Hirdetés
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- World of Tanks - MMO
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- EAFC 25
- GTA VI
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Bestbuy játékok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuhajohn
tag
Nagy kedvencem volt régen. De sajnos ez már nem olyan, mint a Paragon volt. Nagyon tetszett benne, hogy inkább a Dota 2-re hasonlított. Lassú volt és az összes hős ingyen volt benne. Aztán nem volt elég játékos és elkezdték gyorsítani a játékmenetet. Kisebb lett a map és pár apróbb változtatás, de még úgy sem volt rossz. Aztán bezárták, amikor jött a sokkal sikeresebb Fortnite. De most ebben az újban fizetősek a hősök...
[ Szerkesztve ]
-
Nem is emlékszem erre a játékra , pedig nem tűnik rossznak.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz markknight #5 üzenetére
Úgy tűnik, hogy már tök mindegy, Overprime-ot bezárják áprilisban végleg:
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz markknight #3 üzenetére
Ezért is írtam, hogy egyik szellemi örököse. Az egy másik csapat, de nyilván ugyanezekkel az assetekkel de nem ismerem pontosan a dolog hátterét, csak azt látom hogy azzal szinte kvázi senki nem játszik már.
Live-Die-Respawn
-
markknight
veterán
Steamen mondjuk van már egy paragon overprime, az ugyanezekre az assetekre épül ha jól tudom Fura.
-
myckey
veterán
Nagyon jókat mentünk cimborákkal, más játékokból verődtünk össze és jó volt a hangulat.
A játék is korrektül festett és klassz volt a stílus meg a kameranézet, hősök...Kár hogy kaszálták akkoriban, még fektettem is bele."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Daffchy
őstag
Uhh de szerettem anno PC-n. Nagyon pipa voltam amikor elkaszálták...
Viszont csak XSX-en játszok, ha nem lesz egér-bill támogatás akkor szomorú leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest