mennek. Kipróbáltam másik gépben szintén ugyanez a probléma. Hallottatok már ilyenről? Hívom a pesti boltot, szerencsére kedves, normális faszival beszéltem, mondta vigyem nyugodtan gariztatni a kártyát sn szám alapján. Úgyhogy péntek Pest, IX. ker.
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #23445 üzenetére
Az energiaitalos gaztevo, mar vagy ket-harom hete csinalja, mert ki lett tiltva. Eleinte radit szidta, most ugy nez ki foccer a soros.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #23444 üzenetére
Reméljük emberünk nem látja meg különben felbuzdul még a végén 5 perc hírnév miatt.
⭐ Stella
-
F e Z o
veterán
-
Bjørgersson
félisten
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz Cheesy #23437 üzenetére
Vannak akik boltolnal korreltul egy darabig a jo pontokert. Ebay en is jelen levo dolog. Vedhetetlen a dolog.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Cheesy
őstag
A világ első teljesen funkcionális repülő autója
Watch the world's first flying motor car! | Ralph Simon | TEDxGatewaywww.vakbelmutet.hu
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #23434 üzenetére
Volt neki még ezen kívül több regje is, mind ki van tiltva. Ha jól látom, akkor most nincs aktív regje.
üdv, föccer
-
Mercutio_
félisten
Ha valaki még nem olvasta [link]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Cheesy
őstag
i'll just leave this here...
because he is a spoon
merőkanál www.vakbelmutet.hu
-
Bjørgersson
félisten
válasz philoxenia #23431 üzenetére
Pont most akartam belinkelni.
-
Vigneau
félisten
válasz philoxenia #23428 üzenetére
Nagyon tévedsz, le vagy maradva...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
robogos10
senior tag
válasz philoxenia #23428 üzenetére
Annó így hívták a muskátlit?
-
Mercutio_
félisten
válasz philoxenia #23424 üzenetére
Az utolsó előtti mondatra van nagyobb esély.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz föccer #23420 üzenetére
Valszeg baráti körben, vagy érdeklődési kör alapján (táncház, bélyeggyűjtő szakkör, természetjárás, színház, franc tudja) próbálnék társaságba járni és ott ismerkedni,
vagy tinderkovy29: Én is becsúsztam 600GB alá a harmadik 3TB-s red-en
-
Bjørgersson
félisten
válasz philoxenia #23421 üzenetére
-
philoxenia
MODERÁTOR
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Bjørgersson
félisten
Vészesen fogy a hely az új kis HDDmen, alig van már 80 giga.
-
Mercutio_
félisten
-
Bjørgersson
félisten
válasz föccer #23414 üzenetére
Lehet egyebkent csak egy ember kellene neki, aki megneveli es a vegere fordulna a kocka.
-
föccer
nagyúr
válasz Bjørgersson #23413 üzenetére
Inkább kihagyom, nem akarok senki rabszolgája lenni.
-
Bjørgersson
félisten
-
föccer
nagyúr
válasz philoxenia #23411 üzenetére
Bár ott tartanék már, hogy a tányéron kívül mást is nyalhatnék. Akár még mosogatás árán is.
Hmm, lehet írnom kellene egy e-mailt a hirdetésre?
üdv, föccer
-
embe
nagyúr
válasz föccer #23408 üzenetére
Még szerencse, hogy nem.
De egy ilyen nem szakmai, nem nyilvános (??) fórumban szerintem ez belefér. Persze nem egymás támadása, sértegetése stb. - de egy ilyen, más topicban talán erős bejegyzés itt elmegy. Szerintem.
De persze a döntés a modik kezében van.Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
föccer
nagyúr
A sorrend tetszőlegesen felcserélhető.
Így visszaolvasva egy pöttyet erős lett a megfogalmazás, de ebbe a topikba úgyse járnak moderátorok
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #23404 üzenetére
Szerintem simán reális. Rengeteg ilyen beállítottságú nő van fent a társkeresőkön.
Kb tényleg arra vágynak, hogy ha füttyentenek, kapjanak egy faszt a lábuk közé, nyalják ki őket becsületesen, de azon kívül semmi más nem kell nekik. Jah,meg valaki mosogasson el, mert ők szórakozni járnak, meg bulizni.
A tökéletesen emancipált nő. A férfiak pontosan ezt cisnálták a npkkel 200 évvel ezelőtt.
üdv, föccer
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #23401 üzenetére
Van saját lakásom, és csajom is, nem szorulok ilyesmire ellenben ezt vagy valami kiscsávó /csaj adta fel aki röhögni akar a hülyéken akik írnak neki, vagy valami tarskereso / poresz oldal ahol a kapott képek /infók alapján kamu adatlapokat generálnak.
-
-
F e Z o
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- félconfig - GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3, AMD Ryzen 7 5800X Vízhűtő, FURY 32GB RAM
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest