Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zannor
tag
Sziasztok!
Mit és hogyan kell beállítani ahhoz, hogy bridge módban tudjam használni a Vodafone-os routert (Arris TG3442DE)?
Felhívtam a 1270-et kértem, hogy kapcsolják át bridge módba. Azt mondták OK, 5 perc és jó lesz. Kb. 20 perc múlva ránéztem, eltűntek az eddigi opciók a beállítások közül és bridge módot sem látok. (Nem tudom, hogy ez most IPv4 vagy v6. Hogy tudom csekkolni?)
Rádugtam a routerem (Asus AX88U RT), Automatikus IP beállításokat választok és.... semmi. Mármint van, hogy a router látja, hogy az Internet állapota: "Csatlakoztatva 192.168.100.120" majd " A hálózati kábel nincs bedugva". Ezt játsza felváltva és semmi sem tölt be.
A Vodafone-os routeren az internet fehéren villog, de néha dob 15-20 pirosat, majd újra fehéren villog.
Mi lehet a megoldás?
-
zannor
tag
Köszönöm a válaszokat! (Mire elküldtem leesett, hogy a 2. kérdésre a válasz milyen evidens. )
-
zannor
tag
Üdv!
Nézegettem a UPC lakossági és üzleti árait és arra lennék kíváncsi, hogy:
1. Miből fakad az, hogy míg például a lakossági 500/22 Mbit/s-es csomagot bruttó 12990 Ft/hóért, addig az üzleti 500/30 Mbit/s-es csomagot nettó 19990 Ft/hóért árulják? A szolgáltatás a leírtak szerinte 90-95%-ban megegyezik. A komolyabb szolgáltatásokat (pl.: fix ip cím vagy online tárhely) külön kell megfizetnie egy cégnek.
2. Miért életképesek ezek az üzleti csomagok? Miért nem fizet be egy cég (mondjuk az ügyvezető nevén) a lakossági csomagra? -
zannor
tag
Üdv!
Már napok óta sz*****dik a UPC netünk.
Jelenleg 40-100 közti pinget és 2-7 Mbps-es letöltési sebességet dob a 60 Mbps-es netre... (már vagy egy tucatszor újra is indítottam a TC7200-asat, de semmi).
Gondoltam benézek ide és látom, hogy a UPC elindított egy új szolgáltatást UPC Wi-Free néven.
Van egy olyan tippem, hogy ez kavar be a dologba. Jó ötlet, csak nem így, hogy gondolok egyet és bekapcsolok egy funkciót a kedves ügyfél routerén. A gépembe nem szeretnének csak úgy benézni???Ha papír alapú levélben!!! kérdezték volna meg az ügyfeleket, úgy OK lenne, de így nem!
Látom a 1221-en lehet csak lemondani, de ott is csak úgy, hogy akkor ki is kapcsolják a teljes Wi-Fi modult.
Jól látom, hogy én is úgy járok a legjobban, ha a TC7200-at átállítom 5 Ghz-re (onnantól a Wi-Free is azon fog menni?) és beiktatok egy plusz routert (amiről Wi-Fi-t adok magamnak)?
-
zannor
tag
A UPC HD (nem felvevős) set-top-boxán mi értelme van az usb csatlakozónak?
Rádugtam egy külső meghajtót, de nem sikerült semmilyen funkciót sem előcsalni...
-
zannor
tag
Üdv!
A UPC set top box képes arra, hogy rögzítem A csatorna adását, mialatt B csatornát nézem?
Továbbá:
-Upcnél csak a saját set top boxa jó vagy használhatok sajátot is?
-Szerintetek mi éri meg jobban:
a) Saját set top box (nem tudom hogy mennyibe fája egy normális) vagy
b) Havi 1000 Ft-ért set top boxot bérelni a UPC-től? -
zannor
tag
Üdv!
Most költözöm egyik albérletből a másikba és az 1. számú albérletben lemondtam a UPC előfizetésemet.
Még egy teljes havi számlát és még pár (kb. 10) napot viszont még ki kell fizetnem. A számlák a korábbi albérletem címére vannak beállítva, és gondolom most már nem is írnák át (mivel éppen lemondásban vagyok).
A kérdésem az, hogy a kábelmodem leadásakor egy UPC ügyfélszolgálaton kifizethetem a kötelezettségeimet (a postázott számla nélkül is)? Ergo helyben ki tudják nekem kalkulálni azt, hogy mivel tartozom és azonnal kiállítanak egy fizetési kötelezettséget > Én azt helyben teljesítem > és már kész is vagyunk?
-
zannor
tag
Üdv!
A holnapi napon lejár az UPC szerződésem. 2 héttel ezelőtt kerestek a megújítással kapcsolatban, de elmaradt a dolog.
Ha lejár a szerződésem, akkor továbbra is megmarad a csomagom csak magasabb áron kapom? Továbbá mondjuk 1-2 hét múlva újra aláírhatok 1-2 évre (kedvezményes áron)?
-
zannor
tag
válasz kabelmania27 #13304 üzenetére
Korrekt magyar üzletpolitika, hogy hogyan díjazzuk a hűséges fogyasztóinkat (ismerős gyakorlat a T-től is...).
És ha felfelé váltok? Ha egyel magasabb csomagot kérek akkor jár a kedvezmény? -
zannor
tag
Üdv!
A közeljövőben jár le az egy éves (tv,net,telefon) előfizetésem. Idáig 5500 Ft-ot fizettem havonta.
A napokban megkerestek azzal, hogy ha aláírok újabb 2 évre, akkor csak 5200 Ft-ot kellene fizetnem. Ezzel szemben a UPC honlapján az szerepel, hogy ugyanezen csomagért az új belépők az első két hónapban 4000 Ft-ot, utána pedig 5200 Ft-ot fizetnek (+WiFi-s modemet is kapnak).
Nekem is jár ez a kedvezmény? Ha nem, akkor hogy kaphatom meg (pl.: lejár az előfizetèsem, lemondom az egészet, kikapcsolják a szolgáltatást, majd 2 napra rá megrendelem az újat?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest