Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
joethefox
csendes tag
Aureal: úgy értettem, hogy a 2 órás film 1.8GB méretű lett letöltve. Mondjuk a letöltési idő sem közelíti meg a tiédet, ugyanis olyan 20 perc alatt húz le ennyit, és még egyszer ennyi ideig konvertálja.
CoF: próbáltam, amit küldtél, már legalábbis az elsőt, beállítottam a videón látható módon, tesztként erről a fórumról loptam egy .m3u8 linket, látszólag jól elindul, de kb 2 mp után be is dobja a meghajtóablakot, hogy készen van, persze semmi sincs ott (mármint a film), na meg mondjuk nem is lenne túl jó, ha mindent a c-re húzna le, ssd élettartamát ne zabálja feleslegesen.
A másik progit pár hete már próbálgattam, de azzal sem sikerült semmit lehúzni (apache fent van), bár nem emlékszem pont min akadt az el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Külpolitika
- Galaxy Watch8: egy klassz és egy klasszikus
- Futás, futópályák
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Foxpost
- Autós topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest