Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz Tuninger #6678 üzenetére
Nézegettem pár FS5/7 videót, felbontás, zaj ok, de azok az arcszínek nekem nagyon hullák. A Camerastoros srácok használnak egy ideje és borzalmas. Stúdiómba olyat nem vennék.
boomba335: A fogása rossz, anyagra jó. Gyártok hozzá markolatot (csak időm nem sok van rá), nem olyat mint az a fa, az elég rosszul sikerült. A kitobiban van stabi, attól függ melyik, a 12-32 nagyon keveset csinál, 14-42 egy fokkal jobb.
-
boomba335
tag
válasz Tuninger #6678 üzenetére
Na igen ezt értem! De: elmentem ma egy Pana boltba és megfogtam a Gx80-at hát annak az ergonómiája valami borzalom. Azt a mindenit, olyan mintha egy full gagyi kompakt lenne, nem mellesleg a fogása, hát az beszarás. A tudása nagyon tetszik, de a bundája valami borzalom :S
Ami igazán tetszik az a G7, a G80 meg a GH4. Megfogtam a G80-at is, hát nem rossz de egy 100-as, és használt nincs. Megbarátkoznék a GX80-al ha lenne markolat, de tudtommal nincs hozzá :S vagy ti tudtok róla valamit?
Szóval csöbörből vödörbe a G7 kitobiban van IS ha jól tudom, az mennyire jó? Tudtok erről valamit? Mert nekem a stabi leginkább a "családi események" miatt kellene, hogy a párom tudjon videózni ha szeretne.
Modding mindenek felett!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest