Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamsys
tag
válasz sellerbuyer #1442 üzenetére
"Az erőforrás igény, az erőforrás igény. Olyan vasat tettem alá, hidd el, hogy annál jobb nem igen kell."
Na de nagyon nem mindegy, milyen vasból. Az Avid finnyás, és pl. csak bizonyos chipseteket szeret, bizonyos GPU-kat támogat, stb. És ha azzal a vassal nem kompatibilis, akkor lehet akármilyen drága és gyors, lassan fog futni rajta az Avid. Ez sokaknak nem tetszik. Nekem se."Én is pontosan ezt írtam, mivel tisztában vagyok vele. Nem értem, miért fogalmazol úgy, mintha vitatkoznál velem. "
Bocs, biztosan félreértettem, nem akarok én veled vitatkozni, csak reagáltam a mondataidra, ahogyan most is teszem."Ezek szerint nincs saját tapasztalatod... nekem rengeteg van, mivel a mai napig ezt használom és nagyon nehéz lenne lebeszélni róla. "
Engem meg a Mac-ről És sajnos úgy fest, hogy vagy az egyik, vagy a másik Ediusról nem nagyon csiripelik a madarak, hogy nyitna az OSX tábor felé, pedig lenne ott keresni valója."Ezek szerint nem sok televíziós tapasztalatod lehet... segítek: nem csak bp-i televíziók vannak, hanem kismillió vidéki is."
Köszi a segítséget. Városi tévéknél valóban nem tudom mi a helyzet, nekem sajnos/szerencsére inkább a nagy kereskedelmi tévék és azok holdudvara, meg a királyi tévé (MTV-s része, nem a Duna TV-s rész) voltak meg. Itt elvétve sem találtam Premiere-t. Avid, FCP, Edius. Kb ez az elterjedtség sorrendje, szerintem. De én torz képet látok, így meghajlok a tied előtt."Egy híradós anyagot nem gondolnám együtt említeni bármelyik normális független filmes által készített művel."
Én se. Nem is írtam ilyet. A filmes világot szándékosan hagytam ki ebből az egészből.""A "Mac messze jobb" kijelentés sem áll már meg napjainkban... Több tévéállomás dobta ki a kukába a Mac Pro-it és váltott PC-kre, Ediussal."
Anyagi megfontolásból, tegyük hozzá."Nem csak abból, de igen, anyagi megfontolásból is, meg főként a technikai kényszerből, amiről az előző hozzászólásban írtam.
Visszatérve az alap kérdésre, miszerint érdemes-e Avidre váltani. A helyes válasz: attól függ.
[ Szerkesztve ]
"And now for something completely different!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- Ulefone Armor 27T Pro - hőkamera mindenáron
- Trollok komolyan
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest