Új hozzászólás Aktív témák
-
aphra2
senior tag
válasz AMD Power #5962 üzenetére
Na ez a válás érdekes dolog, eredetileg ha egyházi esküvő volt akkor az Isten előtt köttetett, amit ember szét nem választhat.
De találtam a neten olyan oldalt ami ezzel foglalkozik, és van rá utalás ,hogy a bibliában is megemlitik, hogy lehetséges a válás, ill olvastam is már néhányszor ,hogy "egyházilag elvált". Tehát valami módja van, hogy egyházilag szabad legyen az ember.
A református a katolikussal kérdés, sztem másodlagos ha a közös Istenhit megvan, de ,hogy a klf felekezetek hogy állnak a kérdéshez azt nem tudom, tanácsos lenne a helyi közösség vezetőjének véleményét kikérni.Probléma??Hát az meg micsoda?!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest